Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość stoned

Zdrada faceta- dlaczego to ta kobieta jest bardziej potepiana od niego

Polecane posty

"ale kto tu powiedzial ze tylko ona jest winna? winny jest prawie w zupelnosci on ale tu chodzi tylko o to zeby ona teraz nie zgrywala pokrzywdzonej" doladnie nikt nie mowi ze TYLKO ona jest winna a wina lezy zarowno po jednej jak i po drugiej stronie i niech nie udaje niewiniątka , ojej bo On byl taki mily i sam wskoczyl do łóżka a moze jeszcze przywiazal i wzial Cie siła? Moja Droga ile masz lat? jak sie jest dorosłym to powinno się pomyslec zanim zrobi sie cos glupiego a jak sie zrobilo to powinnas miec swidomosc konsekwensji swojego postepowania a nie teraz siedziec i beczec co bedzie jak ludzie z firmy sie dowiedza . Nie myslalas o tym wczesniej? Jesli nie to niech bedzie to nauczka na przyszlosc . I zeby nie bylo ,nie potepiam Cie za to co zrobilas bo wiadomo w zyciu roznie bywa ,nikt nie jest doskonaly ale nie udawaj niewiniatka .

Gość miskabela
byc zainteresowana a byc w zwiazku to chyba roznica:D ? autorko - masz racje wiec spij spokojnie:) papa

Gość jaaaaaaaaaaaaajaaaaa
powiem Ci jak było u mnie, facet tez puścił mnie w trabę i to w momencie gdy byłam z nim w ciąży...z dziewczyną, której sie bardzo podobał...sęk w tym, że może mam do niej jakis żal(tez znałyśmy sie ledwo, ledwo) ale jak juz tu ktos powiedział, to On powinien trzymac swoje klejnoty tam gdzie powinien, bo to On był w zwiazku a nie ona- chciała go zdobyc to próbowała jak mogła(pisze o swoim przypadku ;) ) Ja nie czułam się zdradzona przez jakąs dziewczyne, poczułam się zdradzona przez Niego... A dlaczego mówi się o takiej, że jest szmatą?? No cóz najłatwiej wine jest zwalić na tą osobe trzecia, gdyż zazwyczaj chce się wytłumaczyć swoja drugą połowe w jakikolwiek sposób. Ja bym powiedziała nie tyle szmata, co osoba chamska, która wcina się w związek, ale do takiego wniosku dochodzi się zazwyczaj wtedy gdy sie zostało zdradzonym, bo wczesniej liczy sie to co tu i teraz ;)

Ja nie generalizuje, bo nie piszę tylko o skurwysynach, co tak robią, ale i po takich skurwysynach co tu napadają na autorkę topiku i wyzywają ją od najgorszych, zapominając tak naprawdę, kto tu jest komu coś winien w tej historii. Błędów ortograficznych się czepiam, gdy są naprawdę rażące i gdy moja 10-letnia siostra wie, jak napisać słowo poprawnie.

stoned jest wolną kobietą, facet okazał się namolny, a że podobał się jej, to co się szczypać, co się daje to się kraje. dał się przeruchać, jej zysk, jak miał małego fiuta i był kiepskim kochankiem strata.

a wiesz co teraz bedzie? ten dupek wmowi wszystkim ze to ty go uwiodlas (on przeciez byl pijany i taki bezbronny). jego naiwna dziewczyna mu wybaczy a ty bedziesz przez wszystkich traktowana jak dziwkaktora chciala rozbic ich zwiazek

Gość stoned
dzieki za wsparcie :-) jezu dlaczego twierdzicie, ze udaje niewiniatko i "becze" dobrze wiem ze to ze na to sie zgodzilam bylo niewlasciwe i licze sie z konsekwecjami, pytam tylko, dlaczego to ja jestem za to bardziej potepiana niz on?

Odpowiadajac na Twoje pytanie : d;aczgo tak jest ze kobieta jest ta najgorsza? Ano dlatego ze Nasze spoleczenstwo na ciasne horyzonty . Nie od dzis wiadomo ze jesli kobieta prowadzi bujne zycie erotyczna wyzywana jest od dziwek i szmat ale jezeli to facet rucha wszytsko co na drzewo nie ucieka nazywany jest playboyem , rasowym podrywaczem badz ogierem :O nikt nie powie ze jest męską dziwką ,wszak facet może a my nie :O

wierzysz w to? ty, ktora tak zna sie i krytykuje polskie spoleczenstwo? wierzysz w to, ze ktokolwiek zastanowi sie czy to moze on ja uwiodl? przeciez to on jest w zwiazku a ona jest tylko samotna kobieta ktora tylko czeka zeby zaciagnac jakiegos faceta do lozka

dead a dziewczyny takich ruchaczy, jak ten pętak, co ma dziewczynę a lata z chujem na wierzchu bleeeeeeeee/ w przenośni/

Gość stoned
jaaaajaaaa no to juz troche inna sytuacja bo to ona o niego zabiegala a u mnie tak nie bylo, ja sie do niego nie wdzieczylam.

stoned - skoro tak stawiasz sprawę to po co pisałaś w 1 poście że on ci się pchał do łóżka? skoro tego nie chcialaś moglaś odmówic lub napisać że oboje mieliście ochotę po 2 ty się teraz boisz ze to sie wyda i tylko to cię interesuje co ktoś sobie o tobie pomyśli - i to jedyny problem jaki masz nie obchodzi cię ta dziewczyna i nie czujesz się winna bo jesteś wolna i to już wszystko dla ciebie tłumaczy

>> chociaz nie ja go uwiodlam tylko on mi sie pchal do lozka Mega mocny text :classic_cool: :D On się pchał do łóżka, to ja go przecięz nie będe wyganiała :D:o

a to że facet ktory ma kobietę i ja zdradza jest niewporządku to jest taka oczywistość że aż się o tym nie pisze

Po wypowiedziach niektórych osób wydaje mi się, że żyjemy w średniowieczu... kobieta ma prawo iść do łóżka z kim sobie tylko chce, podobnie facet, więc nie wyzywajmy nikogo od dziwek i puszczalskich. oczywiście, że sytuacja nie jest już tak jednoznaczna jeśli w grę wchodzi zdrada ale nie przesadzajmy z tym potępieniem...

Ani się nie pisze, ani nie wspomina, ani nie potępia. Za to robi się to wszystko w stosunku do kobiet, bo to że jest "szmatą" trzeba koniecznie wszystkim uświadomić, a reszta to oczywista oczywistość.

Gość miskabela
na pewno nikt sie nie dowie, chyba,ze facet taki glupi i sie wygada... i nie ma co opowiadac,ze byl bezbronny bo pijany. Nie byl taki pijany skoro dał rade :) dobrze wiedzial co robi, i na pewno wiedzial jakie sa tego konsekwencje, zrobil ogromne swinstwo swojej kobiecie... i to on jest mega winny! to on zdradzil! ona jest wolna i moze sie seksic z kim chce, tak jak mowilam, karabinu mu do skroni nie przystawila:P

Gość stoned
nie lapcie mnie tak za slowa. wiadamo, ze ja tez tego chcialam, co wy myslicie? chodzi o to, ze- jak juz pisalam- to ze czuje pociag do faceta nie znaczy, ze za wszelka cene musze go miec i go zaciagam do lozka. a nie boje sie samej oponii innych, to by mi zwisalo. chodzi o tego drugiego co mi na nim zaczyna zalezec to wedlug was fakt, ze sie raz przespalam z zajetym facetem oznacza, ze nie zasluguje na normalny zwiazek, juz nigdy?!

sama zaineresowana coś wszystkim uświadamia piszac co zrobila nic dodac nic ująć już nikt nie musi

"wierzysz w to? ty, ktora tak zna sie i krytykuje polskie spoleczenstwo? wierzysz w to, ze ktokolwiek zastanowi sie czy to moze on ja uwiodl? przeciez to on jest w zwiazku a ona jest tylko samotna kobieta ktora tylko czeka zeby zaciagnac jakiegos faceta do lozka" nie jestem znawca polskiego spoleczenstwa a jedynie stwierdzilam to bazujac na swoich obserwacjach zreszta tak czy owak chyba duza czesc zgodzi sie ze mna ze tak jest -kobieta dziwka a facet ogier :O i nie chodzi tutaj o sytuacje jaka zaistaniala u autorki ,chodzi mi o ogolne postrzeganie rozwiazlosci seksulanej w NAszym spoleczenstwie. Odn. tematu : nie potępiam ani nie bronie autorki ale po tym co napisala stwierdzam ze nie ma co do swojej osoby żadnych uwag pt ze zle zrobila ,ze jest wspolwinna calej tej sytuacji . Martwi sie tylko co ludzie powiedza jak sie wyda a nie pomysli o tej dziewczynie . I chuj ze jej nie zna ,to nie ma znaczenia ,moglaby choc raz postawic sie w sytuacji owej kolezanki , ciekawe co ona by czula jakby to Ona byla tamta dziewczyna :)