Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość stoned

Zdrada faceta- dlaczego to ta kobieta jest bardziej potepiana od niego

Polecane posty

>> to wedlug was fakt, ze sie raz przespalam z zajetym facetem oznacza, ze nie zasluguje na normalny zwiazek, juz nigdy?! Nigdy, dziwko 😠

znów pytasz o coś co jest oczywiste nnie rozpatruj siebie w aspekcie że masz, czy mozesz czy zasługujesz bo to robi się żałosne

jesli facet jest normalny i dowie sie ze przespalas sie z zajetym facetem wiedzac o tym i znajac jego dziewczyne to raczej nie masz szans, jesli trzyma poziom twoj i tobie podobnych nie zrobi to na nim wiekszego wrazenia

Gość miskabela
oczywiscie ze zaslugujesz na normalny zwiazek:D to nie podlega dyskusji:)

Gość stoned
gogi bubu taki mocny jestes tu na necie pod ochrona anonimowosci ze wyzywasz od dziwek? szacun!

Gość miskabela
gogi bubu to debil - potwierdza to kazda swoja wypowiedzia i nie warto zawracac sobie nim glowy:D

Gość miskabela
obawaiam sie ze nigdy nie nadejda takie czasy w ktorych bedzie inaczej...

>> gogi bubu taki mocny jestes tu na necie pod ochrona anonimowosci ze wyzywasz od dziwek? Poza netem też jestem mocny, sprawdź mnie, patałachu :classic_cool:

>> Ciekawe czy Wy jestescie tacy świeci Ja jestem, bo planuje byc beatyfikowany po śmierci :)

Zgadzam sie z tym ale zasady zasadami a życie jest życiem różnie moze sie zdarzyc i przez jeden błąd nie nalezy przekreslac drugiego czlowieka .

>> obawaiam sie ze nigdy nie nadejda takie czasy w ktorych bedzie inaczej... I za to dzisiaj wypiję :classic_cool:🖐️

Gość stoned
jak facet mnie zdradzil to czulam przede wszystkim do niego uraze. na laske oczywiscie tez nie moglam patrzec ale to nie na niej koncentrowala sie moja zlosci zal tylko na nim i tak powinno byc.

Gogi, jesteś pętak, bo kobieta zasługuje na szacunek, bo jest kobietą, a nazywanie dziwką , świadczy o twojej niedołżałości.

ale tu nie chodzi o to ze autorka popelnila blad, tylko o to ze ona go nie widzi, dla niej nie jest problemem to ze przespala sie z zajetym facetem i nie rozumie co moglaby czuc dziewczyna tego faceta i chyba ja to nie obchodzi, tylko boi sie co pomysli sobie o niej facet ktorym sie interesuje jesli wszystko wyjdzie na jaw, i za takie podejscie zbiera tu takie komentarze na swoj temat

Gość stoned
gogi bubu spieprzaj z mojego topiku frajerze. napewno zadna cie nie chce i dlatego odczuwasz potrzebe nieustannego kozaczenia w necie. idz se pokozaczyc gdzie indziej bo zawadzasz

>> jesteś pętak, bo kobieta zasługuje na szacunek, Zasługuje, jeśli sobie zasłuży. Szacunku nie ma się od tak, bo każdy powinien go mieć, tylko swoim życiem trzeba na niego zapracować. >> bo jest kobietą, a nazywanie dziwką , świadczy o twojej niedołżałości. Jak głupka nazwę głupkiem, a złodzieja złodziejem, to też będzie świadczyło o mojej niedojrzałości?:o

>> napewno zadna cie nie chce i dlatego odczuwasz potrzebe nieustannego kozaczenia w necie. Zdemaskowałaś mnie po całości :( >> idz se pokozaczyc gdzie indziej bo zawadzasz Poproś, tylko grzecznie 😴

ale życie pokazało juz nie raz, że to co robimy innym, kiedys do nas powraca.

Gość stoned
dead memories to wylacznie twoje interpretacja. juz nieraz pisalam, ze dobrze wiem ze postapilam niewlasciwie ale uwazam, ze glowna odpowiedzialnosc odnosnie uczuc tej dziewczyny ponosi jednak on.

Gość mamusiaaaaaaaaa
stoned... na niej nie koncentrowała sie twoja złośc, ale tez na pewno nie myślałaś: o jaka fajna dziewczyna, przespała się z moim chlopakiem ;) a to, że teraz sie dopiero zastnawiasz co inni pomysla jak sie dowiedza..no coż..za późno trochę ;)

>> uwazam, ze glowna odpowiedzialnosc odnosnie uczuc tej dziewczyny ponosi jednak on. Jakbyś mu nie popuściła szpary, to nie byłoby sprawy 🖐️

Gość stoned
>> napewno zadna cie nie chce i dlatego odczuwasz potrzebe nieustannego kozaczenia w necie. Zdemaskowałaś mnie po całości wiem

moim zdaniem to ty ponosisz wieksza wine, tamten gosc to dupek i napewno nie raz juz zdradzil swoaja dziewczyne a ty bylas ktoras tam z wielu tobie podobnych, natomiast ty wiedzialas o tym ze on jest zajety a mimo to i tak mu dalas, szanujaca sie dziewczyna by tak nie zrobila, reprezentujesz wiec taki sam poziom jak on tylko chyba jeszcze o tym nie wiesz

Gość stoned
aha, i powiez mi jeszcze moze, ze on w danym momencie "zapomnial" ze jest zajety i to ja powinnam byla mu o tym przypomniec bo taki moj obowiazek kobiety?! a wiesz ze nawet to zrobilam, tyle ze jemu ten fakt akurat zwisal, moze za to tez ja ponosze wine, ze on ma gdzies ze ma laske?