Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość stoned

Zdrada faceta- dlaczego to ta kobieta jest bardziej potepiana od niego

Polecane posty

Jest takie powiedzenie : jakby suka nie dala to by pies nie wziął :) wiec wina jest po obu stronach .Co z tego ze On Cie uwiodl i nalegal? jakbys nie chciala to bys nie poszla z Nim do łóżka :O

Gość stoned
te sweter naucz sie czytac, chodzi wlasnie o to, ze to NIE byla moja inicjatywa a to mala ale znaczaca roznica!

Gość osoba_trzecia
I teraz chcesz wymierzyć mu sprawiedliwość? To Załosne :P

Gość miskabela
sluchaj to facet zdradzil swoja kobiete... to on ma teraz problem:D

Gość swetterek
Sama sie stukaj w leb:D Jesli dla ciebie dziewczyna, ktora idzie do lozka z zajetym facetem jest w porzadku, to tylko wystawiasz sobie swiadectwo, nie musze pisac jakie:D Ale w sumie rozumiem, puszczalskie bez zadnych zasad musza sie wspierac...

"bralam ale ja nikogo nie skrzywdzilam, prawie nie znam tej laski" i co z tego ze nie znasz tej laski? tak czy owak wiedzialas ze On ma dziewczynę i skrzywdzilas ją tak samo jak i On .

Gość swetterek
te sweter naucz sie czytac, chodzi wlasnie o to, ze to NIE byla moja inicjatywa a to mala ale znaczaca roznica! te stoned, a kto powiedzial, ze facet powie prawde?:D On bedzie dalej dobrym kumplem, a ty bedziesz miala opinie latwej, taki lajf:)

twoim glownym problemem jest to zeby teraz nie mowili o tobie 'szmata'. a kim jest wedlug ciebie szmata? moze np dziewczyna ktora za odprowadzeinie do odmu odwdziecza sie rozkladajac nogi i majac w dupie czy ten facet ma kogos czy nie. a swoja droga to jezeli wiedzialas ze on ma dziewczyne to nie szkoda ci bylo oddac sie takiemu gnojkowi? ale jak widac wazne bylo tylko to co mial w spodniach :o

Gość stoned
jaka sprawiedliwosc, o co chodzi? ja tylko zadalam pytanie.

Gość miskabela
mam faceta i nigdy bym go nie zdradzila... byl moim pierwszym i mam nadzieje bedzie ostatnim:P ale tu nie o to chodzi... dziewczyna nie powinna czuc sie winna... to facet zdradzil a nie ona... na jej miejscu moglabyc kazda inna (bez urazy)

dlatego napisałem śmierdziel, bo jak ma dziewczynę to się pilnuje dziewczyny, a nie z chujem po prośbie lata, a ona, cóż, pokochała się , a jak miała odlotowy orgazm, to jej zysk, a tamtej głupiej strata, nie każdy lubi humorzastych panienek

Gość swetterek
dziewczyna nie powinna czuc sie winna... to facet zdradzil a nie ona... Mam nadzieje, ze nie bedziesz miala zalu do kolezanki spracy jak zdarzy jej sie przespac z twoim chlopakiem i bedziesz dla mniej bardzo uprzejma. Jesli nie, to znaczy, ze jestes hipokrytka:D

Gość stoned
wlasnie ze jej nie skrzywdzilam bo nie mialam wobec niej obowiazku lojalnosci, niby na jakiej podstawie, ze ona istnieje? to mam w takim razie obowiazek lojalnosci wobec wszystkich ludzi na swiecie czy jak?

Gość swetterek
wyszlam z kapieli, nie badz dla siebie taka surowa. Moze najmadrzejsza nie jestes, ale zeby od razu wyzywac sie od polglowkow?:)

Gość miskabela
i jeszcze ja 3 :D jezeli ktos uwaza ze tylko ona jest winna to jest chyba smieszny:D faceci to dorosli ludzie, naprawde :D dobrze wiedza co robia a za swoje decyzje sie placi... ale najprosciej obwinic kobiete:D wolne zarty

Gość stoned
i o to chodzo miskabela. tylko o to ale niektorzy tutaj juz wymyslili, ze chce mu wymierzyc sprawiedliwosc czy takie tam, eh...

ale kto tu powiedzial ze tylko ona jest winna? winny jest prawie w zupelnosci on ale tu chodzi tylko o to zeby ona teraz nie zgrywala pokrzywdzonej elokwencja jest bezsilna :o

autorka topiku to typowa puszczalska laska, oby kiedys twoj facet wywinal ci taki numer najlepiej z twoja najlepsza kolezanka

Z drugiej strony piszesz ze interesujesz sie innym facetem . Wspolczuje temu chlopakowi jesli zechce z Tobą być , za jednym latasz a z drugim sie pierdolisz po kątach :O fajna bedzie mial dziewczyne :) Nie jestem moherowym beretem i uwazam ze seks bez zobowiazan jest ok ale wtedy kiedy obie strony nie maja partnerow .

Gość swetterek
faceci to dorosli ludzie, naprawde dobrze wiedza co robia a za swoje decyzje sie placi... ale najprosciej obwinic kobiete Ale co ma piernik do wiatraka? Jezeli dwie osoby obrabuja sklep, a jedna z nich bedzie krewna wlasciciela, to powiesz, ze ty nie jestes winna, bo nie mialas zadnych zobowiazan wobec wlasciciela sklepu, a ta druga miala?:D Nawet zwierzeta kieruja sie w zyciu jakimis zasadami...

Najlepsze, że oni sami siebie obrażają takim gadaniem. Bo kreują siebie na jakieś bezwolne kukły, kobieta za wszystko decyduje i za wszystko jest odpowiedzialna, oni wolnej woli nie mają. Jak kobieta da to wezmą, jak nie da to nie, poszukają gdzie indziej, może wreszcie któraś da. Jak da to dziwka, co go skusiła i ma taki już wytłumaczenie. I tak w kółko... kaleki umysłowe :o

autorka pisze ze jest zainteresowana innym facetem a nie ma oporow zeby pojsc do luzka z jakims dupkiem ktory ma dziewczyne, no comments

nie generalizuj, bo nie wszyscy faceci tacy sa. tu mowa tylko o takich sukinsynach ktorzy szukaja takich latwych do przelecenia jak autorka

Gość stoned
widze ze wszyscy najwyrazniej jestescie swieci tu na tym forum i nigdy nie zrobiliscie nic, czego pozniej zalowaliscie. I jeszcze raz dla niekumatych: nie uzalam sie nad soba tylko zadaje pytanie, dlaczego tak jest a nie inaczej

Gość miskabela
nie, nie chodzilo o to moj drogi(?) chodzilo o to ze w naszym spoleczenstwie za takie cos kobieta jest bardziej potepiana niz mezczyzna... (temat) dziewczyna wcale sie nie wybiela, tylko probuje pokazac ze wina lezy posrodku, no, moze lekką przechyla sie w strone mezczyzny (poniewaz to on zdradzil) :) zreszta uwazam,ze ma racje:) takie jest moje zdanie, pozdrawiam:)

Gość stoned
sweter naprawde genialne porownanie, nawet nie bede w to wnikac...