Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość big_hole_in_my_head

Jak zdobyć miłość w życiu?

Polecane posty

Gość big_hole_in_my_head

Czy miłość jest tylko dla wybranych?Czy samotność jest jakąś karą?

Gość grinczówna
tak, miłość jest tylko dla wybranych

jak nie jesteś atrkakcyjny/a, fajny/a, pewny/a siebie, interesujacy/a to nie ma szans więc nie ma co się zastanawiać bo i tak nikt cienie zechce, a jak nawet z desperacji zechce, to rzuci jak pojawi się ktos lespzy

Gość big_hole_in_my_head
xxyyxx ktoś Cię zostawił że tak gadasz?Czy tak ogólnie lubisz obrażać ludzi?

Gość ktos taki .........
Milosc nie istnieje.Nie ma co sie oszukiwac.Jest pozadanie i wiele innych uczuc ale nie milosc...

Gość big_hole_in_my_head
Faktem jest to,że jesteś chamem skoro z powodu JEDNEJ osoby oceniasz wszystkich.Nie chciałabym Cię spotkać na swojej drodze.

Gość grinczówna
zapewne to pierwsze, a i drugie przy okazji też:P

Gość big_hole_in_my_head
Chyba Was wzięła jakaś zimowa depresja.Ja tam wierze,że można spotkać kogoś fajnego.Tylko trzeba chcieć i nie zamykać się na ludzi.

Gość grinczówna
może kolega po prostu siedzi ciągle na kafe i czyta takie topiki jak zdrady itp zamiast wziąć się w garść i rozejrzeć się w koło może by spotkał tą jedyną, ale jak nie to nie

Gość big_hole_in_my_head
grinczówna no właśnie :D

Gość milosc oczywiscie istnieje
chcesz byc kochany ale sam nie umiesz kochac, czyli mowiąc inaczej, aby spotkac milosc trzeba najpierw pokochac samego siebie i umiec pokochac innego czlowieka

xxyyxx sadzisz ze dziewczyny to kurwy ale tobie to pewnie zadna nie dała koledzy ci na opowiadali ze daja a zapomniałam ty nie masz kolegow wiec pewnie na kafe sie naczytałes zal mi ciebie

Gość ktos taki .........
A ja 3 lata temu odeszlam od meza.Nie zamknelam sie na ludzi.Spotkalam wyjatkowego mezczyzne z ktorym w koncu zamieszkalam.Zaszlam w ciaze.Za 9 tygodni mam rodzic a on poprostu zniknal dzien po tym jak robil plany gdzie spedzimy siweta,sylwestra,wakacje itd itd Nie warto sie otwierac na takie szumowiny.

Gość big_hole_in_my_head
ktoś taki ok jeden przypadek żal mi,że trafiło na Ciebie,ale to nie znaczy że wszyscy są "be"...nie znoszę jak się wrzuca wszystkich do tego samego wora :/

Gość grinczówna
aby spotkac milosc trzeba najpierw pokochac samego siebie i umiec pokochac innego czlowieka otóż właśnie, jest i warunek, kto go nie spełnia ma utrudnione zadanie, wiem to ktoś taki... smutne:( 2maj się ciepło, może się wszystko ułoży, zycie się do Ciebie jeszcze uśmiechnie🌼

Kurwa jedna i juz tak sadzisz jak bys miał milon tych \'\'szmat\'\' to bym zrozumiała dlaczego tak sadzisz ale przykro mi nadal nie rozumiem

Gość grinczówna
miało być 3 maj, robię dziś błędy wybaczcie:P zgadzam się, wrzucanie wszystkich do jednego woda to bardzo wygodne ale bardzo nie fair

Gość big_hole_in_my_head
xxyyxx jak jesteśmy takie złe to po co z nami piszesz?Nie żal ci mięśni w twoich zacnych paluszkach na wypociny takich "szmat" jak my?Tylko wy faceci bez tych szmat byście się pochlastali po 2 dniach i bolały by was ręce od walenia konia SORRY

Gość ktos taki .........
Tez mam nadzieje ze sie jakos to ulozy ale w tej chwili ciezko w to uwierzyc. Zostawil mnie chora bez dachu nad glowa w ciazy przed swietami... Cudownie...

Gość big_hole_in_my_head
Już się tak nie wysilaj chłopie bo ci żyłka pęknie.

xxyyxx powiedz to sowjej mamie napewno sie ucieszy:)hheheeh te worki na spermw wiesz tak bardziej za akcentuj te zdziry i szmaty tez heheh mamusia bedzie zadowolona

Gość ktos taki .........
ej Ty panie xxyyxx wiesz zal mi Ciebie z tego co piszesz to nienawidzisz kobiet w takim razie musisz byc homoseksualista.Powiedz jak to jest byc ruchanym w dupe???

Gość big_hole_in_my_head
Dziewczyny już Was lubię :)

Gość grinczówna
ja proponuję zakończyć dyskusję z tym oszołomem ktoś taki... podziwiam Cię bo jaz zapewne bym się załamała z moją nikłą wytrzymałością psychiczną:O pomyśl, że będziesz miec dzidziusia:) jemu poświęć całą miłość, a może w międzyczasie zjawi się ktos naprawdę Ciebie wart

ktos taki ......... napisałas do pana xzyy cos tam z wielkiej litery ciebie pewnie jest zadowolony Ty chociaz masz kulture i umiesz sie zachowac on niestetry juz nie

Gość big_hole_in_my_head
A pytanie było na temat miłości a tu takie różne kwiatki...

Gość ktos taki .........
Tylko to dziecko trzyma mnie przy zyciu.Tym bardziej,ze tak dlugo na nie czekalam.On tez nie mogl miec dzieci w pierwszym zwiazku i cieszyl sie z tego dziecka i tym bardziej tego wszystkiego nie rozumiem :( Wydaje mi sie,ze on sie przestraszyl ze nasze zycie zmieni sie diametralnie ale to przeciez dorosly facet ktory tez chcial miec rodzine i zyc spokojnie.

Gość nie istnieje
Najpierw jest zauroczenie a pozniej przyzwyczajenie a milosc to wymysl oszoloma ktory byl chory na glowe :classic_cool: