Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość strasznie niezadowolona

Jestem strasznie niezadowolona z CHRZESTNEJ!!!!!!!

Polecane posty

zaluje ze ja wybralismy. dziecko bylo ochrzczone ponad rok temu. Ona do tej pory odwiedzila go 2 razy, na urodziny i raz bez okzaji. myslalam ze bedzie inaczej a teraz jestem rozczarowana....

no wspolczuje, ja tez jestem chrzesna i niestety ta sama firma...nie mam jakos kontaktu z chrzesniakiem :(

a dlaczego nie masz???

chrzestny mojej córeczki nie odwiedził ją ani razu od początku mi nie pasował ale autentycznie nie było kogo wybrac dobrze że przynajmniej chrzestna stuprocentowa :)

Gość lostka
Gdyby chrzestna przesylala drogie prezenty, ale nie odwiedzala dziecka, to bylabys juz zadowolona, prawda?:D

chrzesniak mieszka dalej a z jego mama-moja ciocia jestesm ysklocone i tak wyszlo. nigdy go zreszta nie lubilam, pozne dziecko, strasznie rozpieszczone i rozkapryszone.

Gość ejbisi
Rany, przeciez kazdy ma swoje zycie... dwa razy do roku jest okej.

Gość little star
Dlatego ja sie nie zgodzilam na zostanie chrzesta :) Nie mieszkam w Polsce i nie chcialam,zeby pozniej na mnie mamusia dziecka gadala,ze za rzadko sie widuje z dzieckiem. Prezenty i tak mu daje :)

chrzestna mojej corki nie przyjechala nawet na roczek wymawiajac sie praca:Oprzyjechal tylko jej maz z dziecmi. mieszkaja 10 km od nas. nawet nie zadzwonila osobiscie poinformowac co i jak, czy chociaz zlozyc zyczenia. :O

Gość po co jest chrzestna
Chyba po to ,zeby być przykładem wiary i pomagać w wychowywaniu dziecka w wierze? A przykładem może być nawet mieszkając daleko i rzadko widując.

Gość kurka jasna
a moja nie była od czasu chrztu, dziecko ma rok i nie robie tego z tego problemu. Przypuszczam ze chodzi ci o prezenty a nie o chrzetną.. Nie dziwie sie ze ludzie nie chca byc chrzetnymi..

Gość po co jest chrzestna
Wow zdolne masz dziecko? Mając roczek odbiera już telefony z życzeniami?

nie, nie chodzi mi o prezenty. chodzi o kontakt. prezent dala na swieta, urodziny... prezenty nie sa wazne, moje dziecko ma i tak za duzo zabawek.... moze przesadzam, za bardzo chce stworzyc swemu dziecku raj na ziemi...

Gość blackcat
przyjechała 2 razy i pewnie przywiozła prezenciki, co? :D a chciałoby sie wiecej ... :D

Gość tyłem do przodka
A czego Ty oczekiwałaś? Że będzie was odwiedzała 2 razy w tygodniu i jeszcze solidnym prezentem obdaruje?

Gość chodzi o kontakt
nie badz śmieszna, a co nie ma rodziców, babci, ciotek, akurat chrzestnej kontaktu ci brak ha ha

a czy Twoje dziecko ma tylko ta ciocie ?? na pewno nie, zreszta jest zapewne tak male ze nawet nie rozumie czym sie rozni ciocia chrzestna od cioci \"zwyklej\" :o wiec o co Ci chodzi baboo???

a moj syn w zeszlym roku mial komunie sw. i chrzestny sie pofatygowal w koncu (pierwszy raz od chrztu przyjechal) i Adam na do widzenia powiedzial mu "do zobaczenia za 9 lat" - chociaz nigdy nie mowilismy przy nim, że jestesmy niezadowoleni z tego, że sie kompletnie nie odzywa. Ale mial minę!! Pewnie tak bedzie, bo za 9 lat osiemnastka...

o co wam chodzi z tymi prezentami, przeciez nawet jesli chrzestni daja prezent, to dziecku a nie nam, nam sie raczej nie przyda:D:Dno chyba, ze u was inne sa zwyczaje i dlatego tak wam zal;)

Gość Pelasik
Jej, Chrzestną mojej córci mieszka w Londynie. Dostaje kartki okazyjne + drobne funciaki na cukierki. Czy oczekujemy czegoś więcej? Nie . Ma rodziców którzy o niej pamiëtają.

Gość zgadzam sie ......
nstepne katliczki po byku "kontakt" z dzieckim... chodzi o prezenty, komu tu chcecie zmydlic oczy ? akby przychodzila na kawe, ciastko i kontakt z dzieckiem, to byscie marudzily ze skapa i przychodzi was objesc ZAL MI WAS :O

Gość to pewnie tylko kurzajka
a co? myślałaś, że chrzestna to ekwiwalent nianki?

dobrze, że ja nie moge byc nigdy chrzestna, uff. z moją chrzestną widzę sie raz na rok, daje mi zazwyczaj jakas stówke i styka, też zazwyczaj cos dla niej mam bo mi glupio :O A chrzestny nie przyjechal na moja komunie nawet :D

kazdy sadzi wedlug siebie.....

Gość salamandrrrra
Ja też jestem niezadowolona. Dziecko ma 15 lat, a ona nawet życzeń urodzinowych nie przyśle :O

Gość Pelasik
Ja na nie oczekuję od chrzestnych specjalnego traktowania. Każdy ma swoje życie, problemy. Zgodzili się potrzymać dziecko do chrztu. Ok. Spotkmy się na komunii i osiemnastce.

moje dziecko na szczęście ma odwiedzających chrzestnych ale ja to mam chrzestną do du.. Była w dniu chrzcin potem na komunii a potem już wcale aż do dzisiaj. Na 18 nie przyjechała na ślub nie przyjechała. Pewnie gdyby przeszła obok mnie to bym nie wiedziała że to ona