Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość anka_kk

Dowiedz się co było przebojem w czasie Twoich narodzin- ciekawy bajer

Polecane posty

Gość gummma
a sprawdziliście u zródla czy faktycznie takie przeboje im towarzyszyły w prokreacji?

Gość polskich brak
lista amerykańska: Over and Over - The Dave Clark Five Co to w ogóle jest???? Pierwsze słyszę.......

Gość ksennaaa
Lista Amerykańska: Tytuł: Evergreen (Love Theme from A Star Is Born) Wykonawca: Barbra Streisand

Gość olkaaaaaaa
Lista Polska: Tytuł: SKÓRA Wykonawca: Aya Rl. Lista Amerykańska: Tytuł: Ghostbusters Wykonawca: Ray Parker Jr. Lista Polska jest od 1982. Dlatego niektórzy nie maj wynikow. Warto troche czytać:)

Lista Polska: Tytuł: LA ISLA BONITA Wykonawca: Madonna Lista Amerykańska: Tytuł: I Knew You Were Waiting (for Me) Wykonawca: Aretha Franklin and George Michael :D

Gość sssssssssssss
Lista Polska: Tytuł: MOONLIGHT SHADOW Wykonawca: Mike Oldfield & Maggie Reilly Lista Amerykańska: Tytuł: Sweet Dreams (Are Made of This) Wykonawca: Eurythmics taaa słodkie sny:)

Lista Polska: Tytuł: HAPPY PEOPLE Wykonawca: Yazoo Lista Amerykańska: Tytuł: Maniac Wykonawca: Michael Sembello nie kojarzę żadnego z tych wykonawców ani utworów 😭 ale też zaraz sprawdzę na YT :classic_cool: pewnie się okaże, że znam z radia, tylko nie wiedziałam, jak się nazywają.

Gość brunetka 24
Ta pierwsza bardzo mi sie podoba :)

Tytuł: A GROOVY KIND OF LOVE Wykonawca: Phil Collins Lista Amerykańska: Tytuł: Kokomo Wykonawca: The Beach Boys

Gość zen millera
oswiadczam wam że wszystkie hity są złe a wy ślepo wierzycie i słuchacie jak świnia grzmotu akurat w moim przypadku bardzo interesuję się muzyką i hity są opóźnione o minimum półtora roku jak nie więcej. Moja data zupełnie się nie zgadza, interesowałem się kilka lat wstecz co było modne w roku mojego urodzenia.

Gość ziiimmma
taaa... rozumiem, że Ty decydujesz co i kiedy jest hitem, że tak arbitralnie stwierdzasz, że podane na stronie są spóźnione o 1,5roku... tak przy okazji, co było hitem 18.12.2008 ???

Gość hehe dobre to jest
Lista Polska: Tytuł: THE MIRACLE OF LOVE Wykonawca: Eurythmics Lista Amerykańska: Tytuł: True Colors Wykonawca: Cyndi Lauper

Gość o rzeszty
szok w trampkach, wszyscy tu podaja hity z mojej podstawowki, a ja mam wrazenie, ze od tamtego czasu czas sie wcale nie posunal :D mlodzieniachy z was, fajnie macie ;)

Gość migotkapsotka
Lista Polska: Tytuł: KAYLEIGH Wykonawca: Marillion Lista Amerykańska: Tytuł: Shout Wykonawca: Tears for Fears

Lista Polska: Tytuł: BROTHERS IN ARMS Wykonawca: Dire Straits Lista Amerykańska: Tytuł: How Will I Know Wykonawca: Whitney Houston i właśnie to sobie zarzuciłam :)

Gość dobre to
lista polska: brak wyników lista amerykańska: Boogie Oogie Oogie- A Taste of Honey. Nie znam :(

Lista Polska: Tytuł: ALWAYS ON MY MIND Wykonawca: Pet Shop Boys Lista Amerykańska: Tytuł: Got My Mind Set on You Wykonawca: George Harrison

Gość bolek nie lolek
Lista Polska: Tytuł: THIS IS NOT AMERICA Wykonawca: David Bowie & Pat Metheny Lista Amerykańska: Tytuł: Billie Jean Wykonawca: Michael Jackson

Gość fajneeeeeeeeee
Tytuł: RYSUNKOWA POSTAĆ Wykonawca: Lady Pank Lista Amerykańska: Tytuł: St. Elmo's Fire (Man in Motion) Wykonawca: John Parr Tego pierwszego nie znam

Gość łłłłłłłłłłoooooooooooooo
Lista Polska: Tytuł: LIVING DOLL Wykonawca: Cliff Richard & The Young Ones Zobacz ten utwór na YouTube Lista Amerykańska: Tytuł: On My Own Wykonawca: Patti LaBelle and Michael McDonald Fajne utworki- zreszta tak jak ja:)