Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość roPINCHÓT DE kłeszczyn.......

Bardzo piękną Kobietę o bujnych kształtach .Niezwykle inteligentną ...........

Polecane posty

Gość rOpinchut de kłeszczyn
uuuuuuuuuuuuuuuuppppppppppppppppp s

prędzej wygrassz 6 w totka niż na kafe znajdziesz taka osobe która spełni te Twoje wymagania o bujnych kształtach:] (cokolwiek to znaczy)

Gość rOpinchut de kłeszczyn
...same chude i inteligentne........? pozwolę odpowiedzieć sobie nieci potem albowiem jestem troszkę zajęty

Gość ropiNchót de kłeszczyn
.....kobieta a może kobiecość bujna nieokiełznana.taka ,której boi się większość chłopców i starych chłopczyków marząc o obcowaniu właśnie z nią.jednocześnie doznając bolesnego spotkania z własną niemocą i ograniczeniem. emocjonalną barierą, tej wyżyny która częstokroć jest tylko iluzją. obraz bujności kobiecego ciała ,niekoniecznie nagiego umieszczam w czasie -maj. budzący się obietnicą jak i bohaterka tego wpisu.sukienka opinająca na wietrze mocne łuki ud i okrągłość bioder.pełne podkreślone kolorem piersi z długim i głębokim rowkiem dekoltu.wysoko upięte lub lużno puszczone ciemno rude włosy.szafirowe spojrzenie. boso. na skraju wody. kobieta nie ograniczająca się.do wskazówek pism i reklam które starają się jej powiedzieć że jest niedoskonała. ma to w nosie.jest świadoma swej pełni kobiecości i umie jej używać . ..no dobra bo jeszcze się rozpiszę.......

Gość ropiNchót de kłeszczyn
...no tak.... boją się........czy ja zbyt wiele pragnę...?

Gość a jak sam wygladasz
? pewnie masz zeza, na glowie przerzedzone wlosy, spotniale lapska i wysadzisty brzuchol, przy tym zlopiesz piwo i cuchniesz petami na odleglosc, brrrrrrrrrr, na sama mysl o ropiew twoich oczach robi mi sie niedobrze ! :p

Gość roPiNcHÓt von furiaaaaaaaaaaaa
....to obrazek czyhającego pedofila....piszę do KOBIET a JA jestem pięknym MĘŻCZYZNĄ......

Gość roPiNcHÓt von furiaaaaaaaaaaaa
.....ktoś swój ból tutaj wyraził......bardzo .......cóż przeszłość i wyparcia domagają się akceptacji i rezygnacji z niezgody na to co było

Gość ciekawy styl ciekawy autor
rzecz rzadka na kafeterii :) Pozdrawiam, owocnych poszukiwań życzę. P.S. Rozmiar 42, czy jestem "bujną"? ;) Nie wiem, na pewno wg. obecnych kanonów niepiękną :) Miło coś takiego poczytać.

Gość roPiNcHÓt von hi hi hi hi
....kanony mam w nosie......sam jestem ,,long ....,, gdy kupuję ubrania... ...czy poluję ? raczej rozmawiam choć wolę słuchać i wiele milczeć... ...o kobietach bujnych kształtów i emocji.. emocji... rozgadana kobieta... jeśli kobieta dużo mówi to znaczy że czuje się bezpieczna bujność wszystkich emocji. na bieżąco plus np. uczciwa kłótnia....to przepiękne... ...ruda,zielonooka,mlecznobiała skóra,rozemocjonowana,silna, emanująca kobiecą nie ograniczającą się siłą.... jedność jako pełna osoba .opowiadanie o szukających się połówkach to jakaś bzdura kulawa. dwie silne pełne jedności. kobieta i mężczyzna są związkiem i siłą.

Gość ropinchót de nonsava
..coś o głębi emocji ,bujności pragnień.manifestacji seksu,erotyzmie kształtów ...ale tak w pustkę mam pisać... echhhhhhhhhhhhhh marion

Gość a musisz pisac
w taki cięzki, na siłe poetycki sposób?

Gość IQ mierzy
sprawność językowa, arytmetyczna, skojarzeniowa, analityczna i przestrzenna

..jak na ciężko techniczne wykształcenie i praktykę i tak nie żle mi idzie.... ..rzeczywiście staram się powiedzieć jak najwięcej w krótkich zdaniach. no i cóż ...... ..MMMMaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaarion bujna i obfita........................ piękna ukochana .................. no kurcze jak Cię znajdę .....

...tak naprawde to jestem gaduła nooooo........

Gość rOpinChót de refleksja
....radosna. radosna.radosna...

Gość ropincHót fon cwajundcwancisz
.....coś tu się dzieje ...oho ohooooooooooooo...... a ja o radosnej bujności pisać nie umiem .dziś ....wieczorem jak odpocznę ..przypomnę sobie jak wygląda radosne piękno.......łagodności obejmującej i słowa ... te wszystkie delikatne... ...prawdziwe...........................

Gość autorze topicu
mam bujne rubensowskie ksztalty:P dowcip i piekne, dlugie, kasztanowo-rude, krecone wlosy:p i co pasuje do tweojego idealu? jak tak daj na siebie namiary, to CIE poderwe:D

Gość ropincHót fon cwajundcwancisz
..........ooo bardzo interesujące.......pojawię się tutaj późnym wieczorem......

Gość autorze topicu
poznym wieczorem to ja spie:P jak masz cos do powiedzenia to tu i teraz. nie lubie czekac:P

Gość ROPINcHÓT FON CIEKAWOŚĆ
.....JESTEM DOPIERO TERAZ.CHOĆ PRACUJĘ KIEDY CHCĘ TO DZIŚ NIE NIE MOGŁEM nie chcieć.czas należny mamonie poświęcić musiałem. ..w drobnych chwilach jednak pozwalałem sobie na badanie myślami,tego co chciałbym wyrazić. ...nigdy dotąd nie pozwoliłem sobie na taka swobodę i nieskrępowanie w okazaniu pragnień. ....zobaczymy co przyniesie ta chwila właśnie tu i teraz .na ile będzie iluzją na ile stanie się.

Gość ropinchut DE gandalfszary
...niech stanie się jak powiedziałem rps1@wp.pl.....oto jest.

Gość Marion z pierwszego sortu
roPIN, oto jestem:) wprawdzie kolor oczu i włosów musiałabym podrasować, ale reszta :) poziom inteligencji wyznaczony na układzie osi X i Y prócz mnie osiąga ponoć 2,14% populacji światowej, ale czy to dla Ciebie dużo czy mało - któż to wie:) po co Ci tyle inteligencji w kobiecie? ? ? to takie niemodne przecież; jak ta bujność; czyżbyś był jednym z nielicznej populacji prawdziwych mężczyzn:)?

....jeśli nią jesteś więc wiesz jaki jestem.....

......bujność .kobieta świadoma siebie i nieograniczająca się .bujność wszystkiego.....bez autocenzury...

Gość Marion w rozterce
jak pomelo; z wierzchu gruba skorupka, a w środku ...:)

Gość Marion się zaciekawia
bujność słów, myśli, nastrojów i emocji :) jaki mężczyzna jest w stanie znieść tyle w jednej kobiecie:)? jej słowo- i myślotoki, jej burze hormonów co dekada w każdym miesiącu, jej dzikie pomysły i potoki łez przy oglądaniu kreskówek:)???