Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zalamana smutna

on bierze ślub... chce umrzec

Polecane posty

Gość zalamana smutna

Bierze slub. Nie potrafie dalej zyc. Nie jestesmy ze soba od 2 lat ale ja nadal go kochalam. On o tym wiedzial, spotykalismy sie mimo wszystko. A teraz bierze slub. Placze, czuje w gardle taka "gule", lzy mi leca, nie potrafie sobie pomoc. Nie potarfie zrozumiec :( Chce umrzec

nie zapomnij rozwalić tego małżeństwa przy najbliższej okazji :)

nie wiemy jak współczuć, takich ludzi jak Ty jest tysiące, miliony...:O po za tym nie mozesz wciąż tak żyć przeszłością:O

Gość zalamana smutna
wiem ze tysiace :(( wiem :(( ale ja nie potradie zapomniec, chce z nim byc, tak bardzo go kocham Nie bede rozwalac mu zycia, skoro tak wybral to ok, nie bede nic robic. Ale jak to przezyc? Czy to znaczy ze do konca zycia bede nieszczesliwa?

Gość zalamana smutna
a czemu? :P

Gość eciepeciee
Ty go nie kochasz, po prostu wsciekasz sie, ze nic nie mozesz na to poradzic. on wybral zycie BEZ CIEBIE nie ulega najmniejszej watpliwosci. nic na to nie poradzisz, a wlasne ZACHCIANKIwsadz sobie do buta bo to one powoduja, ze czujesz sie przygnebiona tym faktem. ktos, kto kocha, zyczy kochanej osobie wszelkiego dobra:p

Gość tak tak słuchaj bmblondyna
on pewnie zajrzal w szklana kule i postawil tarota w intencji twojej sprawy i pisze tu swoje ezoteryczne madrosci ;)

Gość byby000
Ale co - on spotykał sie z Tobą mimo że mial narzeczoną?

szklanej kuli nie używam, a tarot, bardzo chętnie, wystarczy że podasz liczbę od 1 do 22. Dziękuję za reklamę. ;)