Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Firewalle

dziwne zachowanie gina - czy tak jest naprawdę?

Polecane posty

Gość Firewalle

Dzisiaj byłam u gina (zmieniłam na faceta bo babka do której chodziłam namawiała mnie za każdym razem na ciąże a mam 22 lata - no bo to juz najwyzsza pora...:/) zbadał mnie na fotelu, po czym mówi "a teraz zbadam pani piersi", ja na to "ok" i juz chciałam zdejmować koszulkę, a on nagle tak sie zerwał i mówi "nie, nie najpierw prosze zalozyc dół i pozniej dopiero zdejmie pani gore, bo to tak nie mozna" mi sie głupie zrobilo bo nie mam problemów żeby sie u lekarza rozbierać a tu taki stres...jakoś tak dziwnie ;)

Dobrze się zachował.Przecież nie miałaś dołu to jakbyś jeszcze górę ściągnęła to byś była całkiem goła.Teraz wyobraź że ktoś wchodzi do gabinetu.Choćby pielęgniarka, co sobie pomyśli? Bardzo dobrze sie lekarz zachował.

Gość Firewalle
no tak, ale liczyłam na coś niezoowiązującego

Gość bardzo dobry lekarz
naprawdę nie ma potrzeby, żeby pacjentka podczas badania piersi była całkiem naga, zachowanie lekarza świadczy o jego profesjonalnym podejściu i tyle

Gość gin nie jest koezanko
od piersi. mogłaś bardzie pomyslec nad tą historią

Gość glupia kwoka
gin nie jest koezanko od piersi. mogłaś bardzie pomyslec nad tą historią--- ty bylas w ogole kiedys u gina? :O:O:O:O:O

Gość Firewalle
hehe ale to prawdziwa historia z dzisiaj:) No nie wiem w sumie u jak moja poprzednia babka badala to jakoś tak wychodziło, że faktycznie miałam alebo góre albo doł ale tutaj troche się zawstydziłam, poczułam się jak niedouczona małolata co to pierwszy raz przyszła i nie wie jak sie zachować :)

Gość Firewalle
hmmm z tego co wiem to DOBRY gin jest nie tylko od cipy ale tez od piersi a jak nie chce badac to jest do dupy.