Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Mr__Italianoo

ale dzis ciezko...

Polecane posty

Gość złośliwy_gnom
W sumie jak sie spojrzy za okno to jakoś też nastrój siada . Śniegu by w końcu troche posypało .. ;)

to musisz poczytac...a warto,ja przeczytałam kawałek i się śmieję:D niestety nie mam czasu na poczytanie całości,ale nadrobię to w późniejszyn terminie:)

Gość Luśka z W.
:) Italiano, na razie muszę znikać, ale możesz naprodukować więcej pytań, w wolnej chwili odpowiem hurtowo ;-)

ja mam śniegu oj całą masę-normalnie jak w bajce,sięga prawie po kolana i chodzić ciężko-chętnie się podzielę,bo tu aż za dużo!

Gość złośliwy_gnom
Też na razie sobie idę 😭;)

Gość złośliwy_gnom
Neczk to sypnij troszke na całą Polskę ;) A gdzie aż tyle śniegu jest ? Do pózniej :)

ja bym chciała bruneta wysokiego z niebieskimi oczami:) na swieta dostac.

tak-kraina bajkowa,śniegiem obsypana,zarazem zimna i ciemna jeszcze o tej godzinie,blisko Mikołaja:)

Gość złośliwy_gnom
Deko - wysokich brunetów o niebieskich oczach nie polecam ;) Jakoś żle mi sie przez ostatni rok kojarzą :O

Helsinki-bardzo oryginalnie,tam o nikim nie słyszałam:) Ja z islandii Sniegu masa,nawet u nas w górach tyle nie widziałam,a cały czas sypie,zaraz mi chałupe zasypie,nie wiem czy dzwi otworzę

brunetom nie ufam,wolę ciemnych blondynów-oczywiście mówię o mężu;)

Faktycznie Ty masz bliżej,tutaj jest trzynastu Mikołajów-takich wesołych ,bardzo crazy :) Sytuacja nie za dobra ,bezrobocie rośnie,wielu Polaków zjechało,ale my sie trzymamy,mąż ma pracę dobrą,tylko ja nudy i na razie ciężko coś stabilnego znależć,tak dorywczo tylko pracuję,więc przynajmniej nie oszaleję:) a jak u Ciebie,bo o tym kraju to nic nie wiem

ostatnio to o jakims wzroscie na gieldzie slyszalam:P

Fajnie ,ze do Polski lecisz,my dopiero na wakacje w lato,a to strasznie daleko:( No to faktycznie na wysokich obrotach robisz,ale ważne że masz pracę i to dobrą:)

ja dziewczynki lece do przedszkola z dzieckiem,potem jeszcze mam cos do załatwienia-jak wróce to się od razu zamelduję :)

Gość Mr__Italianoo
neczk: witaj! dlaczego chodzisz do tylu? czyzby wczoraj maz nie dal zasnac? :) Zazdroscic snieznej aury, jak zima to musi byc snieg! ja uwielbiam jak tak sypie ze ledwo mozna z domu wyjsc:) Odrazu na sercu lepiej! złośliwy_gnom: widze ze kazda kobieta to tylko przystojnego bruneta lub szatyna... a w rzeczywistosci to jest gosc z brzuszkiem, piwkiem siedzacy w fotelu w rozciagnietej podkoszulce ;):) ale ma nadzieje, ze zyczenbie sie spelni jakims przystojniakiem dla twojej wylącznosci! dzis jest lepiej bo blizej do wekendu, ja juz nie moge sie doczekac, bo ostatnie miesiace duzo mnei kosztuja u mnie nie ma sniegu, ale za to obraz jak po wojnie, szaro, brzydko.. izimno! Luśka z W: co dzis masz za buty? dlaczego nie nosisz czapki? jaka jest twoja ambicja zawodowa? lubisz alkohol? Ilu masz pokojowe mieszkanie? jaki jest kolor twojej kuchni? jakie masz dzis spodnie? czy w pracy sie ktos Tobie podoba? czy masz kredyt? co cenisz u mezczyzny? co w mezczyznie obrzydza? :) miedzy oczy: dyskusja wrze, bo juz kazdy nie ma dzis ochoty pracowac, a kto jest na urlopie wie ze niedlugo sie skonczy ;) deko: bruneta wysokiego z niebieskimi oczami, tez mam nadzieje, ze taka partia sie Tobie trafi. Ale wysoki pojecie wzgledne. Ile ma on miec? I Ty ile masz? Mamy tutaj pol europy, tym bardziej mi milo bo dostane paczki z zagranicy an swieta ;) Niestety kryzys idzie, w Polsce niestety mozna go coraz bardziej wyczuc. Juz firmy rozliczajace sie u nas maja lekkie problemy, choc jest to bardziej spowodowane tym ze wszystko jest strasznie naglosnione. Ale Duzo inwestycji jest przerwanych i niektorzy nie maja co robic. Ogolnie nie robi sie dobrze, ale zbierzemy sie do kupy i damy rade :):)

Gość złośliwy_gnom
Mr__Italianoo - czy ten słodki głosik w rzeczywistości był aż taki słodki ? ;) Czy nacieszyłeś wzrok będąc na spotkaniu , czy też o pani rozczarowała Ciebie okurutnie ? ;) Hehehe nie mam nic przeciwko panom z brzuszkami :D Ważne żeby był wysoki , miał to coś w wyglądzie jak i charakterze co przykuje mnie do niego na wieki ;) Ps . Nie cierpię "kaloryferków" u facetów :D Jakos mało przyjemne są ;)

ja mam 170, no tak 180-190;) ale oczywiscie tylko dywagacje na temat,

Gość Mr__Italianoo
złośliwy_gnom: wiesz co bylo neizle. Brunetka, wysoka, ladnie ubrana. oczywiscie taka bluzka ze nie trudno bylo widac troszke piersi, do tego ladne spodnie, dobrze lezace i buciki na obcasiku takim wiekszym. Co mam mowic, no fajna byla, w sumie co rzadko sie zdarza wszystkim nam sie podobala:) a glosik, zdecydowanie slodki i mily,.... no uraczyla mnei soba:):) i dobrze, przynajmniej facet by spotkac sie z Toba nie musi spedzic pol roku na cwiczeniu brzucha:)

Gość złośliwy_gnom
Czyli hehehe zamiast skupiać sie na pracy , skupialiście się (czyt.wzrok) na czymś innym ;) Hehehe ,żeby spotkać sie ze mną musi mieć sprawną inną część ciała ;)

Gość złośliwy_gnom
Deko ja gustuje tylko w tych powyżej 190 ;)

Gość Mr__Italianoo
złośliwy_gnom: a co musza miec sprawne? bo ja nei wiem ;):) sluchaj neistety masz racje, ona uwodzila swoim spojrzeniem i cialem, przez to poszedlem jej na reke i nie mmusza dokonac platnosci do konca roku :)

Gość złośliwy_gnom
Mr__Italianoo - umysł Italianoo , sprawny umysł :D Hehehe celowo tak robią ,że atrakcyjne przedstawicielki wysyłajś na negocjacje ;) Niesądzę czy zgodzilibyście sie na takie warunki rozmawiając z 60 letnim przedstawicielem :P :D

Gość Mr__Italianoo
złośliwy_gnom: roba to celowo, prawda. Ale gdybym nei mial mozliwosci bym nie dal takiej opcji, a jesli mozemy sobie bez problemu pozwolic to czemu i nie:) wiesz takie przeduzanie platnosci ma tez sens bo wtedy ta firma widzi ze warto ufac, a ze akurat przyprowadzaja kogos ... ;) to wiesz dla nas plus:) lepiej odpowiedz jaka czesc ciala Ciebie satysfakcjonuje:)

Gość złośliwy_gnom
Może ta pani na stałe będzie wysyłana do negocjacji ;) Tylko czy aby to takie profesjonalne łączyć interesy z ..... przyjemnosciami ? ;) Hehehe moj męski fetysz to piękne plecy :D

Gość Mr__Italianoo
złośliwy_gnom: nie moze byc tak wysylana, bo w koncu ona sie kazdemu znudzi:):) mowisz ze plecy to dla CIebie taki fetysz... hm.. nie spodziewalem sie ze moga tak plecy dzialac a jaki jest wyglad idealnych plecow?? a co jest moim fetyszem hm... jest tego troche, ostatnio chyba najbardziej pupa i stopy, jeszcze jak je kobieta tak fajnie eksponuje ;) napiszcie co dla was jest fetyszem :) a ja zmykam powoli, dzis mialem troche pracy przez co mniej pisalem, ale widze ze kazdy dzis nie nudzil sie bo nei ma wpisow! zycze milego dnia:)

Gość złośliwa od rana
Mr__Italianoo :złośliwa od rana: hm.. cos bym wymyslil manualnego boję się twoich propozycji brrrrrrrrr:P a ja po porannej "eskpedycji" w teren, wreszcie troche luzu;) miły czas konca pracy czas zaczac moi drodzy:D:P