Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość maniakalna maniaczka

szczepienie po terminie, ktos mi odpowie????

Polecane posty

Gość mama misi
a mozesz kogos polecic w katowichach?, na maila oczywiście

Gość mama misi
katowicach, miało być oczywiście

diagnostyke niedoboru odporosci robią w chorzowie-w ramach oddzialu immunologii i alergologii dzieciecej.

Gość mama misi
dzięki za info

hej,witam czy to powod do niepokoju ze moj synek ktory konczy za tydzien 6 miesiecy nie chce samodzielnie przekrecac sie z pleckow na brzuch????prosze o odpowiedz

Gość dziwna sprawa
Witam! To ja tez zapytam :) Moj syn od poniedzialku bierze antybiotyk amoksiklav i dzis znowu poszlam do lekarza bo nie bylo poprawy.Ma strasznie duszacy kaszel ale kataru i goraczki nie ma.Pediatra przepisala derodual i tube do tego.Ale pojawil sie problem, bo w mojej aptece nie ma tej tuby wiec i leku nie kupilam.Jak moge pomoc dziecku i czy podawac dalej antybiotyk? Dodam,ze dziecko przez 3 dni mialo biegunke ale dzis jest ok.Doktor kazala odstawic wszystkie leki.

Gość dziwna sprawa
Syn ma 16 miesiecy.Co robic dalej czy podawac amoksiklav skoro juz nie ma biegunki czy nie?

pani pediatro,jeszcze jedno pytanko,jak moj synek mial 3 miesiace,dokladnie tez 3 miesiace temu robilam mu test z krwi na skaze bialkowa ale tylko na mleko,wyszlo ze wszystko w porzadku ,czy to wiarygodne badanie i wystarczy tylko raz?????Nie trzeba powtarzac w pozniejszym wieku???Pytam bo synkowi czasami na buzce wyskakuja krostki czerwone i szorstkie,prosze o odp

Gość pearlinee
szuka odpowiedzi w internecie;);););)

Gość pearlineee
chamka jestem ale nie mogłam sie powstrzymac;););)

Gość pearlineee
oczywiscie na czarno nie mialam odwagi:)

Gosiek-to okropn ie skomplikowana sprawa.Takie ujemne badanie -NIE WYKLUCZA alergii. Z drugiej strony na buzi wyskakują najrozmaitsze wysypki-to tata przytuli do zarostu czy poperfumowanego oblicza to maluch prześpi sie w łóżu rodziców na pościeli z pierza itd. Decyzja co do powtarzania badań należy do lekarza-chociac najczęsciej po takimbadaniu jak piszesz ową alergię sie wyklucza.

Gość pearlinee
moje dziecko ma skaze białkową i zanim nie zmieniłam mleka to miała nie czasami krostki, tylko takie placki na całych policzkach non stop:) Pewnie coś uczula, może płyn do kąpieli? albo jakis krem? Moja ma uczulenie np. na bambino:) co ją umyje w tym mydle to od razu ma krosty:) No i na pomidory, czekolade...:)

dziwna sp[rawa- tubę mozesz zamówić już na jutro (mogłaś w sensie) chgyba najlepiej zastosowac sie do zaleceń lekarza który dzisia badał dziecko. :-O

Gość dziwna sprawa
No wlasnie Pani farmaceutka dzwonila do hurtowni i nie ma i nie wiem co robic. W niedziele wyjezdzamy na Swieta .

Gość dziwna sprawa
Nie nie ma!!!

Gość dziwna sprawa
Podam mu jeszcze jutro amoksiklav jak nie bedzie poprawy to pojde z dzieckiem do pediatry w Poznaniu bo tam jedziemy.Nie przerwalam kuracji antybiotykiem wiec moze stan dzecka sie poprawi.

Gość dziwna sprawa
A czy takiemu malemu dziecku mozna postawic banki?

dzieki za odpowiedz,zawsze mowie mojemu panu by sie nie przytulal tak namietnie do buzi synka,ale przeciez o nie potrafi hehehehzapomina sie a prefumuje sie ze ta kilometr czuc beee od poscieli to nie jset bo synek sam spi w lozeczku , w naszym jeszcze nigdy nie lezal,mam zle doswiadczenia ze starszym synem,ktore bardzo sie przyzwyczail do spania z nami i troche za dlugo to trwalo

Gość pearlineee
ale to nie koniecznie od tego przytulania te krostki!!!

Gość pearlineee
nie nie kontroluje sytuacje:)