Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Mr__Italianoo

ale dzis ciezko...

Polecane posty

Gość złośliwa od rana
lubie kawe, wiec tez tylko skutecznosci dzialania na nie gwarantuje ja kawę też bardzo lubię,ale z potomstwem chciałabym jeszcze trochę poczekać jednak:P

Gość Mr__Italianoo
złośliwa od rana: spokojnie nie gryze:) Pogoda niczego sobie, w sam raz na popoludniowy spacer:) Fajnei mozna przyniesc grypke do domu. ale zeby ta antykoncepcja zadzialala to cos musi byc wczesniej:) jak przyrost mam zwiekszac, ok, dwa razy mi nie mowic:) ktora pierwsza:):) neczk : czesc:) Ja tez padam dzis, spac sie chce, i jeszcze sie nei przebudzilem, a jest juz prawie 11 no nie moge, tak dlugo ciemno, to klimat zdecydowanie nie dla mnie:) ale dzisiejszy dzien jest jakis szary, jest straszna mgla i lekko pada. Obrzydliwie! złośliwy_gnom:no tak liczy sie jakosc a nie ilosc, jak moglem zapomniec:) no mysle ze ladne plecki sie podobaja a nei jakies z peirwszego rzutu, np. pana rzeznika:) ale dlaczego chcesz wbijac sie paznokciami to nie wiem, bylas bys zla na niego czy co ze bys tak robila ?? :) deko: a mi cieplutko, dziwie sie bo jestem nie wyspany, ale chyba to forum tak rozgrzalo popodczytuje bo padne: ja dzisiaj kawe sobie odpuszcze, jestem na herbacie i soku. Na kawe nie mam cos ochoty... na zimno to ja polecam cos innego ;)

a mi tak zimno ze w szaliku siedze i zaraz w kurtke wskocze chyba.

Gość złośliwa od rana
na zimno to ja polecam cos innego to co tam proponujesz? bo ja jednak tę kawę odtawię;):P

Gość złośliwa od rana
a mi tak zimno ze w szaliku siedze i zaraz w kurtke wskocze chyba. a mi gorąco;/ siedzę w bluzeczce i zaraz się tu chyba ugotuję:P

Gość popodczytuje bo padne
pewnie cos co na przyrost naturalny jeszcze lepiej dziala :D

Gość złośliwa od rana
czyżbyś sok pomarańczowy miał na myśli???:P

Gość Mr__Italianoo
deko: co tak zimno u Ciebie?? złośliwa od rana: co proponuje, hm.. cos dobrego i relaksującego... ;) jak sie ugotujesz, to dalej kolejny ciuszek odpada :) trafilas z sokiem bo go dzis pije, ;) popodczytuje bo padne: ale jacy nagle do przyrostu wszyscy chetni:)

Gość złośliwa od rana
co proponuje, hm.. cos dobrego i relaksującego... masaż???? :D :D jak sie ugotujesz, to dalej kolejny ciuszek odpada no nie odpada, bo i tak siedzę już spódniczce,rajstopoach,bieliźnie oczywiście,szpilkach i bluzeczce, nic więcej nie może już odpaść:P:P trafilas z sokiem bo go dzis pije, no to zdrówko! ja też sączę pomarańczowy soczek:) ale jacy nagle do przyrostu wszyscy chetni haha wiedziałam,że przyrost to temat na kawę i na poranek;)

a daj spokoj, kto bedzie sprawdzal czy bielizne masz :p

Gość złośliwa od rana
a daj spokoj, kto bedzie sprawdzal czy bielizne masz mam nadzieję,że w pracy nikt:P

Gość złośliwy_gnom
Chyba dzisiaj tylko ja pracuję ;) Co do , przyrostu to odmawiam stanowczo ;) U mnie prawie wszyscy w domu ;) No właśnie Italianoo tylko tej jakosci jeszcze tak do pełni szczęscia mi brakuję ;) a wtedy to i pazurkami od czasu do czasu moge mu po pleckach przejechać :D Kocury to ponoć lubią ;) Deko - ja Co mówiłam . U mnie to byś miala jak u Pana Boga za piecem ;) bo i cisza i cieplutko .... :D tylko robory huk ;)

Gość złośliwa od rana
ojjj nie tylko Ty pracujesz, my też pracujemy! :)

do dziela w takim razie :D to daj troche tej roboty, wole juz sie czyms zajac, niz zajecia udawac ;)

Gość złośliwa od rana
to daj troche tej roboty, wole juz sie czyms zajac, niz zajecia udawac chętnie się podzielę:D wybierasz rozmowę z klientami czy robotę papierkową? bo ja się bawię w oba jednocześnie:P

Gość złośliwy_gnom
Nie pytajcie co ja robię ;) Zajęcie cokolwiek mało przyjemne :D

chetnie porozmawiam z klientami i kawa poczestuje, az skonczysz papierkowa robote i sie nimi zajmiesz :D

Gość złośliwa od rana
chetnie porozmawiam z klientami i kawa poczestuje, az skonczysz papierkowa robote i sie nimi zajmiesz jaki cwaniak z Ciebie:P

gnomie, mowisz zebysmy nie pytali, wiec nie pytamy, ale to nie znaczy ze nie mozesz sie podzielic :p deko, kawy?

Gość Mr__Italianoo
dobrze, to ja zapraszam do mnei do pracy, fajnie jak ktos pomoze. Mam do zrobienia herbate i troche posprzatanie :):) mam pare pytan do was: wiec: :) co dzis na obiad? jak spedzacie wieczor? czy w domu macie porzadek? Czy po sniadaniu umylyscie naczynia? Jakie dzis macie zalozone buty?

Gość złośliwa od rana
co dzis na obiad? jak spedzacie wieczor? czy w domu macie porzadek? Czy po sniadaniu umylyscie naczynia? Jakie dzis macie zalozone buty? dziś na obiad duszona pierś z kurczaka, ryż i surówka:) wieczór? wypad z kumpelą do kina;) jak zawsze "okiełznany" porządek:) po śniadaniu miałam do mycia tylko kubek po kawie i juz się suszy czyściutki:P buty? do pracy przyszłam w kozaczkach,ale obecnie jestem w czarnych szpilkach:)

Gość złośliwy_gnom
1obiadu nie mam :P 2 przed kompem :P 3 błysk :P 4 nie jadam śniadań , dopiero w pracy :P 5 kozaczki aktualnie chodaki :P popodczytuje bo padne - to na prawdę śmierdząca robota :D więc nie powiem :P

co dzis na obiad? nie wiem, pewnie wasa z miodem bo ostatnio tylko miód jem jak spedzacie wieczor? chyba si emusze pouczyć czy w domu macie porzadek? jakotako Czy po sniadaniu umylyscie naczynia? nie jem śnaidania Jakie dzis macie zalozone buty? oficerki wciąż. kawy już 3 wypilam zjadlam ser bialy z cukrem i czekam aż stad wyjde,,

Gość Mr__Italianoo
wiec w wiekszosci jestescie oszczedne:) bo nie jecie sniadan, czyli oszczednosc wody, oszczednosc jedzenia :):):):) Dziewczyny kusicie mnie tymi szpileczkami, kozaczkami ;) złośliwa od rana: no masz najlepszy obiad, moglbym wpasc:) wypad pomysl niczego sobie, ja w kinie juz dawno nie bylem. złośliwy_gnom: bez obiaduu, nie dobrze, jak dajesz rade? ja jak przez godzine nic nie zjem to juz czuje sie jakos kiepsko:) deko: a co masz do nauki? 3 kawy.. hm lubisz? :) ja powiem wam ze oprocz smaku kawa nei dziala na mnie

Gość złośliwy_gnom
Mr__Italianoo -nadrabiam wszystko wieczorem przed kompem ;) Muszę zwalczyc ten zły nawyk :O No właśnie kawa nie pomaga , rozbolała mnie głowa ale jeszcze chwlka i można zmykać do domku ;)

Gość złośliwa od rana
Dziewczyny kusicie mnie tymi szpileczkami, kozaczkami hehe wcale nie kusimy:P przecież nie machamy Ci nimi przed nosem;):P złośliwa od rana:no masz najlepszy obiad, moglbym wpasc wypad pomysl niczego sobie, ja w kinie juz dawno nie bylem. hehee a to oczekiwałeś jak najlepszych ofert, by się wprosić na obiad?? pięknie:P:P:P no najpierw skoczymy do kina na co jeszcze nie wiemy,a później może jakiś drinkos:D

Gość Luśka z W...
Italiano, a kto Ci gotuje obiady? I czy lubisz Italian cuisine? :)

Gość złośliwa od rana
witam pracusi i tych mniej wysilających się także:P;)