Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kałmuk 22

Wypowiadamy woję tym starym spychaczom w autobusie!

Polecane posty

Gość fcasfaf
mam wrażenie ze sie doszukujecie aby tylko dogryźć jezu ile zawiści w was, jak wy sie zachowujecie?

pomijając to ,że twoje zdanie jest dla mnie odrobine mniej warte niż ten śnieg co pada za oknem , to wole być zaściankowym burakiem niż super tolerancyjnym obywatelem "Europy" ,który toleruje pedofilów w parlamencie europejskim , legalizuje dewiacje a każdego ,kto myśli inaczej nazywa zaściankowym burakiem. ps. poza tym widze ,że nie rozróżniasz ironii :o

Gość taaa te stare
no ej ale nikt nie ma nic do takich babc ktore widac ze sa schorowane albo o kuli. Co innego takie wredne mohery co potrafia wyzwac czlowieka na caly autobus i sepia miejsca zeby usadzic swoje dupska i siatki. Dobra, przykro mi, ale musze opuscic towarzystwo, jestem juz po pracy, na szczescie do domu wracam autkiem :)

Gość lolka ta od bolka
sa 2 rodzaje starszych osob jedni to ci ktorzy naprawde zle sie czuja, ale ci z reguły rzadko kiedy nawet sami dopominaja sie o wolne miejsce. Inni to ci ktorzy wiedza kiedy trzeba udawac schorowanego a kiedy szybko biec zeby zdazyc na autobus.

Gość fcasfaf
mysle ze wiecej jest babć które naprawde potrzebuja usiąść a wy trzymacie sie tej zdecydowanej mniejszości by usprawiedliwiac swoje zachowanie gdy zbliża sie do was staruszka odrazu zakladacie ze to moherowa wredna baba bo tak jest wam wygodniej w sumie... po co wstawac co nie? niech postoi co z tego ze jak autobus zahamuje to ona poleci i pewnie sobie cos zlamie aaa tam ja za to siedze!! i jest zajebiscie!! mnie szczerze mowiac wkurwiaja gówniarze rozwalajacy dupska na siedzeniach gdzie obok cichutko stoi babcia i nawet nie wspomni o tym ze ledwo stoi łapie sie czego badz by utrzymac rownowage i wy piszecie ze nie ustepujecie tym moherom no ja szczerze przyznam ze nie widze roznicy dla mnie to wy w ogole nie ustepujecie tylko tak pieprzycie na tym forum jak poobijani! nic nie zmieni waszego postepowania wiec gadka jest bezsensowna zycze wam zdrowej starosci!!

jak będę miał 70 lat to dopiero wówczas przyjdzie czas na podrywanie panienek, rozbijanie się drogimi autami, wojaże po całym świecie. A Wy co się ze starych ludzi dziś śmiejecie będziecie wówczas przychodzić polizać moje złote klamki licząc na to że zastaniecie mnie w mej wielkiej posiadłości, ale niestety nic z tego. Będziecie musieli szukać innego łosia aby Wam na pampersy pożyczył :D Tak więc śmiejcie się śmiejcie zadufane w sobie gambety! Myślicie że jesteście nie wiadomo kim? Z takim podejściem do starości pewnie w ogóle się w niej nie odnajdziecie kiedy do Was przyjdzie :D

Gość fcasfaf
lolka a skad ty możesz wiedziec jak ktoś sie czuje? klasyfikujesz ludzi wedle swojeg widzimisie ale skad ty mozesz wiedziec czy przypadkiem babcia która sie wydziera na poł autobusu nie jest podirytowana i wściekla z powodu pęczniejacych żylaków na nogach gdy mnie cos boli to mam ochote cos rozpierdolić! nie pomyslalas o tym? wygodnie jest ci sklasyfikowac co nie? zawsze jest 50% mozliwości że trafisz na tą be która udaje i jest zdrowa

Gość lolka ta od bolka
tak samo jes tw kosciele, wejda do koscioła i od razu patrza gdzie wolne miejsce. Mogłyby wyjsc 15 minut wczesniej i zając sobie gdzie tylko chca. Najbardziej mnie wkurza jak taka babcia zajmie sobie miejsca tuz od wyjscia do ławki a ławka stoi przy ścianie wiec tylko od tej babci mozna wejśc. I ta siedzi na samym poczatku ławki i jak ktos chce wejsc to wstaje i kolejna osoba robi to samo.

Gość lolka ta od bolka
fakt nei wiem czy ona sie czuje dobrze czy zle, zle czasem widac po takiej do jakiej grupy nalezy

Gość fanka ankaaaa
Albo wlatuje babcia do autobusu, a ona chche siąsc na tym miejscu na ktorym ktos siedzi, to nic ze 2 metry dalej sa wolne meijsca ona upatrzyła to i musi tam siąść.

Gość wlasne oczy-bialystok
Wlazla taka kucmora do autobusu z siatami pelnymi jakiegos dziadostwa, prosto z rynku.Siedzial facet ok 30-35 lat. Ta maplica stanela nad nim i sie kiwa i szturcha go i gniecie ,wreszcie o chamstwie jego zaczela rozprawiac. Facet nic .Spokoj a babsko coraz glosniej. Na przystanku gosc wysiada. Staje ,ma laske w rece i widac ze utyka .Odwraca sie do babki i mowi : a zeby Ci stara kurwo ,przez taka sama hak Ty tez autobus noge zmiazdzyl i zebys nozila proteze. Ludzie w autobusie wywalili galy a malpa zrobila sie czerwona jak buraczyca i tez wylazla ,ale zostala na przystanku. Pewnie czekala na drugi autobus bo tu juz jej wstyd bylo zostac. I prosze tu nie bronic tych malp, bo one czesto sa zdrowsze i sprawniejsze niz inni pasazerowie.

Gość fcasfaf
nie dzajesz sobie sprawy z tego ze one moga wychodzic faktycznie nawet 40min wczesniej ale jeses tak zaptrzona w drodze do kosciola ze nawet nie dostrzegasz ze je mijasz po drodze to ile maja wychodzic wczesniej??? 2h? ja tego nie rozumiem jak widzisz slabszego to mu pomagasz co nie? a nie opluwasz na forum i wyzywasz ot co! bo chuj i gbur zasrany stary pryk dupek jeden zarozumialy co mu sie wysc wczesniej nie chce przeciez staruszkowie czasu nie liczą powinien stać cholera w autobusie bo mi najeczki podepcza w tłoku wiec ja siedzieć musze a w kościele niech kurwa wyjdzie 3 h wczesniej jak chce siedziec skoro sie wlecze z metalowym biodrem tak długo! poprostu dziewczyno jesli bym cie spotkala w tramwaju to bym ci takiego gnoju narobila na cały autobus, raz na zawsze bys sie oduczyla chamstwa i buractwa!

juliusz, jesteś taki tępy, czy udajesz? to wole być zaściankowym burakiem niż super tolerancyjnym obywatelem \"Europy\" ,który toleruje pedofilów w parlamencie europejskim , legalizuje dewiacje a każdego ,kto myśli inaczej nazywa zaściankowym burakiem. \" nie musi cie obchodzić moje zdanie, szczerze mówiąc mam to gdzieś. tylko powiedz mi, co dało ci podstawy myśleć, ze ja toleruję dewiacje i pedofilię? człowieku, pogrążasz sie. Miej odrobinę godności i zamilknij, zanim do reszty się zbłaźnisz

Gość dzidzia8484
ja tez nieraz wdziałam jakie strauszek niby o kuli, a jak autobus zobaczył to kula pod pachy i biegem, niejedenego mlodego by przegonił, a potem wsiada do busa i zadyszka...

Gość fcasfaf
aleee ja tez widzialam babcie ktore p\biegly za autobusem! no i co? to chyba dobrze ze w tym wieku moga biegac! ja tez widzialam chamskie babki a autobusach ale to starsze osoby tak czy inaczej pomijajac cch zlosliwosci sa starsze i slabsze, wy bedziecie usprawiedliwiac swoje zachowanie caly czas, nic na to juz nie poradzimy poprostu kiedys sami bedziecie musieli stac ze sztucznym biodrem garbem i zylakami bo taki przkład dacie innym w młodości trudno a teraz sobie bluzgajcie, bardzo mądrze! jeszcze raz powtarzam JAK BYK JEST WYWIERZONE W AUTOBUSACH TRAMWAJACH - NALEZY USTAPOWAC MIEJSCA STARUSZKOM I KOBIETOM Z DZIEĆMI!!!!nie ma nic napisane o tym że staruszek ma być chory!!! czym wy sie oburzacie? że placicie za cos nie dotrzymujecie warunkow umowy?? śmiech!

Tiko: Europa skończyła się 29 maja 1453 od tego czasu mamy pomieszanie Ciemnogrodu z Turkostanem czego plonem są takie oszołomy jak Julek. Nie szanujmy się starszych, pamięci o przodkach, podstawiajmy sobie nogi, czyhajmy na błąd innego a na pewno dojdziemy ponownie do podobnego momentu jak 29 maja 1453.

Gość fanka ankaaaa
fcasfaf ale święta jestes, szkoda ze sie nei spotkamy w autobusie. Mam prawo do własnego zdania to jej mam i juz. Zreszta nie tylko ja. Jak ktos jest chory to nei chodzi do kościoła, albo podjedzie z sasiadem, czy posłucha mszy w domu. Tak samo z zakupami. pojdzie do sklepu a nie na drugi koniec miasta zeby pochodzic po superamrkecie.

Gość dfhkm.
asdfghjkl

Gość asia-lublin25
poprostu musze napisać cos od siebie:D miałam przygodę z taką starą mocherówką!! była tak okropna że aż ciary mnie przeszły..duża masywna baba , z twarza jak maska:/ tona pudru na tym pomarszczonym ryju i oczojebny makijaż i oczywiscie beret wyznawcow rydzyka:/ oparłam sobie kolanko o ławke na przystanku bo szukalam biletu w torebce -NIKT NIE SIEDZIAL CALA LAWKA BYLA WOLNA. a ta stara do mnie podchodzi ze gdyby kazdy tak BUTY dawal na lawke to bla bla bla i sie drze na mnie... gdzies w okolicy jest liceum i ona do mnie mowi ze do dorektora pojdzie na skarge ;D wiem ze mlodo wygladam hehe

Gość lolka ta od bolka
to zesie pchaja to jeszcze da sie wytłumaczyc ale raz poszłam do tesco środek lata stoje w kolejsce przede mna starrsza pani, ale jak od niej śmierdzało, pojecia nei macie. wiekszoscz tych ludzi kapie sie w sobote, naprawde az neidobrze sie robi. Wiem ze moga byc schorowani, ze trudno im wejsc do wanny, ale mogliby sobie kupic antyperspirant, podmyc sie jakos, nawet w misce.

Gość asia-lublin25
i ciąg dalszy w autobusie. byl tłok. próbowalam sie dostac do tyłu bo tam moj kuzyn jechał. jechalismy do moojego meza do szpitala - kawal drogi. Ja wtedy juz w prawie 8 miesiacu ciazy wiec kuzyn chetnie ustapil mi miejsca bo ciezko mi bylo stac juz. a ta stara baba jak na złośc stala z tyłu i sapała nad nami;/ jak mi kuzyn ustapil miejsca to ta stara do niego że dzisiaj mlodziez to taka nie wychowana, że pan kultury z domu nie wyniusl za grosz! i druga taka stara sie wlaczyla do rozmowy : noo bo jak rodzice wychowac nie potrafia bla bla bla... i jeszcze jego rodzicow zaczely blotem obrzucac! ta gówniara w ciazy to tez swiadczy o rodzinie .. i tamta jej na to ze widziala co ja robilam na przystanku! poprostu takie baby sa straszne.. ;/

Gość topesto
mnie wkurwiaja stare babuchy i dziadygi jak sie wpierdalaja z tymi wiejskimi torbami na kolkach...:/ dojezdzam do pracy autobusem i gdy zlikwidowali na jesien jedna linie to do mojego autobusu juz pol godziny przed odjazdem wsiadala tona tego próchna... caly autobus zaladowany i te jebane wozki.... na pohybel im!

Gość lolka ta od bolka
mama mowiła ze raz sobie szła i szła przed nia dziewczyna z chłopakiem pocalowali sie, nie jakos z jezyzkiem tylko normalnie a ta starsza babaka jka to zobaczyła to zaczeła wyzywac ze jak oni moga sie calowac w miejscu publicznym ze sa tacy mlodzi. Mama mowiła ze wcale tacy mlodzi nie byli, a co jej przeszkadza ze ktos kogos pocałuje.

Gość fanka anka
denerwuje mnie to ze te strauszki czepiaja sie dziewczyn w ciazy ze niby takie mlode. Raz moja znajoma jechała autobusem nie ustapiła miejsca bo nie czuła sie dobrze, środek lata byla w 7 miesiacu ciazy mdliło ja jak jechaal. a ta baba zaczła wrzeszczec ze jak mozna nie ustąpić miejsca, ze nie musiała dawac tyłka na prawo i lewo to by w cizy nie była. tylko ze moja kolezanka miala wtedy 26 lat, wyglada na 20, była rok po slubie jak zaczeli starac sie o dziecko.

Gość ziiimmma
podobnie zachowują się w Kościele, przecież one muszą PIERWSZE przyjąć Komuni :o ale dodam, ze na szczescie ni wszyscy starzy ludzie sa tacy, zdarzylo mi sie nie raz ze starsze kobiety chcialy mi ustapic miejsce w tramwaju, bo widzialy ze polykam leki np.