Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kolorowa Pani

Nie mam okresu i się martwię

Polecane posty

Gość Kolorowa Pani

Dziewczyny nie wiem co jest :( robiłam dwa razy test ciążowy i nie jestem w ciąży a dalej nie mam okresu a powinien być juz przed 10 :( zwykle mam go nieregularnie ale tyle to ja nigdy nie czekałam :(( boje sie nie wiem co mi jest :( jutro wizyta u ginekologa

Gość HaxiHax
A ile masz lat? Skoro są nieregularne to może po prostu poprzesuwały Ci się dni, jednak jeśli w ciągu miesiąca WCALE nie wystąpił okres to zgłoś się do Ginekologa. Jednak jest prawdopodobieństwo, że czasem zdarzają sie przypadki gdzie po prostu miesiączka zanika nawet NA ROK i pojawia sie za jakiś czas. Poczekaj do końca miesiąca i wyczekuj ... być może tak jak mówiłam po prostu się pomieszało :) Bądź cierpliwa i idź do ginekologa gdy nie wystąpi wcale, jeśli chcesz możesz iść już teraz ale to raczej nie potrzebne ja mając 16 lat czekałam prawie 20 dni na okres ... i pojawił się około 30-31 a zwykle miałam 3-4 na początku miesiąca. Nie martw sie i czekaj :) Pozdrawiam

Gość Kolorowa Pani
Mam 21 lat i zwykle po 3 tygodniach mam kolejny okrez a tu juz ponad miesiac nie mam go i sie martwie ;( czy testy mogły sie pomylić ?? z reszta ja i moj chlopak sie zabezpieczamy to nie moze być mozliwości ze wpadłam :(

Gość Kolorowa Pani
up

Gość HaxiHax
Więc dla pewności idź do ginekologa. Jesli stosujesz też inne srodki antykoncepcji to myślę, że może po prostu coś musiało zachamować Twoją miesiączkę. Być może jakaś infekcja. Zgłoś się do Ginekologa. Trzymam kciuki