Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość smutna 25

ida swieta i znow rodzina bedzie mi zyczyc abym znalazla sobie wreszcie faceta

Polecane posty

Gość smutna 25

ojciec bedzie pytal kiedy zostanie dziadkiem bo juz na mnie czas lata mijaja i zostane stara panna babcia tez swoje grosze wtrac beda mowic twoj brat mlodszy i ma kogos a TY na co czekasz? boze az mnie brzuch zaczyna bolec na sama mysl o tym to takie przykre:(

Gość ze wsi jestes ze tak sie przej
przejmujesz byle bzdetem?

Gość rrrrrrrrrrrrrr
a ja się właśnie z facetem rozstałam... Juz widzę te współczujące uśmiechy i kiwanie głowami... Chcą dobrze, wiem, ale wolałabym, żeby po prostu zostawili tą sprawę w spokoju

Gość smutna 25
dokladnie mnie denerwuja te gadki sama bym chciala kogos miec a oni mnie jeszcze dobijaja

to powiedz wszystkim ze ty juz masz faceta ale jet o 20 lat starszy i ma zone i trijke dzieci i narazie poki nie zalatwi wszystkiego z rozwodem nie mozecie sie obnosic ze swoim uczuciem:)

zanim wyszłam za mąż usłyszałam od teściowej: "życzę SOBIE,żebyś została moją synową", a w następnym roku: "życzę, żebyście na następne święta mięli już dziecko" - czaicie? składała mi w ten sposób życzenia....

Gość smutna 25
jaostatnio mialam sytuacje ze chodzili po domach akwizytorzy sprzedajacy perfumy meskie jeden pan zapytal mnie czy cche kupic dla meza( hehe a ja ani meza ani chlopaka nie mam) odp ze nie dziekuje a babcia najpierw trzeba go miec:O

Gość smutna 25
moze ja jestem przewrazliwiona nie wiem sama:O

Zgadza się, jesteś przewrazliwiona. Lepiej mieć świetnego faceta w wieku 30 lat, niż jakiekolwiek w wieku 25 tylko dlatego, że tak wypada. A tak z drugiej strony kto teraz wychodzi za mąż w tak młodym wieku? Świat sie zmienił :)

smutna 25 bo w dzisiejszych czasach by byc osoba w kregach rodzinno kumpelskich postrzegana i uwazana za osobe szczesliwa ,radosna i usmiechnieta ...to musisz miec i posiadac niz chciec i móc ...i to jest własnie smutne :O

Oooo, jak ja to dobrze znam. :) Tzn, co roku takie życzenia słyszę. Z tym, że ja miewam facetów, ale nie jestem zbyt wylewna i nie mam potrzeby opowiadania o nich. A, że mieszkam w innym mieście niż rodzice, są przekonani, ze jestem sama (czytaj samotna, przygnębiona, nieszczęśliwa), a wcale tak nie jest. A ich życzenia nie tyle mnie dołują, co po prostu irytują, wkurzają niemiłosiernie.

Gość smutna 25
mnie tez jak im probuje tlumaczyc to widze glupie usmieszki glupie teksy na ktore nie wiem juz jak odp

I tekty mojej mamy... będziesz starą panną, ale to dobrze będzie miał kto dzieci w rodzinie bawić. Aaaa.

Gość proste
smutna25...TY mi kogos przypominasz...i młodszy wydany brat i rodzice i babcia....:) moja kolezanka zreszta,ładna sypatyczna i madra dziwczyna tez sobie uroiła ze TO problem,nie ma nic złego ani dziwnego ze krwni "dobrze Ci zycza" bo przeciez chcesz miec kogos prawda?

Gość smutna 25
to nic mi kiedyys ojciec powiedzial tak "czy ty w ogole wiesz jak to sie robi?":O:O:O babcia opowoada ze sasiedzi sie jej pytaja czemu ja sama rodzina itd

ja tez jakis czas temu mialam dosc takich pytan i zaczepek ze strony rodziny. mam 28lat :P teraz mam to gdzies odpowiadam im : jeszcze sie taki nie urodzil co by mi w łózku dogodził ...:D:D jeden taki tekst i rodzinka zamilknie

Gość smutna 25
a ja bym uslyszala zaraz po takim tekscie cos takiego czy ty w ogole wiesz jak to sie robi?" i znow mnie zatkaja

u mnie pomoglo 0 pytan od tej pory a jak kots zapomni i wyskoczy to mu zaraz przypominam i znow na jakis czas mam spokoj poza tym, serio mam dosc zamartwiania sie co inni o mnie myslą. moje zycie, moja sprawa i nikomu nic do tego

Gość do smutnej 25
a moze powinnas powiedziec: ...ja tez sobie tego zycze :) no i moze tym ich zatkasz :(