Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kycharzyna

Klub miłośniczek PROANY- ale nie anorektyczek!

Polecane posty

Gość kycharzyna

po pierwsze nie jestem anorektyczką oraz gardzę bulimiczkami które pchają sobie palce do gardła..są tak słabe i żałosne :O po co żarły jak i tak zwracają? nie mają dosyć w sobie siły żeby nie otwierać lodówy? idealem jest dla mnie http://images34.fotosik.pl/421/11223dee3b261 d71.jpg a nie to http://republika.pl/blog_iw_3152461/3293606/ tr/hlllk.jpg

Gość dobra łaciata
zaprzeczasz sama sobie, więc weź się jebnij w ten pusty baniak i dowiedz czym jest proana 😴

Gość kycharzyna
proana na zachęte napisałam a poza tym jest przede wszystkim dązeniem do obranego celu :O nie w każdych przypadkach jest to skrajne wychudzenie typu szkielt - pierwsze zdjecie tez bylo na blogu o proanie wiec nie pitol mi tu

Gość blah blah blah
"Osoby związane z proaną mają często niską samoocenę i nie mogą znieść widoku swych ciał w lustrze. Pro-ana idzie też w parze z nienawiścią do jedzenia, traktując tą czynność jako zbędną konieczność." ty smutny zakompleksieńcu 💤

Gość kycharzyna
i co z tego osiagne swoj cel i bede mogla patrzec w lustro bez kompleksow

Gość blah blah blah
krzyż na drogę, chuj nas to obchodzi 💤

Gość kycharzyna
same powinnyscie sie za siebie wziasc grube dupy

Gość kycharzyna
ehh bedziecie mi zazdroscic jak juz bede tak wygladac 🖐️

Gość grinczówna
po pierwsze nie jestem anorektyczką oraz gardzę bulimiczkami które pchają sobie palce do gardła..są tak słabe i żałosne po co żarły jak i tak zwracają? nie mają dosyć w sobie siły żeby nie otwierać lodówy? widać jak płytką jesteś osobą, nie masz pojęcia jakie mechanizmy sterują osobami chorymi na bulimię, gardzić możesz tylko sobą, bo pro- ana to nic innego jak promotion-anorexia czyli wspieranie, promowanie anoreksji. jak możesz mówić, że nie jesteś za??? :O ogarnij się najpierw w temacie

Gość blah blah blah
moja dupa wygląda lepiej od twojej skoro musisz się głodzić, żeby być zgrabną i pozbyć się kompleksów. także idź z bogiem, gruba dupo.

Gość kycharzyna
ale anoreksja to nie bulimia!

Gość WHITELINE***
załasna jestes autorko topiku...nie masz pojecia co to proana i bulimia zal mi takich osob jak tych lytkich i glupivch porazka

Gość grinczówna
oczywiście, ze nie ale mają takie samo podłoże- psychiczne i oba ( choć bulimia nie w 100% ) związane z odchudzaniem. nie możesz gardzić bulimiczkami skoro nie masz zielonego pojęcia o tym co się dzieje z ich psychiką i zapewniam Cię, ze nie wiesz też co dzieje się z osobą chora na anoreksję, no przepraszam, wiesz, że chudnie, chyba Ci to wystarcza:O aha, warto dodać że wiele przypadków anorektyczek zostaje póżniej bulimiczkami bądź maja anoreksję bulimiczną, więc dobrze się zastanów nad tym w co zapewne zamierzasz wejść

Gość kycharzyna
za to wy grupe dupska jestescie ekspertkami w tym temacie 🖐️

Gość grinczówna
żebyś wiedziała, że coś o tym wiem a Ty masz pewnie panieneczko 13lat i chciałabyś być królową piękności, ale już sama nie wiesz co ze sobą zrobić. poszukaj lepiej racjonalnego rozwiązania, bo głupota z wiekiem mija, ale ból choroby zostaje i to czasem na bardzo długo

Gość gość
zal mi anorektycxek, ja mam 172cm, waze 48 kg wygladam jak anrektyczka a wtryniam kilogramy zarcia :D a wy musicie sobie odmawiac i jesc jeden okruszek na dwa dni :D

Gość Dedain
Serdecznie zapraszam na aktywne Forum Pro Ana: www.nasz-motylkowy-dom.pun.pl/forums.php