Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość aoczymambrazowe89

spowiedz /

Polecane posty

Gość mmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
ja tez spowiadam sie ze współzycia i powiem ci ze wiekszosc Księży jest wyrozumiałym, a tylko niektorzy ochrzaniają i prawią morały, to zalezy na jakiego sie trafi

Gość aoczymambrazowe89
eh :(

Gość ppppppppppppppppppppp
idz normalnie do spowiedzi i sie wyspowiadaj ze wszystkich grzechow, bo jesli zataisz jakis grzech swiadomie to spowiedz nie bedzie wazna. Wiesz ilu ludzi sie spowiadało z takiego grzechu? mnostwo... Odwagi

Wiesz ilu ludzi sie spowiadało z takiego grzechu? mnostwo... Odwagi" heheh wiem ile ludzi ;)..wiem nawet jacy :D po szkole dwoch moich przyjaciol ukonczylo seminarium ...jeden wyjechal na misje drugi na drugi koniec polski po latach wyladowali w jednej parafii :) kiedys po imprezce chcieli mnie zaciagnac do agencji towarzyskiej :D...ale wyjasnilem im ze nie musze az tak dbac o dyskrecje jak oni ...no i placic za sex w moim wieku :D....

Gość erfjnkivgbfhj
Moze ja sie wypowiem na temat Spowiedzi. Ostatnio bylam 3 lata temu,wiem ze dawno.Jednak czulam wewnetrzna potrzebe aby cos z soba zrobic. Meczyly mnie wyrzuty sumienia.. bo mialam rozne grzeszki na sumieniu.Tez sie balam i to jak! Ale prawda jest taka ze diabel zawsze szepta nam rozne wymowki zeby odlozyc spowiedz albo zeby nie isc wcale-a Ty autorko wlsnie idz do spowiedzi! POKAZ DIABLOWI SRODKOWY PALEC i neich sie ciska ze postawilas sie zlu i wybralal dobro jakim jest SPOWIEDZ SIETA :). Nic ani zaden czlowiek na ziemi nie da takiego szczescie jak Bog ! I ta lekkosc duszy po Spowiedzi :))).Tego nic nie zastapi! Czystego sumiena! Autorko ja tez w zyciu trafilam na nerwowych ksiezy w Kosciele przy Spowiedzi ALE POTEM juz nie szlam do takiego Ksiedza tylko innego,poprostu nie chcialam sie zrazic do SPowiedzi i jestem bardzo zadowolona :).W ciagu istatniego meisiaca bylam 3 razy u Spowiedzi :)) a dlaczego? a DLATEGO ZE OBIECALAM SOBIE ZE NIE ZAPUSZCZE SWOJEJ DUSZY DO TAKIEGO STANU JAK Kiedys... Pilnuje sie zeby zawsze byc w stanie laski uswiecajac i wiecie co? JESTEM SZCZESLIWA!! NAPRAWE :D Ten spokoj duszy! ta nieopisana radosc w sercu to BOG !! POLECAM Spowiedz! zawsze warto zaczac od nowa! AUTORKO POWODZENIA! :)

hmmm 3 razy w ciagu miesiaca ....niezle ziolo z ciebie skoro potrafisz odroznic dobro od zla to dlaczego grzeszysz ? zeby moc chodzic do spowiedzi ?

Gość erfjnkivgbfhj
i popieram poprzednika ,jesli zataisz jakis grzech SWIADOMIE to grzech! i jesli pojdziesz do Komunii z zatajonym grzechem to BEDZIE KOMUNIA SWIETOKRADZKA !! a to bardzo ciezkie przewinienie.NIE ROB TEGO AUTORKO!.

Gość erfjnkivgbfhj
do ,,a mi kibel usb,, Wiesz,to ze bylam 3 razy nie znaczy ze odrazu nagrzeszylam z sexem! Moze Ty to tak pojmujesz! Do spowiedzi sie chodzi nie tylko zeby sie spowiadac z grzechow ale tez PORADZIC W ROZNYCH SPRAWACH jesli ma sie watpliwosci! Pan Jezus mowi ze jesli czujemy sie w jakikolwiek sposob zle na duszy to nie ma problemu zeby czesto przystepowac do Spowiedzi.Inni chodza raz w miesiacu a ja czuje sie czystrza kiedy regularnie oczyszczam sie z grzechow nawet tych lekkich jak np.przeklinanie.

erfjnkivgbfhj>>> glodnemu chleb na mysli...nie myslalem o sexie ... przeciez wyraznie napisalem ze : skoro odrozniasz dobro od zla to dlaczego grzeszysz ....szukasz porady u ksiedza ? nie zartuj !! moze wlasnie trafiasz na ktoregos z moich przyjaciol ....ja bedac na twoim miejscu szukalbym rady bezposrednio u najwyzszego ale jak widze nie posiadlas umiejetnosci rozmawiania z nim ..... ps nie mialem na mysli sexu.. dlaczego? bo nie uwazam ze jest grzechem ;)

A ja nie rozumiem jak można obcemu facetowi opowiadac o życiu z ukochanym

Gość dottyy123
Hehehehe, dobre z tym kiblem :D