Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość krusellkaa

24 tydz. ciązy i mały brzuszek

Polecane posty

Gość krusellkaa

witajcie dziewczyny jakos dzisiaj jestem zmartwiona :( Byłam wczoraj na pobieraniu krwii spotkałam tam dziewczyne ktora jest w 26 tyg i ma ogromny brzuch. Natomiast ja mam taki malutki ze wyszyscy mowia ze wygladam na 4 miesiac. Albo mowia gdzie ty masz ten brzuch? czy to jest moja wina moze za malo jem zgrubłam do tej pory prawie 8 kg. A jak jest u was i czy mam sie marwic.

Gość A jak spał...
zgrubłas?

ja tez za wielkiego nie miałam. Ogólnie szczupła jestem i ciąży zabardzo nie było widac po mnie. Dopiero koło 30 tyg. to juz brzuch był wiekszy

ja też miałam mały brzuch a pod koniec ciąży wyglądałam tak jak bym była tak w 7 miesiącu i w sumie na plusie miałam 9 kg

ja też mam nie za wielki... zobacz sama w mojej stopce... i nie martw się, każda babka inna i każda ciąża inna :)

Gość ciesz sie a nie rozpaczaj

Gość krusellkaa
Ja tez jestem szczupła przed ciąża wazylam 51 kg . Tak sobie do głowy nabiłam ze bede miec małe dziecko i np. tesciowa powie ze to moja wina itd.

cześć madooonna :) a co do teściowej to pamiętaj autorko, że jej nigdy nie dogodzisz :p

Gość krusellkaa
baderka a ty w którym tyg jestes??

22 mi się zaczął... i też mam na plusie 7-8 kg... tylko ja raczej nigdy nie byłam tak szczupła jak Ty ;)

Gość Krusellkoo
Kochana nie przejmuj sie;)mialam podobnie, do prawie piatego miesiaca nic nie bylo widac, pozniej jak w siodmym trafilam do szkoly rodzenia mialam wrazenie, ze cos jest nie tak, az spytalam poloznej czy nie za malo przytylam w ciazy (choc jadalam za dwoje;))

Gość Krusellkoo
ucielo mi hmmm..... przytylam w sumie 13 kg. Dzis Syn konczy 8 miesiac przy porodzie wazyl cale 3 kg, a teraz 10:P wiec uszy do gory, nie przejmuj sie:Dsa tego plusy po porodzie brzuch praktycznie mi wsyslo:Dmialam taki jak przed porodem! buzka!