Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mikolinkaaa

mój były to gnojek

Polecane posty

Gość mikolinkaaa

zostawił mnie dwukrotnie 1) raz wybaczyłam bo widziałam w nim mężczyznę swojego życia 2) raz chciałam z nim być - bo mimo, że nie wierzyłam że razem będziemy to chciałam "po-być" z nim - bo z nikim nie było tak fajnie. aktualnie mam nowego mężczyznę a ten kretyn - co jakiś czas dzwoni do mnie, pisze sms-y, maile - w stylu " nie mogę o Tobie zapomnieć" ... - rozmawiałam z nim kilka razy, że: 1) możemy być dobrymi znajomymi 2) żeby nie pisał do mnie takich rzeczy, nie wysyłał dzwonków ... próbowałam nie reagować kiedy pytam o co mu chodzi - odpowiada - o nic !!!! no debil - wchodzę jak idiotka z nim w dialog, proponując rozsądną rozmowę (po cholerę?) - a ten idzie w zaparte że - o nic mu nie chodzi - dodam że ma 33 lata

Gość hhhanka
no gnojek

Gość myszzzzzzzzz
do tego tępy

Gość mikolinkaaa
gorzej, że to już trwa ponad 2 lata zwariować z nim idzie z ty jego - nic ! Jestem rozsądnie i przyjaźnie nastawioną do ludzi osobą - o nim też chce pamięctać to co najlepsze - - telefonu nie zmienię - bo to bezcelowe i tak ustali numer -nie wiem co mu powiedzieć, mówiłam tyle razy - nie puszczaj mi tych idiotycznych dzwonków w środku nocy (nauczona doswiad. wyl. telefon) a ten tylko wzrusza ramionami - ja tak z kulturą do niego podchodzę - lubię go mam z nim dobre wspomnienia a ten wszystko roi bym uznała go za idiotę