Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

c.r.e.a.m

czy rok 2008 był dla was udany???

Polecane posty

Gość nie znosze myszy
taaaaaaaaaak ;) Mam nadzieje , że przyszły będzie lepszy ;)

Gość do d...
byl beznadziejny, wszysstko sie sprzysieglo.. wczoraj bylam zmuszona zostawic faceta bo sie okazal egoista i musialam to zrobic PRZEZ TELEFON! do tego cos sie stalo z moja reka i jest nie do konca sprawna do tego oszukal mnie meblarz .. i nie mam co robic na sylwka.. odliczam dni...

2oo8 - minął jak z pyty strzelił! namiszoł w mym nic jak narazie niewartym lajfie i... 2oo9 zacznie się tak samo, bo nic się nie ustanie do tego momentu! i wszystko to jak krew w piach ogólnie powiem Ci kremie. dość chaotycznie :O

Minął jak zwykle kolejny będzie taki sam nic nowego bez rewelacji ale nie do dupy:P

Czy udany? Raczej tak. A napewno bardzo zróznicowany - stabilizacja dopiero w drugiej połowie. Teraz wiem, że wydarzenia z początku tragiczne, z perspektywy czasu mogą się wydawać jednymi z najbardziej udanych wyborów życiowych.

krem będzie dokładnie taki sam raz lepiej raz gorzej normalka

hmm, porównać by to możńa do feniksa, chyba jestem na etapie dnia 1/2 wiec przede mna jeszcze jakies niecale 2 dni:P

Gość okkeeerrrrrrrr
Tak samo byl udany jak 2004,2005,2006 i 2007 - czyli 90% dni smutku i 10 % radości. Chcę by rok 2009 był inny...na odwrót. I życzę Wszystkim Nieszczęśnikom i Ofiarom Losu 360 dni radości.

Gość do d...
jakies czarne memorandum normlanie, jak klisza.. z odstepami co 2 tyg... niech sie jzu skonczy choc wlasnie jeszcze 2 tyg, az sie boje

A ja się aktualnie podnoszę z upadku ;) Rok 2008 był napewno ciekawy, ale niestety do udanych go raczej nie mogę zaliczyć. Czekam z niecierpliwością na 09, musi być lepiej

Gość xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx
Udany bardzo udany super.....

Dla mnie początek roku fatalny, od połowy zaczęło się układać, końcówka idealna, a Nowy Rok będzie nowym etapem w życiu, to musi być udany rok...

Do początku października było super, a potem jak się zaczęło sypać to nie wiedziałam co ze sobą zrobić. Także czekam na 2009 i oby już nic więcej złego się nie działo

plan na 2009 rok: ja chce więcej wychodzic do ludzi wracam na silkę chce zwiększyc mase ciała ichce poznac kogos fajnego ;)

Gość katarinkaaaaaa
byl jednym z najchujowszych ;] dzieki bogu juz sie konczy...

Nie udany ,to mało powiedziane--był tragiczny ,beznadziejny,bezsensowny,koszmarny,najlepiej jak by go wogole nie bylo !!!!!!!--zrobił tyle zła i zamieszania w moim życiu. Ale na Nowy Rok czekam z nadzieja--myśle,że będzie lepszy !!!!!!!!!!!!