Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 007tytus

Jak wam się wydaje...?

Polecane posty

Gość 007tytus

Czy w życiu powinniśmy przedzierać się,szukać swojej drogi,czy iść na łatwizne i poprostu być cwaniakiem i ustawić swoje życie tak żeby było wygodnie? /007tytus@interia.pl

Gość caly slownik
rob jak chcesz poki nikogo nie krzywdzisz ;)

jasne ze isc swoja droga:D spelniac sie w tym co sie lubi i robic to co sie lubi... a jesli jest szansa przycwaniaczkowania to watpie czy znajdzie sie taka tutaj osoba co tego nie zrobi....

Gość olejzpierwszego
idealizm jest dal idiotow... serio ty sie ebdziesz wysilal szukal fajnej kobity i ja powaznie traktowal a ona bedzie tlyko patrzec zeby cie urobic.... za pare lat slub, dziecko itp a potem bedziesz jednym z tych pacanow co ich zony pisza ze maz juz je nie jara wiec wyrywaja facetow z czata

iść za tym co przedziera sie przez zycie, zbierac to czego nie zauważy i a jak już ją znajdzie tj swoja droge i dotrze do celu to go wepchnąc w krzaki i zająć jego miejsce..

Ja tam się przedzieram szukam swojej drogi. Niestety od jakiegoś czasu coraz częściej mam ochotę iść na łatwiznę, coś za kombinować i jak zdechła ryba spłynąć z prądem. Zmęczona jestem, taka zmęczona.