Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pchelkadddd

zawiedziona

Polecane posty

Gość pchelkadddd

Witam wszystkich...usiluje znalezc w zasobach Internetu zespol na wesele...Sana troche spiewam...i mam dosc \"czule\"ucho...i przyznam ze jestem przerazona tym co znajduje...Albo muzyka z keyboardu albo falsze jakies niemilosierne...albo piosenki kompletnie nie pasujace do wesela...Czy jestem skazana na dj-a:(?

Gość gem_ma
nie :-) po prostu podejdź do tego nieprofesjonalnie, zespół od razu sie znajdzie :-) skąd jesteś? może mogłabym doradzić coś...

Gość też jestemmmmmmmm
nie wiem czy szukanie zespołu przez internet to dobry pomysł... Wszystko można wyczyścić.. ja nie chciałam fałszu, więc więłam dj'a. Ale na pewno są i dobre zespoły.

Gość wissienka
poza tym, nie wszystkie dobre zespoły ogłaszają się w internecie, bo po co? skoro mają kalendarz zajęty na kilka lat wprzód. Ja radziłabym popytać wśród znajomych i pooglądać ich filmy.

Gość pchelkadddd
wlasnie problem w tym ze na wszystkie wesela chodze zazwyczja tam gdzie dj;/i nie mam od kogo wziac porzadnego zespolu...a jak juz sa - porzadne to z daleka:(mieszkam w warszawie

Zdziwiłabyś się, jak wiele dobrych zespołów jest w Warszawie. Wystarczy wejść na Gumtree i poszukać. Sama znam przynajmniej dwa :) Jestem muzykiem, słoń mi na ucho nie nadepnął i wierz mi, przynajmniej dwa mogę polecić z czystym sumieniem. To zawodowcy :)

Gość pchelkadddd
O a jakie to zespoly?

Jeśli podam ich nazwy, zostanę posądzona o reklamowanie. Tego chcę uniknąć. Bez trudu znajdziesz jeden z nich na Gumtree. Dwóch mężczyzn i jedna dziewczyna. Męskie wokale znakomite, dobra muzyka, klawisze i gitara elektryczna. Naprawdę warto mieć ich na swoim weselu :)

Gość pchelkadddd
wyslij mi prosze nazwe zespolu na poczte malasyrenka@tlen.pl Dzieki :I

Gość pchelkadddd
Sorki ale ten drugi zespol w ogole mi sie nie podoba-jest ponizej przecietnej, a tego pierwszego nie moge nigdzie znalezc...zalezy mi na sakosofonie itd..

Poniżej przeciętnej? To bardzo dziwne - wokaliści znakomici, klimat imprezy doskonały. Masz jakieś specjalne wymagania? Trudno się mówi i szuka się dalej :) Owocnych poszukiwań.