Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość roPINCHÓT DE kłeszczyn.......

Bardzo piękną Kobietę o bujnych kształtach .Niezwykle inteligentną ...........

Polecane posty

Gość Marion nadal piątkowa
walka w sensie zmiany, nie siłowa :) ale ... hmm ... do teraz wydawało mi się, że nie ma jej we mnie ... a może jednak nadal gdzieś w środku drzemie? mężczyźni ??? przecież ty marion szukałeś, a nie piętaszka! myslisz, że któryś tu zajrzy, kiedy tytuł to anons niemal matrymonialny:)??? ale nawet gdyby; wam ciężej; wy wciąż tylko łowy, płodzenie potomków; wciąż poza domem w pogoni za mamutami; a my kapłanki ognisk domowych musimy mieć wrażliwość i na was, abyście siły na mamuta i na nas mieli, i musimy mieć wrażliwość na potomków, aby kiedyś nami zniedołężniałymi się zajeli, bo wy pewnie polegniecie na polu bitwy albo na polowaniu; stąd te przody wieczne; tu równouprawnienie długo nie dotrze; chociaż widać swiatełko w tunelu; podobno te męskie jednostki wrażliwe mają w sobie duzy pierwiastek żeński, stąd takie fanaberie; ja myślę jednak inaczej; nadchodzi nowy czas; może w nim ta epatująca zewsząd teraz płeć, nie będzie już taką istotną różnicą? karkonosze??? a ja mieszanka dwóch najtrudniejszych regionów, w dodatku żyjąca w całkiem innym; i jak tu pielęgnować swoją tożsamość:)?

Gość pierdolicie panie hipolicie

Gość Ropinchót B bujne wszystko
..robię swą przemianę już czas jakiś .dłuższy. mężczyżni co zauważyłem są bardzo odcięci od odczuwania. ogromny problem. ich tożsamość jest słabo rozbudowana i nie widzą w sobie nic prócz egotycznego umysłu.mówiąc ja mają na myśli jedynie swój umysł,będący wg. nich ich osobą. ...trafiłem w tym roku na kurs ..terapia somatyzacji stresu ruchem tanecznym,, inaczej i gdzie indziej ,,choreoterapia,, .wchodzę na salę - 18 dziewczyn .różny wiek i kształt. ja SSSAAAAAAAAAAMMMMMMM!!! i do tego jeszcze duży. one przerażone lis kurniku albo niedżwiedz między jagniętami. doświadczenie było rewelacyjne.

mi tam się nie chce pupą ruszać, więc co do mnie - pewna nie jestem:D

Gość pierdolicie panie hipolicie
:D rusz zadem, rusz glowa itd

tresura wpoiła im ten lęk i niemożność; ci najsilniejsi potrafią to przebić; nie płacz, nie jesteś babą; chłopcy nie tulą się do mamy; to babska robota; twój ruch został dostrzeżony; może inni o nim usłyszą; spróbują??? bo tresura nakazała "męskie" sporty, zainteresowania;dwieście lat temu nie mogłyśmy pokazać kostki, dziś pokazując pupę pokazujemy naprawdę skromnie; wszystko zalezy od siły przkazu:)

Gość Ropinchót ...dla mnie już por

Gość MArion już w sobocie
a więc dobrej nocy i do napisania ... kiedyś tam ...

Gość Ropinchót
idę spać.pojawię się jutro wieczorem.jeśli chcesz to zapraszam.

Gość Ropinchót
..nie chcę ,,kiedyś,, ..

Gość Marion bez pomysłu
trudno to nie dramat a jutro znów nowy dzień