Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mandarynka...

jeszcze raz-jaki wózek??

Polecane posty

Gość a ja polecam
Idę gotować papa

JEszcze raz dziękuję ci bardzo bardzo. Chyba się na niego zdecyduję :D. Przepraszam za off topic, mam nadzieję, ze autorka znalazła coś dla siebie i dla malucha :)

Ach chyba zwariuje z tymi wózkami. Jak mi sie którys podoba to okazuje sie ze spacerówka jest tzw. kubełkowa . Niektóre panie w sklepie odradzaja mi kupna takiego wózka ze małemu dziecku jest nie wygodnie bo nie jest całkowicie w pozycji lezacej co wy o tym sadzicie??

ja używałam deltim fokusa czy polecam? hmmmm.... gondola, duża, dobrze osłonięta, córka jeździła w niej ponad 6 miesięcy a spokojnie by jeszcze z miesiąc pojeździła ;) z gondoli byłam bardzo zadowolona :) spacerówka - porażka :O ciężka, brak skrętnych kół bardzo mi doskwierał (przy gondoli jeszcze dałam radę ale tu już miałam dosyć) daszek jakoś tak dziwnie wyglądał :O szczególnie jak oparcie było pionowo a on odsunięty - no nie wiem, wkurzał mnie :O na oparciu spacerówki jest taka dziwna \"poduszka\" która kojarzyła mi się ze wsparciem głowy w wózkach inwalidzkich :O sorry, ale tak jakoś :O miałam też do tego fotelik samochodowy który można montować na stelażu ale nigdy z tej opcji nie skorzystałam bonosiłam dzieckow chuście :) bez żalu sprzedałam wózek p.s. ten model już się chyba nazywa delti puma nie? przynajmniej mój się tak nazywał kupowany w lipcu 2007