Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość anka_kk

Dowiedz się co było przebojem w czasie Twoich narodzin- ciekawy bajer

Polecane posty

Gość philadelphia
Sinead O'Connor - NOTHING COMPARES 2 U to ciekawe, bo kilka lat później szalałam za tą piosenką, w sumie szaleję do dziś :D

Gość a mi wyszlo.....
Tytuł: PARANOJA JEST GOŁA Wykonawca: Maanam Lista Amerykańska: Tytuł: Ebony and Ivory Wykonawca: Paul McCartney and Stevie Wonder :P

Gość ma_rianna
I Knew You Were Waiting (for Me) Aneta Frankli & George Michael. A na polskich listach La Isla Bonita Madonny:)

Lista Polska: Tytuł: PSY PAWŁOWA Wykonawca: Republika Lista Amerykańska: Tytuł: Like a Virgin Wykonawca: Madonna :P

Gość u mnie takie cos
Lista Polska: Brak wynikow Lista Amerykańska: Tytuł: Keep On Loving You Wykonawca: REO Speedwagon :D

Gość Okrąglinek
Tytuł: TONIGHT Wykonawca: Tina Turner & David Bowie Lista Amerykańska: Tytuł: Like a Prayer Wykonawca: Madonna Pierwszą kocham,drugą lubię :P

Gość z polskich
Kocham cie, kochanie moje Maanamu a z zagr. Michael Jackson - Beat It. :classic_cool:

Gość Scout Finch
Lista Polska: Tytuł: SUBURBIA Wykonawca: Pet Shop Boys Lista Amerykańska: Tytuł: You Give Love a Bad Name Wykonawca: Bon Jovi

Gość z polskich
o ktos sie urodził wtedy kiedy i ja. :P

Gość Scout Finch
Żadnej nie znam :)

Lista Polska: Tytuł: WOULDN\'T IT BE GOOD Wykonawca: Nik Kershaw Lista Amerykańska: Tytuł: Against All Odds (Take a Look at Me Now) Wykonawca: Phil Collins :classic_cool:

Gość Amira Amira
ALe Wy młodzi jesteście. Madonna, Bon Jovi ;)

Gość onuca
Tytuł: MNIEJ NIŻ ZERO Wykonawca: Lady Pank Lista Amerykańska: Tytuł: Flashdance... What a Feeling Wykonawca: Irene Cara

Gość kororwy karoryfer
Lista Polska: Tytuł: A GROOVY KIND OF LOVE Wykonawca: Phil Collins Lista Amerykańska: Tytuł: Kokomo Wykonawca: The Beach Boys

Gość SREDNIACZKA
STRONA ZAŁOŻONA DNIA 18 GRUDNIA,KTOS ROBI SOBIE DARMOWĄ REKLAMĘ A WY SIE NA TO ŁAPIECIE

Gość wierciochowska
Lista Polska: Tytuł: THE FINAL COUNTDOWN Wykonawca: Europe Lista Amerykańska: Tytuł: Walk Like an Egyptian Wykonawca: The Bangles

Lista Polska: Tytuł: WHO\'S THAT GIRL Wykonawca: Madonna Lista Amerykańska: Tytuł: I Wanna Dance with Somebody (Who Loves Me) Wykonawca: Whitney Houston

Lista Polska: Tytuł: STAY ON THESE ROADS Wykonawca: a-ha Lista Amerykańska: Tytuł: One More Try Wykonawca: George Michael

Gość ziiiimmma
Lista Polska: Tytuł: WE DON'T NEED ANOTHER HERO Wykonawca: Tina Turner Lista Amerykańska: Tytuł: The Power of Love Wykonawca: Huey Lewis and the News utowo tiny tunren wiadomix znam, ale sprawdze sobie to drugie;)

Gość ziiiimmma
no i co z tego ze reklamuje? fajne rzeczy warto reklamowac. nie boj sie reklama nie gryzie, jak sie ma rozum :D

Gość gfytfy
sama juz nie wiem- masz urodziny wtedy co ja:-) widocznie w roku wybuchu stanu wojennego w Polsce nie było przebojów, tej amerykańskiej piosenki kompletnie nie kojarzę, ale mówi się trudno i zyje się dalej:-) pozdrawiam pokolenie stanu wojennego:-)