Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość MONA..........................

CZY TO NORMALNE ???

Polecane posty

Ostatnio poznałam niezłego faceta. Wszystko wydawało sie ok ale on ma w domu 8 kotów. Każdy kot ma swoje imię, swoją miskę, album ze zdjęciami, inną obróżkę itp. Traktuje te koty jak dzieci - gada do nich, pyta się jaka decyzje podjąć. Czy takie zachowanie u 39 letniego faceta jest normalne czy raczej nie ?

Srednio normalne. Ale każdy kto ma koty do nich mówi :p ja mam trzy i u mnie każdy z domowników z każdym kotem zawsze gada :p

Gość zajebisty topic
ja chce takiego faceta! jakbys jednak z niego rezygnowala to daj mi namiary na niego. uwielbiam koty :D

Fakt, koles jest zdrowo to co ktos wyzej napisal. Juz faceta lubie :) A jesli to jego jedyna \"wada\", to chyba zaden problem

ja caly czas gadam ze swoim psem i kotem. nie znam osoby ktora by ze swoimi zwierzakami nie rozmawiala:P niektorzy z roslinami tez gadaja, wiec chyba to jest normalne:P nie dziwi mnie tez to ze kazdy kot ma inna obrozke i imie...

no ale czy pytasz kota jak sie ubrać albo co kupić ?. kiedy jeden z nich skoczył na stól prawie na mój talerz - poprostu go zestawiłam na podłoge. Reakcja była taka jakbym co najmniej kogos zabiła !. Krzyki, później płacz i przepraszanie kota. Do mnie sie nie odzywał 3 dni.

Gość gfhjkl
stary kawaler rabniety niezle w leb z takim zdrowego zwiazku nie ulozysz zawsze wybierze koty nie ciebie dlatego majac 39 lat wciaz jest sam zreszta czas ci pokaze