Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ....the end of the story....

Powiedzieć o wszystkim jego dziewczynie czy nie?

Polecane posty

W wielkim skrócie: przez pół roku byłam z chłopakiem, zakochana po uszy...Po 6 m-cach przypadkiem wydał go jego znajomy, okazało się, że mój ,,ukochany" od prawie 2 lat ma dziewczynę! Spotykał się z nią i ze mną. Przyparty do muru przyznał mi, że ją kocha i chce z nią być, ale nie potrafił zrezygnować ze mnie :o I teraz moje pytanie: czy powinnam jej o wszystkim donieść, o tym, że ją regularnie zdradzał, okłamywał...? Brzydzę się tym facetem i nie chodzi mi w żadnym wypadku o to żeby go odzyskać! Chciałabym tylko wiedzieć co zrobiłybyście na moim miejscu? Oświecić ją (mam mnóstwo jego jednoznacznych smsów do mnie) i mieć satysfakcję, że szmaciarz będzie miał kłopoty czy usunąć się cicho i pozwolić żeby żyli długo i szczęśliwie ?

Jak to nie mój? On mnie skrzywdził,okłamał tak samo jak ją! Ja nie chciałabym być zdradzana i okłamywana całe życie

Gość powiedz jej wszystko
Tylko dobrze jakbyś miała jakieś dowody smsy czy wspólne zdjęcia acha i on jej nie kocha, kocha tylko siebie.

Gość Dobra_rada_
Radzę Ci zebrać dowody przeciwko niemu (najlepiej wyznanie na dyktafon, że spotykał się dwiema naraz) i poinformować dziewczynę. Chłopak zasługuje na karę, skrzywdził Cię, bo Ciebie zdradzał z nią, a ją z Tobą. Obie jesteście ofiarami tego oszusta i on zasługuje na karę.

Gość magdamat
powiedziałabym.Dlaczego? po prostu postawiłam sie w jej skórze

Gość fkjdkjds
powiedzieć! niewierne bydle powinno zapłacić!

z jednej strony on jej może tak namieszać w głowie, że Ty wyjdziesz na idiotkę, ale na Twoim miejscu nie wahałabym się. raz - z zemsty, bo jest słodka. a jeśli Cię to nie satysfakcjonuje to chociaż uratuj tą dziewczyna, która żyje w kłamstwie

Mam smsy,w których wyraźnie stwierdził,że to ja jestem tą jedyną,a do niej zawsze wracał i wracać będzie z sentymentu i przyzwyczajenia :o Sama nie wiem,waham się :( Jednak z drugie strony ja chciałabym znać prawdę i wiedzieć z kim sypiam,z kim wiążę moje nadzieje na przyszłość żebym się boleśnie nie rozczarowała,np. po ślubie

Gość ppppppppppppppppppppp
powiedz jej, tylko musicz liczyc sie z tym ze ona moze ci nie uwierzyc i chciec dowodow

Gość alantonina
a to złamas!! "nie mógł z Ciebie zrezygnować... " co za typ!!!!!! Myślę, że warto poinformować jego dziewczynę o wszystkim aczkolwiek z wielką klasą. Kobiety powinny być solidarne ze sobą acz często nie dociera do nich , że ich facet może być taki i pewnie cała wina mogłaby spaść na Ciebie. Już ja znam teksty z serii "a to ku... pewnie go uwodziła". Za łeb się trzymam co on sobie myślał. Dzban!! Myślę, że ten przypadek wart jest zemsty :)))))

Gość andaKeli
A to dobre. Nie jej sprawa. Gdyby pierwsza dowiedziała sie tamata laska to byłoby tak samo. Facet powinien wyjechac do Arabii i założyć harem. Dupek!

Przemyśl sprawę, bo wszystko zależy od tego czy tamten związek jest powazny, czy może zwykły układ na d**ę.Jak powazny to pomysl , ze jak tamta, nie daj boże,wyjdzie za takiego fiuta i będzie miała rogi non stop przyprawiane.To w zasadzie mogłabys ją oświecić.Tylko druga str. jest taka, ze babki dowiadujące sie o zdradzie,raczej rzadko obwiniaja faceta którego kochają.I wtedy możesz usłyszeć,że gdybyś nie dała to by nie wziął... A koleżankami raczej nie zostaniecie i wdzięczna też Ci nie będzie za otworzenie oczek. powodzonka

No właśnie też tak myślę,że w jej oczach czego bym nie powiedziała to i tak wyjdę na szmatę, mimo że nie wiedziałam o jej istanieniu,a kiedy się dowiedziałam wygarnęłam wszystko temu chłopakowi i zerwałam z nim kontakty :o

Gość wredna sunia po 30
po co chcesz sie wieprdzielac w ich zwiazek... on jest dupkiem ok.... ale daj spokoj.... nie upadaj tak nisko i nie wtracaj sie... a swoja droga to szmaciarz z nigo nie wart kopniecia w dupsko

Gość laska z zadupia
Ależ powiedz! Ja byłabym niepomiernie wdzięczna, gdyby ktoś mnie poinformował PRZED ślubem... Koleś się nie zmieni, a po co laska ma cierpieć jak już za niego wyjdzie i dzieci mu urodzi?

Gość melroooose
Ja bym powiedziala. Prawda i szczerosc maja swoja wlasna wartosc. Ona podejmie decyzje co dalej. Gdy po prostu znikniesz z ich zycia, bedzie Cie to gnebic, ze nie zalatwilas czegos do konca.

Strasznie mnie to gryzie 😭 Dziękuję Wam za odpowiedzi, będzie mi łatwiej podjąć decyzję

ja wolałabym wiedzieć w tej sytuacji. a Ty? wolałabyś się o tym dowiedzieć dopiero po kolejnej zdradzie już po ślubie i z dwójką dzieci/ ?

Gość Annnn.
PEWNIE ŻE POWIEDZ JEJ O TYM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ja wolałabym wiedzieć, nawet gdybym miała cierpieć, przynajmniej wiedziałabym jak mnie ,,kocha" mój facet

...z drugiej strony, nie chciałabym usłyszeć, że zniszczyłam komuś życie :( Prawda czy milczenie. Nie znam tej dziewczyny, nie wiem czym się w życiu kieruje, jaki ma charakter...Nie mogę o tym w kółko myśleć :o Albo szybko coś zrobię albo muszę przestać się zadręczać

Gość a jak masz na imie
to dla mnie wazne..zastanawiam sie czy nie jestem tą "drugą"