Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kałmuk 22

Wypowiadamy woję tym starym spychaczom w autobusie!

Polecane posty

Gość kałmuk 22

Kogo z was denerwują stare baby i równie stetryczałe dziadki, które zachowują sie w autobusach po chamsku i pachają te swoje torby z zakupami prosto na wasze plecy? Ja mam ich dość!!!!

Gość Stolichnaya blue label man
też kiedyś będziesz stara

Gość a obok spi ona...
ale nie ebde sie pchala:o kiedys kolezanka wsiadala z zakupami do autobusu na przystanku i jakas babcia ja odepchnela i sie wepchala przed nia a ta poelciala na kraweznik i zwichnela kostke, zostala lezec z zakupami a babcia w najlepsze odjechala autobusem:o pomogli jej ludzie z przystanku ...........

Gość berrrrry
może nie tak ostrymi słowami,ale tez mnie zaczynaja denerwowac:O

Gość kałmuk 22
nie.. ja bede STARY:D a podeszły wiek nie upoważnia do takiego zachowania. Ja nie mam nic przeciwko starszym ludziom, ale w autobusie zachowują sie jak bydło. Oni maja takie nawyki dziwaczne że muszą się przed czlowieka wepchnąc bo inaczej się posrają jak sie im to nie uda.

Gość a obok spi ona...
dobrze ze teraz zima bo przynajmniej nie wali tak potem od nich :o

Gość berrrrry
albo kampania na rzecz ustepowania miejsc w autobusach- bardzo szlachetna,ale wkurzaja mnie starsi ludzie,ktorzy wchodza i wzrokiem bazyliszka przeszywaja na wskros,bo Ty akurat sobie siedzisz-mimo,ze sa inne miejca w autobusie. Efekt jest taki,ze wchodze do autobusu i boje sie usiasc:O terror

A mnie ostatnio taka stara baba wywaliła (dosłownie) z autobusu!!! leżałam na plecach i kwiczałam!! a jestem w 4 miesiącu ciąży. Dobrze, że żadna tragedia sie nie stała...

Gość kałmuk 22
ja tez nie siadam w autobusie bo sie boje ze przyjdzie stara baba i powie ze ona musi akurat tam usiąśc bo nie lubi tyłem do kierunku jazdy. Albo zawsze siadają na siedzeniu z brzegu taz ze tego od okna nie mozna zająć- zauważyliście??? To są ludzie do odstrzału

Gość berrrrry
dosłownie kałmuk, siadaja od przejscia a od okna badz to wolne miejsce,badz leza tam szanowne siatki z zakupami:O

niestety wychowanie wynosi się z domu :O

Gość booooooooje sie buu
mysla ze jak sa starsi to im sie wszystko nalezy :o a nawet wicej :o

Gość kałmuk 22
ja czesto jeżdzę tymi małymi busami i zdarza się ze taka tępa baba albo dziadek, nie domyśli się zeby sie przesunąć. Ludzie nie maja smialosci powiedziec idiocie zeby sie przesiadł i tłoczą się w przejściu. Ja ostatnio nie wytrzymałem i podszedłem do kobiety i się spytałem czy ma choc troche wyobraźni... to mi powiedziałą ze niedaleko wysiada i musi tam akurat siedzieć... wysiadała za 20 km.... Ludzie ja nie mam nerwów do tego narodu

Młodzi ludzie niestety są często znacznie gorzej wychowani co zaprocentuje za kilka lat "wojnami autobusowymi" to dopiero będzie ubaw !

Gość kałmuk 22
tak... beda wywalac staruchó na zbity pysk:D

Gość taaa te stare
cholery sa najgorsze :o i wiem ze potrafia byc tak bezczelne ze wywala kogos z siedzenia! Kiedys widzialam jak taka moherka wyciagnela mlodego chlopaka za ucho z siedzenia, bo ona niby taka stara i nie ma sily stac yhym juz to widze, miejsca widza z daleka i tak potrafia zapierdzielac zeby usiasc ze az im sie podeszwy pala. A najgorsze to sa te co z rynku wracaja, pelno siat maja i jeszcze jakies galezie w lapie co potrafia oczy wydlubac :o:o:o Tak tak ja jestem za, remontujmy ten piec!!!!!

Gość mnie też to wkurza
Ostatnio jechałam z koleżanką w autobusie, ona siedziała a ja stałam, jest teraz w 7 miesiącu ciąży i widać po niej. Na przystanku wsiadła stara babka i stanęła obok mnie, ciągle się pchała aż w końcu mówi do koleżanki "Może by pannica wstała? Myślicie gówniary że dzieci narobicie i możecie sobie siedzieć? " Koleżanka wcale nie taka gówniara (22l) powiedziała babce że nie ma zamiaru ustępować bo nie da rady stać a stara suka poszła do kierowcy i zaczęła mówić żeby wyrzucił moją koleżanke :-D Kierowca tylko się zaśmiał a starej w końcu ktoś inny zrobił miejsce :-o

W autobusach to masakra, nigdy takich nachalnych staruszków nie puszczałam, teraz już w ogóle nie jeżdżę bo mnie to denerwuje. Ale i tak są najlepsi na przejściach dla pieszych, nie patrzy czy coś jedzie tylko idzie, bo strasznie się spieszy i nie może zaczekać minuty, takich to bym dla przykładu przejeżdżała. Albo ostatnio w sklepie, kolejka do kasy- po 3-osoby do każdej i małżeństwo dziadków, mają mleko, bułkę i coś jeszcze, i rozglądają się gdzie będę stali najkrócej, jedna kasa jest do 5 produktów więc babcia sprintem z wózkiem do niej i przez cały sklep krzyczy do dziadka stój w innej, może będzie szybciej... :O Później przepychanie z wózkiem między innymi stojącymi i wjeżdżanie im w pięty żeby być centymetr bliżej Po prostu tak się spieszyli że szok, ciekawe gdzie... :O

Gość niestarajeszcze
Ale z was chamidła !

Gość taaa te stare
na seriale sie spieszyli, albo do przychodni zeby tam reszte ludzi wymeczyc :o

Gość kałmuk 22
ja dorzucam swoją cegiełkę do tego pieca. To nie po to zeby komuś robić krzywe oczywiście, ale wybudujemy ten komin jako symbol sprzeciwu:D

Gość taaa te stare
ej no ,ale ja kumam jak podchodzi starsza bacia i widac ze na prawde nie ma sily stac, no to sie ustepuje takiej - logiczne! a jak tak wredna pierdola na chama chce sie wbic zeby jeszcze zakupy z rynku posadzic to w ogole maskara :o

Gość taaa te stare
skoro to byla niedziela to pewnie na msze.... ale ten cmentarz tez mi sie nasunal w pierwszej kolejnosci :D

Gość kałmuk 22
no jasne ludzie zrozumcie ze ja szanuje straszych i schorowanych ludzi. To naturalne ze sie ustępuje i pomaga jak człowiek potrafi. Ja mówię o tych tępych babach które przepychaja sie przez cały autobus bo lubią wysiadac kolo kierowcy, albo sie wpychaja na siłę,

Gość taaa te stare
ale cegielke do pieca dorzucisz? :P

taaa, Ci ludzie powinni mieć organizowane osobne autobusy, żeby przypadkiem starcza zaraza nie dosięgła zdrowych (=młodych) ludzi. A jeszcze lepiej, gdyby wozili się bydłowozami. Jeszcze zaś lepiej, gdyby w ogóle nie wychodzili z domu. A najlepiej to jakby poumierali, nie? Powiedzcie swoim dziadkom i babciom co o nich myślicie, a najlepiej to i rodzicom, bo przecież oni też niedługo się zestarzeją. przygłupy:o

Gość kick itttttt aww
moi dziadkowie sa normalni, nie jezdza autobusami i nie robia bydla:o