Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ..ponawiacz...

wiem, ze nieco dziwna prośba, ale mógłby mi ktoś podać jakiś przepis na zupę alb

Polecane posty

Gość ..ponawiacz...

jakąś zupę, albo jakieś inne danie, jakąś potrawę w miare prostą do przygotowania?? potrzebuję : SKŁADNIKI: wszystkie po kolei wypisane i PRZYGOTOWANIE czyli napisane po kolei jak i co robić// prosze o pomoc

Gość ..ponawiacz...
ej NO:O:O

Gość ja ci napisze przepis
na pomidorową Składniki udka z kurczaka ziele angielskie marchewka maga pietruszka koncentrat pomidorowy vegeta

Gość ..ponawiacz...
nie!!!!! tylko nie pomidorowa:( błagam:(

udka należy podgotowac ok.30 min z marchewką pokrojoną oraz z zielem agnielskim poźniej wrzuć koncentrat pomidorowy i resztę przypraw do smaku vegete ugotuj ryż lub makaron zupę zabiel śmietaną i gotowe

a jaką lubisz?

Gość ..ponawiacz...
ejjjjjj no:( dajcie mi przepis na zupę ogórkową, spagethii, pizze albo cokolwiek, błagam😭

gdybym do końca nie wiedziała z czego to zupa to bym zjadła a tak tylko popatrzyłam haa:)

Proponuję : kartofle i troszkę marchewki i pietruszki,mąka ,kiełbaska i cebulka do wysmażenia i trochę olejku oraz przyprawy. Z mąki i wody albo mleka robi się kluski.Warzywa się gotuje a następnie dodaje kluski z mąki i cieczy.Na końcu kiełbaska z cebulką smażoną i będzie gotowe:classic_cool:.