Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Haniutka

wizyta u ginekologa a depilacja....

Polecane posty

Dziewczyny jak to jest....czy jesteście ogolone podcas badania ginekologicznego...? Jakie jest zdanie lekarzy na ten temat?

Gość Diane 35
jeżeli depilujesz miejsca intymne to moim zdaniem głupota byłoby zapuszczać tam sobie włoski... a jeżeli nie depilujesz sie, co w dzisiejszych czas jest bardzo rzadkie u osób młodych to nie rób czegos wbrew sobie, wydaje mi się, że jednak wydepilowane miejsca podczas badania są bardziej estetyczne.

Gość gwiazdka_71
Ja depiluje sie od paru lat i zawsze na wizyte jestem wydepilowana. Ale nie widze w tym koniecznosci u innych- przeciez lekarz widzi tyle kobiet dziennie, ze juz napewno wszystkie wytwory wyobrazi widzial 100 razy, wiec odrastajace wloski to nie bedzie dla niego szczegoly problem.;] Mysle tylko, ze jak kobieta w ogole nic nie robi z wlosami w tamtych miejscach, to powinna przed wizyta je skrocic, aby lekarz nie musial sie dokopywac do celu :P

Gość gfgh
gwiazdka golisz sobie wargi też? i lekarz nic nie mowi?

Gość slimaczek jego.
ja zawsze depiluje sie , nie zaleznie czy ide do lekarza cyz dla siebie mam krociutki przystrzyzony paseczek i nigdy moja ginekolog nic nie powiedziala

Gość no to teraz ja22222
jestesm w ciazy wiec wizyty mam czesto.i zapuszczam niestety, tzn mam taki delikatny zarost, troche go skracam. choc ja i maz lubimy gladziutko, to nie gole.raz jak zgolilam, mialam tylko paseczek, jak zobaczylam mine mojej gin...bezcenne.spojrzala na mnie jak na dziwadlo. od tamtej pory zapuszczam do kazdej wizyty.

Gość gwiazdka_71
Hmm, gole sie calkiem, wzgorek, wargi, troszke tez z tylu, bo mam kilka wloskow Raz ginekolog zwrocil mi uwage, a raczej udzielil rady, ze taka depilacja jest niezdrowa Ale nigdy nie zostalam zmierzona jakims dziwnym spojrzeniem, czy czyms w tym stylu... Nie wyobrazam sobie zapuszczac tam wloskow nawet na 2-3mm, gole sie od dawna i poprostu jestem przyzwyczajona Poza tym kiedys, gdy bylam chora zapuscilam sie troche i odrastajace wloski kuly mnie tak niemilosiernie, ze musialam sie ogolic, bo bym zwariowala

jak kiedyś byłam młodsza i nie miałam faceta, chodziłam \"zarośnięta\" do ginekologa tj nie widziałam powodu dla którego miałabym się specjalnie na tą okazję depilować a na codzień tego też nie musiałam robić (tyle co pachwiny bo chodziłam na basen) teraz jestem wydepilowana prawie na zero - tylko mały pasek na wzgórku i żaden ginekolog nic nigdy mi nie skomentował, nawet jak raz poszłam z podrażnionym po goleniu wzgórkiem (dostałam uczulenia od wosku) lekarzom to rybka, ew. mogą pouczyć o względach zdrowotnych przy całkowitej depilacji...

Gość Anna TTT
Witaj, Ewa, zabieg depilacji jest przyjemny i bezpieczny tutaj masz film o depilacji laserowej https://www.youtube.com/watch?v=jYej8j9cNGQ że cena usługi nie jest najważniejsza laser laserowi nie równy , radzę poczytać o różnicy między laserami Lightshher i Vectus

Gość Sonia 22
Najlepsze są naturalne metody depilacji Od wielu lat stosuję depilację cukrową. Jestem bardzo zadowolona, żadnych problemów. Kiedyś chodziłam do sklepu gotową pastę cukrową, ale można ją zrobić samemu. Tutaj jest ciekawa strona o tym http://depilacjacukrowa.com.pl/zalety-depilacji/

Gość hairylover
Laser czy cukrowa. ... Nie powiem która kryptoreklama lepsza. Mnie i tak njbardziej rajcuje naturalne kobiece futerko. :)

Gość gść 28
Najlepsze są naturalne metody depilacji Od kilku lat stosuję depilację cukrową. Pasta cukrowa usuwa nawet te najmniejsze włoski. Najpierw chodziłam do sklepu gotową pastę, teraz robię ja sama. Tutaj znajdziesz trochę informacji http://depilacjacukrowa.com.pl/zalety-depilacji/

Gość Marcix 29
Moja siostra miała depilację laserową, jak dobrze pamiętam, to był to właśnie Palomar Vectus. Jest mega zadowolona. Super sprawa, wystarczyło tylko kilka zabiegów. Nie bolało i nie ma po tym śladu. Po innych laserach podobno można mieć nawet oparzenia. poczytajcie o nim, ma super recenzje.

Gość Sonia 21
Moja koleżanka zrobiła sobie depilację laserem, o ile zapamiętałam, to dowiedziała się, że najlepszy jest Palomar Vectus . Jest mega zachwycona. Też byłam pod wrażeniem rezultatu. Po pierwszej sesji było widać efekt. To był świetny wybór. Było bez bólu i podrażnień. Bardzo dobry skutek. Jeśli myślicie o depilacji laserowej, to wszystkim polecam. www.mapro.com.pl/zdrowie-i-uroda/depilacja-laserowa-zabieg-dla-kazdego/

Gość gość
Mam 37 l i depiluje sie od dawna metoda tradycyjna.zdarzaja sie jednak czasem podraznienia

Gość gość
a mnie to moja zona z ta depilacja to troche denerwuje. generalnie chodzi z odrostami. wydepiluje sie jak jej juz kilka dni marudze i prosze - to wtedy z wielka laska. ale...dla ginekologa to przed wizyta to ZAWSZE. dzien przed to wloski zrobione, paznokcie wymalowane, p***a ogolona, k***a jakby na randke szla.