Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kathi28

Polska to chory Kraj

Polecane posty

Gość DO KATHY
WIESZ TAKICH TĘPAKOW JAK TY TYTAJ NIE CHCEMY.w OGÓLE PISZE SIĘ OSOBNO,NIE MÓWIĄC JUZ O "LEPRZEGO" PORAZKA

Gość zgadzam sie z autorka
w 100%. tutaj licza sie tylko uklady. na huj ci 5 lat studiow jesli bez znajomosci nie dostaniesz pracy a jesli juz ja uda sie znalezc jakas jakims cudem to za takie grosze ze nie da sie wyzyc!!! osoby bez wyksztalcenia zarabiaja wiecej niz te z tytulem mgr!! no sory - np w niemczech czy austrii bedac na ostatnim roku studiow pracodawcy sie juz bija o studentow! POLSKA TO CHORY KRAJ

Gość Kathi28
Racja...tutaj w uk jeszcze możemy przeżyc choc mamy trudną sytuację obecnie,a w polsce już nie dali byśmy rady z trójką dzieci i opłatami za dom i rachunki,nasze potrzeby nie miały by szans zrealizowania się,a więc Polska To Bardzo Niekorzystny Kraj dla życia w nim i realizacji planów.POZDRAWIAM wSZYSTKICH W NOWYM ROKU:)

Gość Kathi28
phi:)

Gość tiaa sa za to zdrowe kraje
np Izrael i Palestyna

Gość Kathi28
taaaa napewno nie są zdrowe,ale nasza Polska to już kwalifikuje się do kraju trzeciego świata...Jak czytam jakie tam śmieszne pieniądze dostają ludzie potrzebujący to mnie krew zalewa...po co męczą tych ludzi i rodziny z dziećmi jeśli nie potrafią godziwie zadbać o ich egzystencję niech poprostu spierdalają Wasz rząd ludzie gatunku homosapiens są żałośni i dla tego Polska jest Chorym Krajem przez rząd nieudaczników,zachłannych i egoistycznych ludzików...splunąć się nawet w ich stronę nie chce...fuuuu

Gość 30lat pracy i emerytura
1200zl....... NO comment.

Tak sobie zaczełam Was czytać i taka refleksja mi się nasunęła do tych osób co to ,,wstydzą się swojego polskiego pochodzenia,, Po co weszliście w takim razie na ten polski portal i piszecie tutaj? Skoro to taki syf to co tu robicie i po co zawracacie sobie głowę pisząc po polsku i to jeszcze z Polakami? Jest to dla mnie zupełnie nielogiczne.

Gość zabawna jestes
polski portal ale dla ludzi zyjacych pracujacych i studiujacych za granica! wcale nie musza myslec tak jak ty.

zabawa jestem? niby dlaczego? Bo masz czepliwy charakter i bez zastanowienia się nad tym co napisałam już się trzęsiesz i szukasz zaczepki? I to ja mam być zabawna? :P

Gość Kathi28
tak trochę bez zrozumienia piszesz Emmi,zastanów się co ma język angielski w związku z tym topikiem???nie będę pisała po angielsku do polaków co nie???...błąd Ja nie wstydzę się swojego polskiego pochodzenia,tylko ludzi co rządzą naszym Krajem...co do mnie zawsze będę Polką w Angli wcale nie jest słodko,ale to co dzieje się w Polsce przechodzi ludzkie granice,a więc zrozum sens tego Topiku Emmi

Gość aaa...aaa.......
Emmi zabawa jestem? niby dlaczego? Bo masz czepliwy charakter i bez zastanowienia się nad tym co napisałam już się trzęsiesz i szukasz zaczepki? I to ja mam być zabawna? widze ze jednak to Ty masz czepliwy charakter..ten nick byl z innego topiku , nie chcialo mi sie zmieniac a ty juz wszystko do siebie bierzesz? :) kazdy ma prawo tu pisac. nawet ci zza granicy :)

Gość moi drodzy.............
W zwiazku z tym, ze nasz wspanialy kraj zapewnia nam zycie dostatnie, bezpieczne,i tylko mniejszosc czuje sie nieslusznie oszukana, niewazna i bez szansy-napijmy sie.Polska to piekny kraj...-zwlaszcza po kielichu.Wszystko zmienia sie w kolorowa telewizje........................i jeszcze jeden i jeszcze raz!

hymmm... a skąd ja mam wiedzieć, że Ty nick pomyliłaś - zastanowiłaś się nad tych chociaż przez chwilę? Bo rozumiem, że ja to mam wszsytko wiedzieć i rozumieć , a Ty? Poza tym napisałam do osób, które ,,wstydzą się Polski,, więc nie rozumiem, po co odpowiadacie na moje pytanie, skoro do tych osób nie należycie? ktoś, gdzieś napisał o mentalności Polaków i tak patrząc na te Wasze ostatnie komentarze to może rzeczywiście miał rację? Nie czytałam całego topiku, przebrnełam tylko przez początek i napisałam swoją myśl, nie będę powtarzała postu. Jedynie powtórzę, że mój post był skeirowany do konkretnej grupy ludzi, nie do wszystkich piszących na tym topku. Ale zdaje się, tu w ogóle nie można się odezwać...

miałam już tu nie wchodzić, ale skoro takie nieczepliwe jesteście, to sprostuję, bo zbyt ogólnikowo napisałam, więc post skierowany był do osób ,,które wstydzą się, że są Polakami,, żegnam

Gość cozocozcozcozcoz
"Polske trzeba umiec kochac.W Polsce trzeba umiec zyc." "To niech sie Pan jeszcze wiecej napije-bedzie Pan ja kochal jeszcze bardziej". (ostatni prom-film).