Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bardzowaznepytanie

pytanie do mam

Polecane posty

Gość bardzowaznepytanie

do jakiego wieku dziecko spi w lozeczku (w kojcu) bo chce jej nakupowac komplety poszewek na ten wymiar ale nie wiem czy warto

Gość bardzowaznepytanie
pomoze ktoras?

Mój syn ma prawie 17 miesięcy i jeszcze śpi w łóżeczku i pewnie pośpi jeszcze trochę zanim kupimy mu łóżko. W łóżeczku mam wyciągane szczeble, więc może sam wyjść.

Mój od samego początku nie chciał spać w łóżeczku(również na pewno po części jest to moja i męża wina) .Tak więc od samego początku śpi w ,,dorosłym " łóżku.

o prince polo pozazdroscic:) Ja moją troszke przyuczałam do łóżka innego niz dziecięce:)

Gość bardzowaznepytanie
moja ma poltorej roku i spi w kojcu i chce jej kupic 2 flanelowe posciele na zime zeby bylo jej cieplej ...ale boje sie ze beda na jeden sezon(pozatym ma jeszcze inne posciele z flaneli ale takie brzydkie) poradzicie kupowac czy nie?

madooonna teraz to jest super :D Bo przynajmniej odchodzi mi nauka przygotowania że jest już dużym chłopcem i ma duże łózko(he he he bez składu i ładu to napisałam,ale wiesz o co chodzi :D) .Ale wcześniej nie powiem żeby nie zleciał to fotele dawałam jako balustradę,głupia byłam i nie kupiłam łózka z barierką :P