Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość oszookana

WSZYSCY FACECI SCIEMNIAJA!!!!!

Polecane posty

Gość oszookana

stracilam kompletna wiare w facetow juz chyba nigdy nikomu nie zaufam!!! na jaka pare nie spojrze to widze ze koles zdradza laske i ona albo o tym wie albo zyje w nieswiadomosci!! wlasnie ja tez tak zylam przez dluzszy czas wierzylam we wszystko co mowil! na wszystko mial jakies usprawiedliwienie a ja wszystko lykalam... teraz wiem ze mnie klamie tak strasznie mnie oszukuje podczas gdy ja wiem ze nie moge mu powiedziec ze wiem o tym.. taka sytuacja a on caly czas pisze ze mnie kocha a innej lasce ze jestem zazdrosna i ze mna juz nic wspolnego miec nie bedzie... i do tamtej startuje;// ehhh to jest straszne jak wy faceci mozecie tak klamac w zywe oczy??!!! nie macie zadnych wyrzutow sumienia??

Gość przykro mi bo
wiem co czujesz, dokladnie tak, sciemnianie, oszukiwanie, czemu tak trudno im sie rozstac tylko upokarzaja swoje dziewczyny?

Gość eqrwtw
a kobiety nie zdradzają??? jeszcze jak tylko bardziej dyskretnie :)

Denerwuje mnie generalizowanie, że faceci to, faceci tamto. A kobiety to wszystki są święte? Moja eks obrabiała mi tyłek z innym kolesiem i nie przeszkadzało jej to deklarować, że mnie kocha i nigdy nie opuści. I co, z tego powodu, że trafiłem na zwykłą szmatę mam wrzucić teraz wszystkie kobiety do jednego wora? Opanuj się kobieto.

a niby dlaczego nie możesz u o tym powiedzieć? wal prosto, w żywe oczy i niech spierdala...

Gość zaratustra
to musial byc idiota bez honoru.. sorry, ale tacy mezczyzni to porazka - ciesz sie ze tak wyszlo i masz jeszcze okazje zlapac prawdziwego samca