Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 spocona

Antidral vs Etiaxil - co wybrac?

Polecane posty

Go艣膰 spocona

Kt贸ry specyfik lepszy na problem nadmiernego pocenia? Na razie u偶ywam antidralu ale strasznie sw臋dzi i taki troche kijowy jest.

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 fgrt
widocznie 藕le u偶ywasz andtidralu. nale偶e sie dobrze umyc, posmarowa膰 na niepodrazniona sk贸r臋 (czyt. nieogolon膮) i i艣膰 spa膰, rano si臋 umy膰.

Udost臋pnij ten post

ja mam etiaxil, juz po pierwszym u偶yciu nie spoci艂am si臋 wog贸le, a mam do艣膰 du偶y problem z tym - masa stresu i ci膮gle w biegu u偶ywam na osuszon膮 sk贸r臋 na noc(podsuszam j膮 suszark膮 by mie膰 pewno艣膰 偶e jest ca艂kowicie sucha) i rano zmywam delikatnym myd艂em mnie r贸wnie偶 to sw臋dzi, ale w aptece powiedziano mi, 偶e to zale偶y od sk贸ry i wychodzi na to 偶e powinnam kupi膰 sobie do wra偶liwej sk贸ry, ale po 3-4 razach ju偶 mnie nie denerwuje tak bardzo to sw臋dzenie, chyba si臋 troszk臋 przyzwyczai艂am m贸j brat u偶ywa艂 antidralu te偶 zgodnie z zaleceniami a nic mu to nie da艂o

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 fgrt
ja mialam antidral, dzialal rewelacyjnie.

Udost臋pnij ten post

Ja u偶ywa艂am obu specyfik贸w - dzia艂anie identyczne. Cenowo zdecydowanie antidral. Sk艂ad praktycznie jest ten sam ale antidral jest polski wi臋c i ta艅szy.

Udost臋pnij ten post

Te偶 u偶ywam Antidralu, smaruj臋 raz w miesi膮cu, w tym czasie nie poc臋 si臋 w og贸le, fakt , podra偶nia, ale trzeba delikatnie aplikowa膰 i nie nak艂ada膰 za du偶o preparatu, w ten spos贸b mo偶na unikn膮膰 pieczenia, a Etiaxil, z tego, co s艂ysza艂am, te偶 podra偶nia, a cenowo nie ma co por贸wnywa膰...

Udost臋pnij ten post

Antidral trzeba tak samo na艂o偶y膰 na sk贸r臋 jak etiaxil!!! Czyli przed snem umy膰 paszki myd艂em, DOK艁ADNIE wysuszy膰. Na艂o偶y膰 preparat i le偶e膰 z r臋kami za g艂ow膮 do tej pory, a偶 pachy nie wyschn膮...Wiem co艣 o tym, bo na pocz膮tku mia艂am antidral, nie wiedzia艂am jak go u偶ywa膰 i smarowa艂am si臋 nim rano jak antyperspirantem-efekt-->偶aden!! Potem kupi艂am etiaxil, rewelacja, ale drogi strasznie w por贸wnaniu z antidralem...No i da艂am mu szans臋 jeszcze raz, zaaplikowa艂am go jak wy偶ej i powiem wam, 偶e nie widz臋 r贸偶nicy...no, mo偶e mniej mnie piek膮 pachy po tym ta艅szym;)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 wiki1006
ANTIDRAL JEST TANI I DOBRY POLECAM

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 polecam antidral w 100
ja stosowa艂am na noc chyba 3 dni pod rz膮d i jakas przerwa... i tak do zuzycia opakowania. dok艂adnie nie pami臋tam ju偶, bo teraz u偶ywam baaaardzo sporadycznie, jak mi sie przypomni albo jak mi bardzo zalezy 偶eby moja pacha nie uroni艂a ani jednej kropli :) Mnie pom贸g艂 bardzo, fakt 偶e piecze i sw臋dzi po na艂o偶eniu :o ale efekt jest murowany. Polecam. Uzy艂am go poraz pierwszy jakie艣 3 lata temu i teraz smaruje si臋 np 2 dni pod rz膮d raz na 2 miesi膮ce :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ffftttyytty
to znaczy ze jak sie tym posmarujesz a rano umyjesz i juz nie musisz kupowac dezodorantu? Jak czesto sie to stosuje? Codziennie?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 polecam antidral w 100
ja stosowa艂am na dzien rexone z przyzwyczajenia :) teraz juz tylko rexone :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Dla mnie tylko Etiaxil. Bardzo mi pom贸g艂 z moimi problemami z nadpotliwo艣cia i spokojnie mog臋 w艂asnei polecic ten antyperspirant.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Kilcia
Podobnie dzia艂a Ziaja bloker i jest ta艅sza.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
na mnie bloker ziaja nie dzia艂a艂 do tego chyba mam na niego uczulenie bo strasznie mnie sw臋dzia艂y pachy po na艂o偶eniu musia艂am go zmy膰 bo bym sie zadrapa艂a do krwi, zam贸wi艂am etiaxil do sk贸ry wra偶liwej na allegro z przesy艂k膮 27z艂 wi臋c jeszcze cena zno艣na bo w aptece 42z艂 mam nadzieje 偶e b臋dzie skuteczny..

Udost臋pnij ten post