Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Mr__Italianoo

ale dzis ciezko...

Polecane posty

Gość ale nas tu duzo
a ja pracuje w siewierskim pogotowiu ratunkowym

Gość I ja jade
No jade i pisze. nie pije kawy. stoje w korku. dzieci juz w szkole . na 9 o'clock.:)

Gość Mr__Italianoo
az cisnie sie mi n a usta ...:) kryzys na swiecie, ale jak tyle ludzi siedzi w pracy i nic nie robi :):):) wlaczeni ze mna:) tak szanuje szefa, nie wywyzszam sie i uzywam produktow zakupionych przez niego :) robie to dla jego dobra i dla tego by nikt sie nei krtepowal ze mam cos lepszego:):) wiecie co, niechce mi sie siedziec, moze poradzi mi ktos czym sie mam zajac?

brat z tego co ja bylma kilka lat temu to byly ruiny, takie bardzo duze. Zamkniete byly brama wiec nie dalo sie wejsc niestety. I jak na kazdym obiekcie z trasy Orlich gniazd byla tabliczka ze grozi zawaleniem wiem moze dlatego...

mi sei nic nei chce, takiego mam lenie, a tu cos zrobic trzeba.

Gość Mr__Italianoo
wiec, od 8 ogladam nasza klase, ale niestety juz koniec. Zaraz lece na onet. W miedzyczasie zrobie sobie kawke i zjem do tego dobre ciasto. (biszkopt,galaretka, pianka i w srodku murzynek)

Gość Mr__Italianoo
ja tak samo, a pomyslec ze jeszcze rok temu moglem przyjezdzac i wychodzic kiedy tylko chcialem i nikt mi na rece nie patrzyl, ale dobre sie skonczylo i ciezko teraz wysiedzice

ha ha ,fajny topik:) jakby ktoś pytał to ja siedzę w salonie,na czarnym krześle obrotowym ,poganiam dziecko ze śniadaniem i czytam Was i się śmieję z tych Waszych szczegółowych wypowiedzi :D :D :D

aa zapomniałam dodać,że jeszcze strasznie podziwiam tych co prowadzą samochód i piszą !

Nie wiedziałam, ze tu tyle ludu ze siewierza:D:D:D pierwszy raz spotykam się czyms takim na kaffe:D

ja własnie zjadłam prawie cała paczkę kokosków:classic_cool: strach się bac co pokaże waga ale czasami mozna sobie pozwolic:D

to przeciez kafeteriowa norma:D ide spac moglby dzis nikt nic ode mnie nie chciec, atu ciagle ci ludzie przychodza

no Siewierz bardzo milutkie miasteczko,swego czasu tam pracowałam i chodziłam zawsze do jednej i tej samej restauracji na obiad,w Rynku-pyszne obiadki serwowali,mniam

jak nie jak o niczym innym dzis nei mysle, tylko jakby sie tu przespac:D

Gość Mr__Italianoo
a jest ktos z okolic poznania? czy jestem sam jak palec, albo jak kto woli najwiekszy rodzynek :) nei napisalas:) ile metrow ma salon w ktorym siedzisz i czy ma kafelki czy parkiet:):) mi juz glupoty sie udzielaja od siedzenia i robie jaja gosciowi co siedzi kolo mnie, tzn. dzwonie do niego z zastrzeżonego nr:)

Brat czasami przejeżdżam przez Częstochowę jak jadę nad morze hehe:D

Gość Luśka z W.
Italiano, często u Ciebie taka posucha w materiale do odpracowania? :D

Mr Italiano---> Przynajmniej wesoło masz :classic_cool: ja adresuję kartki na świeta do kontrahentów i ogólnie to czekam na kumpele, która ma do wykonania pewną czarną robotę abym ja mogła wykonać jej dalszą częśc:D

Gość złośliwa od rana
ja mam sporo pracy,ale... odsuwam od siebie te "czarne" myśli:P myślę nad co będę robić po pracy;)