Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kałmuk 22

Wypowiadamy woję tym starym spychaczom w autobusie!

Polecane posty

tak może powiedzieć każdy. A skoro niczyi dziadkowie tak nie robią, to skąd się bierze to zjawisko o którym mówicie? może chusteczkę wam dać, co? bo nieźle wam piana z pysków leci-wytarlibyście się:O

Gość Ech brunetka z kompl
prawde mowia:)

Gość taaa te stare
chetnie sie podziele ze swoja refleksja z bliskimi mi emerytami gdy tylko zaczna sie zachowywac jak bydlo i wrzeszczec na pol autobusu ze musza siedziec, masz to jak w banku, na pewno zareaguje, ale pomysl z osobnym ''bydlowozami'' podoba mi sie tak bardzo jak remont piecow :)

Gość Ech brunetka z kompl
taa wlasnie:o

fak of. Stopka zostaje zresztą jaki ona ma zwiazek z tym tematem? "taaa te stare" szkoda, że Cię nie znam osobiście, nawet nie wiesz jak bardzo chciałabym cię zobaczyć w takim bydłowozie.

Gość taaa te stare
Tika jak mam byc taka stara cholera to uwierz mi ze wole by zakopali mnie zywce w wieku 40 lat :o

Gość taaa te stare
Tika to moze ciebie wmurujemy w nasz piec? :o

widzisz i tak to wygląda. Polacy to naród jadem plujący. Zauważyliście, że najbardziej zjeżdżacie ludzi tolerancyjnych? to smutne i żałosne:O a poza tym, zgodnie z tematem "Wypowiadamy wojnę tym starym spychaczom w autobusie!" to na forum kafeterii, nie macie wielkich szans by swoje postulaty wyegzekwować. Proponuję zorganizować, manifest z transparentami przed kancelarią premiera. Albo może jakiś marsz "przeciwko starym ludziom" co wy na to?

Gość taaa te stare
ja bede premierem w V RP to wydam ustawe o zakazie wypuszczania wrednych moherow z domu :o

Gość fcasfaf
w komunikacji miejskiej wyraźnie jest napisane staruszkom i kobietom z dziećmi nalezy ustąpić ciąża to nie choroba jesli nie mozesz stac z brzuchem to powiedz o tym i już, skoro korzystacie z komunikacji miejskiej to znaczy ze akceptujecie warunki tak i nie ma dyskusji, a czy wmiejscach dla niepalących siadacie i palicie i gdy ktos wam zwraca uwage byscie przeszli na czesc niepalaca to wyzywacie ich od durnych dziadów z modliszkowatym wzrokiem? no zastanówcie sie troszke!

Gość lolka ta od bolka
ale czasem ejst tak ze ktos sie zle czuje, jest zmeczony bardzo itp. i co ma sutapic starszej pani bo ta nei moze postać chwilkę? W koncu jak ktos jedzie tez za to płaci, skoro płace to i wymagam. I dziwne ejst dla mnie to ze te staruszki czepiaja sie mlodych dziewczyn w ciazy ciekawa jestem ile miały lat jak one same rodziły pierwsze dziecko. Jak były w naszym wieku to miały po kilkoro.

Gość taaa te stare
kurde jak te stare mohery placa polowe za bilet to niech nie zabieraja ze soba pol rynku do autobusu i nie sadzaja go na siedzeniach :o o wielkosci bagazu rowniez jest informacja w tych przepisach prawda? :o no wlasnie....

Gość lolka ta od bolka
zreszta jak jest starszai ma schorowane nogi itp to jestem ciekawa jak ejst w stanie dojsc na zakupy a potem łazic po rynku godzinami. Jakos dobrzesie czuje tylko w autobusie wiekszosc z nich nagle sie meczy.

Gość taaa te stare
lolka dojsc po jeszcze pol biedy, one za siedzeniem lub miejscem w kolejce potrafia zapierdzielac jak Korzeniowski :o

Gość lolka ta od bolka
te stare na rynkah to gole smiech. Ostatnio kobietan oko 60 lat a przymierza buty na obccasie 5 cm, widac ze buty mlodziezowe, nawet ta kobieta co jej sprzedawała mowi ze to nei dla niej ale coz babacia wiedziała lepiej, to sie nei dziwie ze potem nogi je bola

Gość lolka ta od bolka
albo ogladaja bluzki mlodzizowe kolororwe z cekinami. i nei mowcie ze kupuja dla wnuczek bo jeszcze szukaja i pytaja sie sprzedawcy czy sa rozmary dla nich.

jestescie żenujący. Juliusz cezar, owszem należę do tego narodu, a czy to, ze nie przyklaskuję wam wesoło jak życzycie śmierci i wszystkiego najgorszego tym ludziom to znaczy, ze jestem Żydówką? Wiesz co? nie rozumiem też dlaczego uznałeś, że tekst z tymi pejsami mnie obrazi? raczej źle świadczy o tobie i stanie twojego umysłu. Nie czuję się obrażona, raczej zażenowana twoimi odzywkami:O Wpisujesz się w ten schemat, który pozwala postrzegać polaków jako nietolerancyjnych rasistowskich zaściankowych buraków:O Życzę wam z okazji świąt, prosto z serca, abyście Broń Boże nie dożyli starości.

Codziennie rano, od poniedziałku do piątku zmagam się ze stadem rozjuszonych i niepohamowanych próchen, które walczą zajadle o miejsce, akurat, zdaje się, przy mojej osobie. A kiedy już dobiją celu wpatrują się we mnie całymi minutami, bez końca, swoimi szarymi oczami, nie skąpiąc przy tym wyziewów ze swoich zepsutych sztucznych szczenek i resztek czarnych już zębów. Ale nie uda mi się zauważyć, że jest on nich jedna gorsza rzecz... Pijacy! Stanowią istną plagę w porannych i późnopopołudniowych autobusach. Rano są oni roztrzęsieni po wczorajszych "uroczystościach" w norze kumpla i żwawo ruszają na dalsze ekscesy. Po południu z kolei są w już w pełni pod wpływem i jedyne o czym marzą to to, aby w całości powieść swoje skarby [patrz. jabcoki] spod pachy do melin i tam już razem doczekać kolejnego poranka, aby móc dalej zapominać o szarym świeci, pełnym problemów, płaczących dzieci i pracy... eh..

Gość fcasfaf
no ja rozumiem ale przeciez mozna wtedy powiedziec "wie pani/pan co źle sie czuje może ktos iny pani/panu ustapi" czasem te babcie naprawde sie źle czuja lepiej dawac innym przyklad bo kiedys my zechcemy usiąść i okaże sie że naszą szkoda wychowalismy sobie antyempatyczne społeczeństwo, nie zawsze bedziecie tak zdrowi ja jestescie teraz nie życząc nikomu źle:) nikt nie zmusza was do korzystania z komunikacji miejskiej ale korzystajac godzicie sie na ich warunki tak? a warunki sa jak byk wywieszone w autobusie tramwaji itp. staruszkowie kobiety z dziećmi maja pierwszeństwo wiec nie badzcie gburami nic wam sie nie stanie jak postoicie chwile poza tym że babki bywaja złośliwe to naprawde może im doskwierac ból kości mięśni itp. wiecie jaka okropna jest osteoporoza? dla nich hamowanie w tramwaju może mieć tragiczne skutki wam nic sie nie stanie jak chwile postoicie ale to tak jest dopóki sam niedoświadczysz to sie nie dowiesz

Gość taaa te stare
buahahaha a ja widzialam babcie z adasiami na nogach marki buma :D:D ale widac ze byly nowe, az sie swiecily spod szarej welnianej spodnicy :D:D:D

" lolka ta od bolka zreszta jak jest starszai ma schorowane nogi itp to jestem ciekawa jak ejst w stanie dojsc na zakupy a potem łazic po rynku godzinami. Jakos dobrzesie czuje tylko w autobusie wiekszosc z nich nagle sie meczy." NO WŁAŚNIE TO ZASADNICZA KWESTIA! Dobrze, ze zwróciłaś na nią uwagę. Jak ona schorowana jest w stanie pójść i zrobić zakupy, a potem dźwigać to wszystko do domu? Przydałoby się, zeby ktoś ją wyręczył, albo pomógl, prawda? Ale niestety tacy ludzie nie istnieją.Zamiast tego oni Trawią swoją energię na plucie jadem na forach internetowych.

Gość lolka ta od bolka
wiem ze trzeba ustapic miejsca ale wkurza mnie to ze one siedza na jednym siedzeniu a na drugim sa ich torby, przeciez moga postawic sobie miedzy nogami, ale nie one musza miec na siedzeniach.

Gość lolka ta od bolka
one wszystkie s choorowane są tylko jak jest rynek to nagle zdrowieja i ida na zakupy, chodza gromada i ogladaja nowe bluzki spodnie i cała resztę to nie dziwie sie ze jak wracaja to juz siły nie maja

Gość fcasfaf
przesadzacie, a kto niby ma zmiast ich iść na rynek czy do sklepu? co maja jesc kwiatki z doniczki? to sa normalni ludzie tak jak wszyscy musza cos jesc musze robic zakupy co wy myslicie ze jak bedziecie mieli 70 lat to bedziecie wykluczeni z życia codziennego? nie zycze wam tego! dopóki mozna chodzic nalezy chodzic! a skad ty lolka czy jak ci tam wiesz ile babcie hcodza po rynku co? śledzisz je?kto im broni chodzic? ty? niech chodza ale jazda w tramwaju czy autobusie to dla nich dosc niebezpieczne na stojaco ja rozumiem ze ty w wieku 70 lat bedziesz zaszyta w domu