Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość stoned

Zdrada faceta- dlaczego to ta kobieta jest bardziej potepiana od niego

Polecane posty

>> on w danym momencie "zapomnial" ze jest zajety Był pijany, to możliwe. Ja często budzę się na drugi dzień i nie pamiętam co robiłem poprzedniej nocy :o

jemu ten fakt zwisal i tobie tez wiec jestescie tacy sami, nie zgwalcil cie przeciez tylko sama mu dalas wiec jakos specjalnie chyba sie nie opieralas

wykOMpana> a co ty jej tak bronisz, gdybys byla na miejscu dziewczyny tego faceta przybila bys jej piatke buziak w policzka i "nic sie nie stalo"?

Gość stoned
widze, ze ty w ogole nie czajisz bazy. nie mam zamiaru sie w koklo powtarzac bo to staje sie meczace.

Gość stoned
moze w ogole nikomu nie dajesz bo nikt nie chce brac ;-)

Jak by mnie facet zdradził, to byłaby to tylko i wyłącznie jego decyzja. Co mnie obchodzi z kim czy i iloma. Chciał to zdradził, nie z tą, to by inną znalazł. Rozumiesz? Czy coś w tym za bardzo dla Ciebie skomplikowane?

akurat faktycznie ja nie daje bo jestem facetem:) i wiem ze gdyby laska latwo nie dala to facet nie mailby okazji do zdrady, ale zawsze znajduja sie takie jak ty droga autorko a do wykompanej, gdyby ona nie wiedziala ze facet byl zajety to ok, ale ze wiedziala...

Gość Szczerze i prawdziwie
Nie ma co winić dziewczyny, bo jak nie ona by mu dala to by dała mu inna. To taki typ faceta... zawsze będzie zdradzał.

A to nie wiesz, że szukałby tak długo, aż by znalazł chętną? A jak nie to by na dziwki pojechał i też by zdradził? Ten typ tak ma, a że to tak trudno pojąć niektórym, to nie wiem :o

wem ze ten typ tak ma, od poczatku chodzi o dziewczyny ktore pchaja sie takim facetom do lÓzka, tylko dyskusja zboczyla troche na inne tory

przez takiwe kurwy jak ty..czasem związek kilkuletni sie sypie..zycze Ci abys zdechła razem ze wszystkimi kurwiskami tego świata

\"przez takiwe k**wy jak ty..czasem związek kilkuletni sie sypie..zycze Ci abys zdechła razem ze wszystkimi k**wiskami tego świata\" popieram!!! a do tego mam nadzieje ze wszyscy sie dowiedza jaka z ciebie dziwka i tamten koles ktory ci sie podoba kopnie cie w dupe

Gość schowana pod stolem
uch.. jak ja nienawidze takich jak ty gdybym byla na miejscu tej zdradzonej dziewczyny to bym temu gnojkowi małego urwala a tobie suko oczy wydrapala