Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość spocona

Antidral vs Etiaxil - co wybrac?

Polecane posty

Gość spocona

Który specyfik lepszy na problem nadmiernego pocenia? Na razie używam antidralu ale strasznie swędzi i taki troche kijowy jest.

Gość fgrt
widocznie źle używasz andtidralu. należe sie dobrze umyc, posmarować na niepodrazniona skórę (czyt. nieogoloną) i iść spać, rano się umyć.

ja mam etiaxil, juz po pierwszym użyciu nie spociłam się wogóle, a mam dość duży problem z tym - masa stresu i ciągle w biegu używam na osuszoną skórę na noc(podsuszam ją suszarką by mieć pewność że jest całkowicie sucha) i rano zmywam delikatnym mydłem mnie również to swędzi, ale w aptece powiedziano mi, że to zależy od skóry i wychodzi na to że powinnam kupić sobie do wrażliwej skóry, ale po 3-4 razach już mnie nie denerwuje tak bardzo to swędzenie, chyba się troszkę przyzwyczaiłam mój brat używał antidralu też zgodnie z zaleceniami a nic mu to nie dało

Gość fgrt
ja mialam antidral, dzialal rewelacyjnie.

Ja używałam obu specyfików - działanie identyczne. Cenowo zdecydowanie antidral. Skład praktycznie jest ten sam ale antidral jest polski więc i tańszy.

Też używam Antidralu, smaruję raz w miesiącu, w tym czasie nie pocę się w ogóle, fakt , podrażnia, ale trzeba delikatnie aplikować i nie nakładać za dużo preparatu, w ten sposób można uniknąć pieczenia, a Etiaxil, z tego, co słyszałam, też podrażnia, a cenowo nie ma co porównywać...

Antidral trzeba tak samo nałożyć na skórę jak etiaxil!!! Czyli przed snem umyć paszki mydłem, DOKŁADNIE wysuszyć. Nałożyć preparat i leżeć z rękami za głową do tej pory, aż pachy nie wyschną...Wiem coś o tym, bo na początku miałam antidral, nie wiedziałam jak go używać i smarowałam się nim rano jak antyperspirantem-efekt-->żaden!! Potem kupiłam etiaxil, rewelacja, ale drogi strasznie w porównaniu z antidralem...No i dałam mu szansę jeszcze raz, zaaplikowałam go jak wyżej i powiem wam, że nie widzę różnicy...no, może mniej mnie pieką pachy po tym tańszym;)

Gość wiki1006
ANTIDRAL JEST TANI I DOBRY POLECAM

Gość polecam antidral w 100
ja stosowałam na noc chyba 3 dni pod rząd i jakas przerwa... i tak do zuzycia opakowania. dokładnie nie pamiętam już, bo teraz używam baaaardzo sporadycznie, jak mi sie przypomni albo jak mi bardzo zalezy żeby moja pacha nie uroniła ani jednej kropli :) Mnie pomógł bardzo, fakt że piecze i swędzi po nałożeniu :o ale efekt jest murowany. Polecam. Uzyłam go poraz pierwszy jakieś 3 lata temu i teraz smaruje się np 2 dni pod rząd raz na 2 miesiące :)

Gość ffftttyytty
to znaczy ze jak sie tym posmarujesz a rano umyjesz i juz nie musisz kupowac dezodorantu? Jak czesto sie to stosuje? Codziennie?

Gość polecam antidral w 100
ja stosowałam na dzien rexone z przyzwyczajenia :) teraz juz tylko rexone :)

Gość gość
Dla mnie tylko Etiaxil. Bardzo mi pomógł z moimi problemami z nadpotliwościa i spokojnie mogę własnei polecic ten antyperspirant.

Gość Kilcia
Podobnie działa Ziaja bloker i jest tańsza.

Gość gość
na mnie bloker ziaja nie działał do tego chyba mam na niego uczulenie bo strasznie mnie swędziały pachy po nałożeniu musiałam go zmyć bo bym sie zadrapała do krwi, zamówiłam etiaxil do skóry wrażliwej na allegro z przesyłką 27zł więc jeszcze cena znośna bo w aptece 42zł mam nadzieje że będzie skuteczny..