Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość za wysoka....

mam kompleks wzrostu...

Polecane posty

Gość za wysoka....

:(

Gość nhgmhgbmh
a ile mierzysz? ja mam 180 i dopiero to jest problem :P

Mam koleżankę która ma 180 cm wzrostu. Rzeczywiście, wolę panie nieco niższe ode mnie (tak z 10 cm). Sam mam 183.

Gość za wysoka....
172 i wszyscy wokolo ze faceci wola niskie i faktycznie tak jest takie pary sa wysoki a ona niska nawet moj brat ma taka dziewczyne cholernie nie lubie swego wzrostu

Gość inessska24
Nie dramatyzuj:) Masz świetny wzrost, chciałabym być wysoka. Ja mam 165 i też miałam kompleksy, bo uważałam że jestem za niska. Mam chłopaka, ale nie z powodu wzrostu tylko tego jaka jestem osobą. Jedni wolą niskie, inni wysokie. To nie jest problem.

Gość za wysoka....
ale ja i tak czuje sie jak zyrafa

Gość dotty123
Przerwa, to Ty???

Gość inessska24
Naprawde nie masz sie czym przejmowac, masz super wzrost.

Gość 2445
Ty się nie przejmuj. Ja mam 180 i latem mykam w koturnach 8-cm. I wcale nie czuję się wysoka, nigdy nie miałam z tym problemu.

Gość za wysoka....
tak sie czuje moj brat ma niska dziewczyne facet tez mnie olal dla takiej wiec mysle ze oni wola takieok 160 malenstwa ktorymi moga sie opiekowac a nie...zyrafe 😭

Gość chlopak23
Powiem Ci jedno kobiety wysokie są bardziej sexowe i kobiece :) nie powinnaś miec zadnych kompleksów z tego powody , a jeżeli masz do tego jeszcze charakter fajny to napewno znajdziesz dużo wielbicieli :)

Gość za wysoka....
jeden juz mnie olal dla takiej niskiej 😭

Autorko, jesteś żałosna! \"Faceci wolą niskie\" oh jej, straszne! nie lubię takich desperatek jak Ty.. A przeważnie takie mają kompleksy i szukają faceta, aby poczuc się dowartościowane. żal. 🖐️

Gość chlopak23
Dziewczyno głowa do góry, ja już mialem kilka " związków" i to nigdy nie chodzilo o wzrost uwierz mi :) a skoro ten Twój chlopak olał Cie Dla jakies karlicy to tobrze ze sie to tak skonczyło , bo widocznie jeszcze nie dojrzał do tego związku ...

Gość inessska24
Nie dojzal do jakiego zwiazku? Zwiazku z wysoka kobieta?

Gość chlopak23
nie , chodzi mo o to ze wogóle nie dojrzał skoro rozstał sie z nią ze była za wyskoka . bo ja w tym logiki nie widze .

Gość za wysoka....
on mnie pow ze dlatego ze jestem wysoka pow ze i tak uwazal ze nam sie nie uda ( nie bylismy para dopiero poczatki)

Naprawdę szukacie czegoś na siłe. Nie można zwalać niepowodzeń w związkach na wzrost, zwłaszcza, jeżeli Twój facet nie jest niższy od Ciebie. Naprawdę różne są gusta i każdemu podoba się co innego. Jednak to nie zmienia faktu, że wysokie dziewczyny też mogą się podobać:):) Sam mam 185 i szczerze dla mnie 178 to jest górna granica, jednak to nie znaczy, że jakbym spotkał dziewczyne, która miałaby 180-185 i by mi się podobała, to bym na Nią nie zwrócił uwagi.