Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość placze ranem placze noca

pomozcie...

Polecane posty

Gość placze ranem placze noca

z Jackiem chodzimy ze soba rok. wszystko bylo idealnie do pewnego czasu... przede mna chodzil z agnieszka, zdradzila go na jego oczach, obsciskujac i calujac sie z innym chlopakiem. chodzili 2 miesiace. wiem, ze go bardzo kochala i chciala go odzyskac, ale on uwazal ja za pusta i nie chcial miec z nia kontaktu. a jednak. widze, ze z nia pisze. chcial mi cos pokazac w swojej skrzynce odbiorczej a tam widze pelno sms od niej... ma ja zapisana "agunia;***;**". wczesniej czepial sie, ze pisze z kolega, ktorego na oczy nie widzailam, po prostu poznalismy sie na gg. eh, na naszej klasie daja sobie wzajemnie komentarze zxdjec, profili " slicznie;**" "to spojrzenie potrafi zaczarowac". ostatnio siedzielismy razem z jackiem. nagle sms od niej... ma urodziny, nudzi sie jej to napisala do niego... odlozyl tel, niby ja zignorowal, potem jechalismy samochodem to on pisal z nia sms podczas jazdy, nawet ze mna nie rozmawial. pracuje. jestem zmeczona po pracy, ciesze sie ze go zobaczylam a on nawet nie powiedzial mi czesc a juz sie pochwalil "wiesz co, zgadnij kto do mnie napisal na gg, aga, zaprasza mnie na oblewanie jej prawka i zaraz zmykam". nie zaapytal nawet jak sie czuje... zrobilam mu wielka awanture. opanowal sie ale tylko na chwile. nazajutrz mowie mu jaki mialam wczoraj ciezki dzien... On do mnie z takim tekstem " hmm... Ty mialas ciezki dzien?? wczoraj z Aga zerwal jej chlopak nie podajac nawet powodu..." no Qwra!. przyjechal do mnie po pracy. myslalam ze odwiezie mnie do domu. odwiozl na dworzec, ktory jest 500 m od mojej pracy, oznajmil ze nie ma paliwa, ale zaraz jedzie do kolegi ktory cos chcial i mu da na paliwo. mial jeszcze pol baku.. widzialam na kontrolce. czekalam wiec godzine na pociag, a dowiaduje sie pozniej,ze z tamtym kolega przy okazji odwedzili agnieszke;/ jacek zwykle przyjezdza do mnie w soboty. mowi, ze bedzie o 20, ale spoznia sie p pare godzin; wiem juz czemu. podwozi ludzi na impezy do klubow, ta agnieszke i jej kolezanki tez i dowiedzialam sie, ze siedzieli w samochodzxie i nagle on patrzy na zegarek i mowi do nich "fajnie se z wami siedzi, posiedzialbym dluzej, ale musze jechac do EWKI" powiedzial to ironizujac moje imie. robuilam mu nie raz awantury, stwierdza ze zabraniam mu sie spotykac z przyjaciolmi. ze nie mam czego sie bac bo jestem jedyna... pomozcie..

Gość moze pogadaj albo urwij leb
agusi;]

Gość kolozonka ping ponga
hmm... zrob jakas scene zazdrosci... nie wiem... spotkaj sie z kims na jego oczach. to skurwiel i tyle;/

Gość romanona
rzuc go;/

Gość kobrrrrrrranocka
moze jest jakis inny sposob? kazdy by tylko zerwal i po klopocie;/

po co mieszać w to solidarność :) Facet zachowuje się jak chłopak na posyłki swojej ex a dziewczyna obecna jeszcze się pyta co z tym zrobić....Troje w związku to już tłok ale co kto lubi.

Gość anolkoa
bo faceci to kretyni;/ zdradzila go a teraz jej nagle wszystko zapomnail?? przyjazn pomiedzy bylymi partnerami nie powinna istniec;/

Gość do mojego tez pisze jakas
olusiaaaa ,jego byla! Suke mam ochote zajebać! Choc nigdy nie przeklinam tak w myslach zaczelam!!!!! wrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr! Na bezczela wali komentarze w stylu KC, TESKNIE itp itd.... Hehehe ale niektóre to mają poorane w głowach niestety...

Gość będe sie smiala ze swych łez
11:58 [zgłoś do usunięcia] AccccA (acccca.m@gmail.com) no ale przynajmniej w południe nie płaczesz PADłAM!!!! hahahaaaaaa ;D

Gość dupa zbita /
kurcze... cos musi byc na tapecie z tymi Agusiami, bo mi rowniez pewna zalazla ostatnio za skore dojmujaco podobnym motywem...

Gość bez problemu
doroga autorko nie jestety prawda jest brutalna ale nie masz polotu z AGUSIA u tego twojego mena:P

Gość asawers
autorko ne zalamuj sie. zerwij z nim, o bedzie tylko gorzej

Gość moja wersja jet taka
wynajmij platnego morderce i wyeliminuj agusie;p

Gość 00000000000008999
rzuc go

Gość ula maja zosia
zerwij...

Gość sama zdecyduj