Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Ferminna

Jak wyprasowac meska koszule ?

Polecane posty

Dziewczyny. Zakladam temat, ktory nie bedzie dotyczyl jedynie meskiej koszuli, chociaz w tej chwili mam z tym dylemat. Chcialabym, zebyscie tu wypowiadaly sie na temat waszych mezczyzn - radosci i trosk dnia codziennego, a wiec tego wszystkiego, co dotyczy was i waszych menow. Jak z nimi rozmawiac, zeby nas rozumieli, jak postepowac, zeby sie nas nie bali, jak z nimi zyc ...etc. ? Na temat meskiej koszuli, na wstepie. :) Mam z prasowaniem jej ogromny klopot bo ktorakolwiek czesc zaczynam prasowac w innym miejscu sie gniecie. Od czego zaczac prasowanie jej ? Dodam, ze od 2.tygodni jestem szczesliwa mezatka. Gotowac potrafie, ale prasowanie meskiej koszuli doprowadza mnie do szalu. Czy tylko ja tak mam ?

szejset_kilo_volt - :) masz szczescie. Moj men chodzi na co dzien w koszulach. To mnie bardzo stresuje bo do pracy zaklada wylacznie koszule a ja prasuje jak najeta pol godziny jedna i za kazdym razem wyglada jak nie wyprasowana :(

Namów go żeby wkładał marynarkę-prasujesz wtedy tylko tors Albo sweter-prasujesz tylko kołnierz i ewentualnie mankiety Albo powiedz wprost-kochanie na pewno świetnie wyglądałbyś w golfach:)

hehehe, to masz rzeczywiście przegwizdane! ;) spróbuj tak jak Ci napisałam :classic_cool: i ustaw większą temperaturę :P (bo może za słabo żelazko nagrzane i dlatego wyglądają na niewyprasowane ;))

zacznij od rękawów, i poczekaj trochę aż ostygną, \w tym czasie prasuj coś innego :) myślę że wtedy tak się nie gniotą

koszule nie wymagające prasowania ;) swoją drogą chciałabym aby mój mężczyzna chociaż od czasu do czasu założył koszulę :P

Gość prasowanie
KOSZULE MESKIE TYLKO 3,50ZŁ/SZT.SPODNIE PROSTE 1.70ZŁ/SZ.BOJÓWKI 3ZŁ/SZT.DO KANTU 4ZŁ/SZT-SHIRT OD 1ZŁ/SZT DO 1.50ZŁ/SZT.SPÓDNICE OD 1.70ZŁ/SZT.POZOSTAŁA ODZIEŻ W TYM ODZIEŻ DZIECIECA OD 0.50ZŁ/SZT.PRASUJĘ U SIEBIE W DOMU -GENERATOREM PARY.PRASOWANIE MOZNA DOSTARCZAĆ I ODBIERAĆ DO GODZINY 22, NAWET W SOBOTE I NIEDZIELĘ PO WCZEŚNIEJSZYM KONTAKCIE TELEFONICZNYM.NA ŻYCZENIE KLIENTA NA TERENIE TARCHOMINA MOGE JA ODEBRAC PRANIE I DOSTARCZYĆ WYPRASOWANE...mogę też poprasować u klienta w domu

Gość gośćtodzia12
Mój mąż pracuje w biurze i jego wygląd musi być zawsze nienaganny wręcz idealny a ja nienawidzę prasować znaczy próbowałam kilka razy uprasować mu koszulę ale to jak walka z wiatrakami zaraz i tak się gniecie tu zagnę tamn zagnę i tracę pół dnia . Dlatego też korzystam z usług prasowalni w Warszawie zabierają ciuchy prasują i w ciągu 24h przywożą :D . Fajna spawa można zaoszczędzić na tym dużo czasu a cenowo też w porządku jak coś to łapcie stronę http://www.prasowalnia.pl/