Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Mam Problem Sercowy

Mam Problem Sercowy

Polecane posty

Gość Mam Problem Sercowy

witam wszystkich mam taki problem jestem z dziewczyna z ktura stracilem prawictwo rok temu rok temu muwila mi ze robila kiedys loda ze miala minetke i woogule muwila mi ze miala jednego chlopaka przedemna a kiedys wogule jak jechala z murzynem w samochodzie i potem z niego wysiadla to zaczela zygac kiedys po stosunku zapytalem sie czy doszla kiedys do orgazmu bo jeszcze wtedy nie potrafilem jej doprowadzic powiedziala ze tak tydz puzniej zapytalem sie ile razy ja doprowadzil ten chlopak ktury podobno byl jej pierwszy powiedziala ze ani razu i zaczely sie awantury powiedziala mi ze to wszystko bylo klamstwo ze nigdy loda wczesniej nie robila niemiala orgazmu i ze to wszystko bylo klamstwo pierwszego loda zrobila mi po 5miesiacach i byl dobry wsumie niewiem czy dobry czy nie bo nigdy wczesniej mi zadna nie robila ale ten drugi juz niebyl taki fajny z jakies 40min musiala by robic zebym doszedl i mnie to boli bo nie jestem pewny czy nie walila sie z muzynem np albo nierobila mu loda i niewiem po co wogule miala by mnie oklamywac a wiedziala ze jak bym sie dowiedziala ze robila murzynowi loda albo ze sie z nim walila to to byl by koniec czy wy dziewczyny takie jestescie ze mozecie takie baiki sobie wymyslec? prosze o odpowiedziec moze to glupie ze mnie to boli ale jak bylem mlodszy duzo razy widzialem starsza jak spala z jakims chlopakiem innym w luzku i boli mnie to naprawde ja mam 16 lat a ona 17 podobno stracila z tamtym jak miala 16 wsumie to stracila jakies 5miechow przed tym jak zemna sie kochala czy wy takie jestescie ze mogly byscie nagadac najpierw takie zeczy a potem muwic ze to nieprawda prosze o odpowiedz

:-D Jeśli to prowokacja, to gratuluję! I jeszcze ten tytuł - Problem Sercowy! :-D

Gość kanapka z pasta BHP
.........********...doklanie :o nawet nie chcialo mi sie wpisac, ze problem to ma raczej z ortografia :o

Gość kanapka z pasta BHP
gratuluje wiec dziubas samozaparcia :o ja nie moge przebrnac przez pierwsze zdania 😭

Gość sereniczka
mam ten sam objaw :O

Gość Mam Problem Sercowy
cale zycie mieszkam w londynie nie uczylem sie gramatyki i wogule pisalem to na szybko umiem tylko litery zlanczac chociaz tyle a to jest problem sercowy bo nie odczuwam tego w muzgu tylko w sercu

Ale jest na to dobre rozwiązanie, jeśli ortografia sprawia Ci trudność...PISZ W WORDZIE !!! Popraw i dopiero wyślij...przecież styl pisania, robienie błędów świadczy o Tobie ! :O

To jest jak słynny "potok świadomości", monolog pani Bloom z "Ulissesa". Gość nie użył ANI JEDNEGO znaku interpunkcyjnego! :-D

Gość Mam Problem Sercowy
jak bym wiedziala gdzie mam stawiac to ok jak chcecie to moge wam napisac w jezyku anglieskim ciekawe czyb yscie byli wszyscy tacy madrzy

Gość sereniczka
my nie gęsi swój jezyk mamy :classic_cool:

Dobry pomysł - przecież w angielskim nie ma interpunkcji :-P A przy okazji - może w końcu zdefiniujesz się jakoś płciowo? Bo na razie jest troszkę chaotycznie, chyba że jesteś labilnym transem :-D

Gość Mam Problem Sercowy
ale nie ma tu worda z polskim jezykiem wgranym

Gość Mam Problem Sercowy
jezeli pisze ze stracilem prwictwo to raczej jestem chlopakiem

Gość kanapka z pasta BHP
bez interpunkcji ?? nie dziwne wiec w takim razie, ze nie moge przebrnac przez pierwsze zdanie :D

Gość Mam Problem Sercowy
UK SUBS a ty widac ze madry jestes jak moze nie byc w jezyku angielskim interpunkcji i jeszcze na dodatek masz UK United Kingdom o ile wiez co to znaczy ty dopiero jestes balwan ja chociaz wiem ze w pl sa znaki ale niepotrafie ich uzyc a ty nawet nie wiez ze w angielskim sa i to na dodatek moze jestes w uk to jestes naj wiekszym bezmuzgowcem jakiego znam i to nie moja wina ze nie potrafie znakow stawiac chociaz tyle ze umiem pisac i gadac a ty co nyslisz ze mi napiszesz ze nie umiem wstawiac znakow to co przykro mi sie zrobi jak bym chcial to bym cie skrzywdzil samymi slowami ale juz twoje zycie zrobilo to za mnie niema zaco.

Gość maszynka do świergolenia
Nie przesadzajcie :-o Wdech i lecimy z tym koksem, damy radę 😭

:D:D:D chlopaku wyluzuj:P opowiadaj lepiej o dziewczynie;) zastanowmy sie czy jakis czarny ja bzykal czy nie:D:D:D JA mysle, ze na bank TAK:classic_cool: kto sie ze mna zgodzi?;)