Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

hana montana

bio silica

Polecane posty

Go艣膰 go艣膰
Dla mnie to numer jeden jesli chodzi o pielegnacje w艂os贸w i paznokci. Naprawde szczerze polecam.

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 go艣膰
Paznokcie bardzo mi si臋 po niej wzmocni艂y, przesta艂y si臋 rozdwaja膰 i p臋ka膰 a w艂osy 艂adnie b艂yszcz膮.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
a czy karmi膮c piersi膮 mo偶na bra膰 ten suplement?? Wypadaj膮 mi w艂osy i ju偶 nie wiem co robi膰, czy przeczeka膰 a偶 sko艅cz臋 karmenie? Obawiam si臋 偶e ju偶 niewiele w艂osow mi zostanie

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 bluaa
Skrzyp polny bardzo dobrze dzia艂a na w艂osy , cystyna jest naturalnym budulcem w艂osa, dobrze jest przyjmowa膰 takie kapsu艂ki je艣li mamy problem z w艂osami. Mi pomog艂o.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
To jest normalne, 偶e po ci膮偶y wypadaj膮 w艂osy. Wypadnie, co ma wypa艣膰, i odrosn膮. NIczym tego nie powstryzmasz, to hormony.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Bior臋 od tygodnia i ju偶 zauwa偶y艂am r贸偶nic臋 po paznokciach ;) Czekam na efekt na w艂osach :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Anna Przybylska nie zyje .......

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Faktycznie wygl膮da na to, 偶e bio silica wywo艂uje raka trzustki! Zreszt膮 jak wszystkie te suplementy diety, kt贸re nie s膮 przebadane. Wystarczy je艣膰 owoce i wszystkie problemy ze zdrowiem znikaj膮.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
A ja uwa偶am 偶e te wszystkie wypowiedzi s膮 zgodne z prawd膮 nie tak jak to pewne osoby twierdz膮 偶e to spam lub reklama wszystko czyta艂am i stwierdzam 偶e te panie kt贸re pisz膮 tabletki pomog艂y to tak jest. Sama bior臋 te tabletki juz 3 miesi膮ce mia艂am strasznie wypadaj膮ce,艂ami膮ce i rzadkie w艂osy , teraz mniej wypadaj膮 s膮 g臋ste i grubsze. Jak najbardziej polecam w 100% zw艂aszcza bior膮c silica max. A je艣li chodzi o pa藕nokocie to tak偶e zauwa偶y艂am popraw臋 s膮 napewno bardzie twarde.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 mkpe
Stosowa艂am Silice, Bio Silice, a teraz zacz臋艂am testowa膰 wersj臋 max. Zawsze mia艂am bardzo s艂abe w艂osy i paznokcie. Po p贸艂 roku za偶ywania tabletek (pij臋 te偶 dro偶d偶e) musz臋 przyzna膰, 偶e w艂osy nie wypadaj膮 prawie wcale i rosn膮 bardzo szybko. Szybciej rosn膮 te偶 paznokcie. Nie dawno musia艂am si臋 przebada膰 i wyniki bada艅 krwi itp. wysz艂y rewelacyjne. Nie wydaje mi si臋 偶e Silica szkodzi. Niestety ilo艣膰 w艂os贸w i ich tzw. grubo艣膰 nie poprawi艂y si臋.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Hej dziewczyny, stosowa艂am wiele preparat贸w na w艂osy ale bio silica jest zdecydowanie najlepsza. Dzia艂a szybko po ok 2tyg stosowania. Rewelacyjnie wp艂ywa na cer臋 tzn pozbylam si臋 przebarwie艅 i tr膮dziku.Zauwa偶y艂am r贸wnie偶 偶e znikn膮艂 mi cellulit!!! Je偶eli chodzi o w艂osy to przesta艂y wypada膰 a wypada艂y gar艣ciami po drugiej ci膮偶y. Przy d艂u偶szym stosowaniu 2-3miesi臋cy w艂osy szybciej rosn膮 i maj膮 po艂ysk. Pojawi艂o si臋 te偶 du偶o baby hair.Je偶eli chodzi o paznokcie to szybciej rosn膮. Gor膮co polecam. Im d艂u偶ej si臋 je bierze tym lepsze efekty.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Jestem po pierwszych dw贸ch tygodniach brania Bio-silici i bardzo chcia艂am pochwali膰 ten preparat. U偶ywa艂am wcze艣niej dw贸ch innych, przez grzeczno艣膰 nie napisz臋 jakich, ale nic nie da艂y. Bio-silica za to faktycznie podzia艂a艂a. Moim problemem by艂y wypadaj膮ce w艂osy i 艂amliwe paznokcie. Zreszt膮 sama jestem sobie winna, bo posypa艂y mi si臋 przez niskokaloryczn膮 diet臋. Na szcz臋艣cie problem ju偶 praktycznie nie istnieje, tabletki podzia艂a艂y, paznokcie mam twardsze ni偶 kiedykolwiek, w og贸le si臋 nie 艂ami膮, a w艂osy wypadaj膮 zdecydowanie mnie, w ko艅cu nie zapycham odp艂ywu w wannie :D

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Skrzypovita
Zam贸wi艂am w aptece BioSilic臋 Max, poniewa偶 bardzo wypadaj膮 mi w艂osy (pasmami - wsz臋dzie ich pe艂no, w odp艂ywach, na pod艂odze; przy rozczesywaniu wypada szczeg贸lnie du偶o). U偶ywam ju偶 szamponu, mgie艂ki i od偶ywki Radical i jestem zadowolona, bo podczas czesania na szczotce zostaje wyra藕nie mniej. Jednak w czasie mycia wypada wci膮偶 du偶o. Do tej pory za偶ywa艂am Skrzypovit臋, ale jestem dopiero w trakcie drugiego opakowania, a efekt贸w nale偶y si臋 spodziewa膰 po 3ech miesi膮cach. Dam zna膰, jak przetestuj臋 BioSilic臋.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Skrzypovita
P.S. Paznokcie te偶 mi si臋 艂ami膮. Kiedy艣 stosowa艂am Inneov i by艂am zadowolona, niestety teraz szukaj膮c w internecie natrafi艂am na komunikat: "Z przykro艣ci膮 informujemy, 偶e marka Inneov nie jest ju偶 dystrybuowana w Polsce". Poza tym cena by艂a zniech臋caj膮ca.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Skrzypovita
Odebra艂am zam贸wion膮 Bio-silic臋 Max, zaczynam za偶ywa膰 w jeszcze w tym tygodniu.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Skrzypovita
Sko艅czy艂am za偶ywa膰 w pi膮tek Skrzypovit臋. By膰 mo偶e zbyt kr贸tko bra艂am, bo efekty 艣rednie. Wzmocni艂y si臋 paznokcie (nie 艂ami膮 si臋 tak, jak przedtem i nie rozdwajaj膮. W艂osy troch臋 mniej wypadaj膮, ale wci膮偶 lec膮. Od soboty ( sz贸sty dzie艅) za偶ywam Bio- silic臋, zobaczymy, jaki b臋dzie efekt.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Skrzypovita
*Bio- silic臋 Max

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Skrzypovita
Aha, zako艅czy艂am kuracj臋 preparatami Radical, w tej chwili myj臋 w艂osy szamponem Dermena.

Udost臋pnij ten post

ja w drogerii internetowej zyj zdrowow znalazlam fajne i tanie tabletki na wlosy, skore i paznokcie BLASK. Maja super sklad i faktycznie widac roznice. Do tego jest jeszcze szampon :).

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Blask zawiera tylko 75 mg skrzypu polnego i 50 mg wyci膮gu z pokrzywy, Bio- silica max: 400g skrzypu i 100 mg pokrzywy.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Skrzypovita
2 tygodnie za偶ywania Bio- silici za mn膮. Na razie mocniejsze tylko paznokcie, w艂osy wci膮偶 wypadaj膮 - ale mniej.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Srebrnoszara
Min臋艂y 3 tygodnie za偶ywania Bio- silici Max (po kuracji Skrzypovit膮). Paznokcie nieco wzmocnione, w艂osy wypadaj膮 mniej, ale wci膮偶. Czyli jest umiarkowany efekt, na razie bez rewelacji.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Skrzypovita
Min臋艂o przesz艂o 9 tygodni (pojutrze b臋dzie 10) = 2 miesi膮ce i tydzie艅. Jestem w trakcie za偶ywania tabletek z trzeciego zam贸wionego planowo opakowania Bio-silici Max i efekt nadal umiarkowany, a nawet ostatnio jakby wi臋cej wypadaj膮cych w艂os贸w. By膰 mo偶e mia艂 na to wp艂yw fakt, 偶e wyje偶d偶aj膮c na urlop nie zabra艂am ze sob膮 szamponu i od偶ywki/ balsamu przeciw wypadaniu (z tym walcz臋), a zwyk艂y przeznaczony do w艂os贸w przet艂uszczaj膮cych si臋. Wr贸ci艂am i wr贸ci艂am do ich stosowania - tym razem Hair Intensive Therapy z serii 艂opianowej. Paznokcie nieco mocniejsze, ale 2 si臋 z艂ama艂y. Czyli bez rewelacji.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Skrzypovita
Rewelacyjnie wp艂ywa na cer臋 tzn pozbylam si臋 przebarwie艅 i tr膮dziku. Zauwa偶y艂am r贸wnie偶 偶e znikn膮艂 mi cellulit!!! x U mnie na przebarwienia nie zadzia艂a艂a, tr膮dziku nie mam. Na celulit te偶 raczej nie.

Udost臋pnij ten post

Ja bior臋 Bio Silica Max. Jedna tabletka dziennie. Efekty stosunkowo szybko wida膰. Pierwszy raz w 偶yciu nie 艂ami膮 mi si臋 i nie rozdwajaj膮 paznokcie. W ko艅cu!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Skrzypovita
Prawie 13 tygodni (= 90 dni= 3 miesi膮ce) za偶ywania Bio-silici Max za mn膮. Przyj臋艂am 90 tabletek (3 opakowania po 30) w dawce raz dziennie. Po pierwszej lekkiej poprawie w stanie najpierw paznokci, a potem w艂os贸w dalsza poprawa nie nast膮pi艂a - zaobserwowa艂am, jak ju偶 pisa艂am, umiarkowany efekt (w艂osy nadal wypadaj膮). Nie by艂o takich rewelacji, jak w postach wy偶ej. Moja fryzjerka twierdzi, 偶e ten preparat jest dla mnie za s艂aby. Podsumowuj膮c: 3 miesi臋czna kuracja Bio-silic膮 Max poprawi艂a najpierw stan paznokci (nie do ko艅ca, ale jest r贸偶nica) i nieco powstrzyma艂a wypadanie w艂os贸w. Czyli bez rewelacji. By膰 mo偶e dla wyra藕nych efekt贸w nale偶y za偶ywa膰 j膮 d艂u偶ej (kto艣 wy偶ej pisa艂 o p贸艂 roku). Przy okazji jeszcze wspomn臋, 偶e przy moim problemie nie sprawdzi艂a si臋 miesi臋czna kuracja 艂opianow膮 seri膮 Intensive Hair Therapy: szamponem, balsamem- mask膮 i serum w sprayu.

Udost臋pnij ten post