Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czy ja zwariowałam

Kochanek, chłopak...koszmar

Polecane posty

Gość czy ja zwariowałam

prosze tylko nie oceniajcie mnie od razu... od chyba zawsze byłam sama ale spotykałam sie z facetem, ktory jak sie potem okazało miał zone i dzieci ( rozwiodł sie w czasie naszej znajomosci ale nie prezze mnie czy dla mnie), ja byłam sama a spotykalismy sie na sex. Ja sie zakochałam ale mu nic nie mówiłam. Po 4 latach bycia z nim poznałam swietnego chłopaka i tamtego odstawiłam, nie widuje sie z nim juz poł roku ale on cos czasami napisze do mnie na gg...jak wczoraj. Popłakałam sie. Okazało sie, ze ten "kochanek" od dawna ma jeszcze inna kochanke bo niby to moja wina bo go zaniedbywałam. Mieszkamy w innych miastach wiec nie sposób było sie czesto widywac. Wyzwał mnie ze dzieciuch jestem jak mu powiedziałam ze juz nie chce sie z nim wiecej widywac bo sie brzydze tym, ze jeszcze jakas baba go lize i całuje. Wsciekł sie, zaczał wyzywac, ze mi z butów słoma wystaje, ze jestem nienormalna, ze ten mój chłopak to cirnias i mnie przez 5 last nie dotknie a on jest poprostu bardzo uczuciowy. |Nie wiem co mam myslec, co robic, czy ja juz taka naiwna jestem i dziecinna??? dla mnie to szok ze facet ma dzieci i 2 kochanki, brzydze sie tym i sobą mimo ze o niczym nie wiedziałam,o zonie tez nie.

Gość czy ja zwariowałam
pomozcie czy ja zwariowałam, czy on ma racje, czy gada tak zebym robiła co on chce ????

Gość sdjkahahfdhf
Nie daj się mu skołować. Dobrze postępujesz. Mnie też taki "gościu" nawymyślał, jak nie chciałam jego "przyjaciółką" zostać. Też żonaty i dzieciaty. Zerwałam z nim kontakt, ale jeszcze długo nękał mnie na GG i telefonicznie. W końcu zmieniłam nr telefonu i GG. Dla mnie to po prostu świrus

Gość czy ja zwariowałam
sam do mnie napisał, ja milczałam tak mi namieszał w głowie ze nic juz nie wiem, co złe, co dobre co robie nie tak, czy on ma racje:(czuje sie zmieszana z błotem ,głupia, naiwna, dziecinna mowił ze jestem typowa baba ktorej nie mozna powiedziec prawdy i ze trzeba nas oszukiwac i mowic to co chcemy usłyszec i ze to normalne a moja rodzina bo tak nikt nie robi jest kretynska

Byłaś sama....... :D:D:D:D kochałaś go................:D:D:D:D:D spotykałaś się tylko na sex...................:D:D:D:D:D nie byłaś kochanką.......................:D:D:D:D:D:D żonę znosiłaś........................:D:D:D:D:D:D innej kochanki nie........................:D:D:D:D:D:D:D poznałaś kogoś............................:D:D:D:D:D:D:D facet na Ciebie nakrzyczał..............:D:D:D:D:D:D świetna historia:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D Oj sory nie wolno oceniać!!!!!, a śmiać się??;)

Gość czy ja zwariowałam
o zonie nie wiedziałam a jak sie dowiedziałam to byli po rozwodzie,jak go poznałam myslałam ze jest sam i bez dzieci

Gość czy ja zwariowałam
i to według niego był tylko sex, ja sie zakochałam

Gość Tigra 555
Sytuacja pogmatwana, skoro mam cię nie oceniać-nie będę. Ale jego mogę? Buraczany, zakompleksiony cham, co z fiutem na zakręcie się nie wyrabia. Nie dyskutuj z nim, nie odpisuj nie ma to najmniejszego sensu. A następnym razem pomyśl 10 albo 20 razy zanim uwikłasz się w taki chory związek.

No dobra to napiszę na poważnie. W pewnym sensie gość ma rację. Jesteś jedną z 1 999 999 999 naiwnych, dziecinnych, kobiet które dają się wykorzystać takim facetom.

Gość czy ja zwariowałam
tak jestem kompletnie naiwna, jak go poznałam miałam niewiele ponad 21 lat, głupia ges ktorej wszystko da sie wmowic:(

Gość czy ja zwariowałam
boje sie ze on sie bedzie mscił :(

no cóż. jesteś naiwna ale co zrobić? taki charakter... a o tym kolesi zapomnij. to zwykły skurwiel który zdradza zonę i mysli że jest fajny. i ma pretensje że go kochanka zaniedbuje więc znalazł sobie drugą:d ciekawe czy on zone zaniedbuje. masz chłopaka a o tamtym zapomnij!

"on jest poprostu bardzo uczuciowy" on nie jest uczuciowy, tylko kurwiarz. rżnie wszystko co mu pod rękę podejdzie, a przynajmniej chciałby. dlatego tak się wścieka że już Ciebie nie będzie mógł - łup mu uciekł z kolekcji... dobrze zrobilas. ułóz sobie życie z kims innym, a z tym zniszcz wszelkie mozliwosci kontaktu - jedyne wyjscie bo to msciwe typki...

Gość czy ja zwariowałam
uczuciowy mój chłopak a nie ten były kochanek

Gość czy ja zwariowałam
uczuciowy i sie do mnie na chama nie dobiera dlatego tamten powiedział ze nie ptrezleci mnie prezz 5 lat jeszcze

Gość czy ja zwariowałam
z tego co wiem jego była zona tez kogos tam na boku ma fajna rodzinka

Kopnij go w dupe, stara sie toba manipulowac. Nie daj sie drugi raz wkrecic w taki uklad, to on jest nienormalny a nie Ty.

:D facet ją próbuje emocjonalnie szantażować żeby dalej chciała bawić się w sex trójkącik bez zobowiązań a ona się przejmuje :D i pewnie ona rozbiła małżeństwo albo 5 innych kochanek \"o sie brzydze tym, ze jeszcze jakas baba go lize i całuje\" a jak go żona lizała to było ok? :O

Gość czy ja zwariowałam
kurde nie wiedziałam o zonie !!!! ile razy mam powtarzac i nie ja rozbiłam małzenstwo !!!!!!!!!!!

Gość czy ja zwariowałam
wpakowałam sie w gowno i ciagnie sie to za mna latami a ja juz mam dosc, strasznie naiwna byłam, u mnie w rodzinie nie ma zdrad, rozwodów i to dla mnie szok na serio

wez go wykasuj z gg i nie mysl o nim, potraktuj go jako przestroge na przyszlosc. I na pewno nie przejmuj sie bzdurami, ktore gada.

Gość czy ja zwariowałam
boje sie ze jak tak sie odetne to on sie bedzie mscił, znajdzie kontakt do mojego chłopaka i mu wszystko opowie:(

No i co mu opowie? Ze sie bzykaliscie? Bylas wtedy wolna, to on byl swinia i to ty mozesz opowiedziec wszystko jego zonie. Nie daj soba manipulowac dziewczyno, olej go, powiedz, ze ma sie do Ciebie nie zblizac ani nie gadac.

Wiesz co?? Prawda czyni wolnym. Jak sama powiesz chłopakowie to on już będzie wiedział co zrobić z fagasem. Jak będziesz to ukrywała przed chłopakiem to gość będzie Cię szantażował aż się z nim prześpisz, a potem będzie Cię szantażował bo zdradziłaś chłopaka. A gościowi napisz że jak się nie odczepi to wyślesz fotki jemu żonie i będziesz zeznawać w sądzie. Jak go żona dziabnie na alimenty to się pochlasata. Słuchaj, każdy ma prawo raz zrobić coś głupiego. Ale robienie tego ciągle to frajerstwo.

Gość czy ja zwariowałam
on juz płaci alimenty, sa po rozwodzie przeciez

He he wierz mi że za małe płaci te alimenty:D i żona wykorzysta każdą okazję żeby go o kilka stówek jeszcze wydoić:D

Gość czy ja zwariowałam
pewnie tak ale ja juz nie chce sie w nic wiecej mieszac