Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość maciekembi

chciałbym mieć partnerkę do seksu

Polecane posty

Gość maciekembi

mam 30 lat, jestem żonaty i mam dzieci, ale bardzo chciałbym poznać kobietę, która byłaby dla mnie partnerką seksualną i ja dla niej też. Nie zmienia to faktu, że żonę kocham i nie mam zamiaru od niej odchodzić. W żadnym przypadku. Brakuje mi jednak pikanterii w seksie. Mam poza tym pewne fantazje, na które moja lepsza połowa nie chce się zgodzić. Czy jest jakaś chętna, szczupła kobieta gotowa na takie coś?

Gość maciekembi
no, jak nie, jak tak. :)

Gość bo na male malo kto zwraca
co to za fantazja ? myslisz ze TYLKO zona, ktora masz gdzies sie na nia nie zgadza ?

Gość kijuikjjjn
no chyba jednak nie:O

Gość ahusshauahusuhashuas
ale jestes pojebanym frajerem ;x

Gość glos forumee
Kochać=sie nie krzywdzić kurrwo:D

Gość maciekembi
bo na male..... - gdzieś jej nie mam. Sprawa wygląda tak, że chyba mogę mieć fantazje i mogę myśleć o ich zrealizowaniu. A teraz, czy mam żonę gdzieś, to odpowiadam, że nie mam. Jest to naprawdę fantastyczna osoba.

a co to za fantazja i do tego z pikanterią? nacieranie się ostrymi paprykami czy co?...chłopie chyba ci się bardzo nudzi żeby nie spać już od 5 nad ranem..:O

Gość maciekembi
matko, widzę, że jest z kim rozmawiać na ten temat:1. 13:14 [zgłoś do usunięcia] ahusshauahusuhashuas ale jestes poj**anym frajerem ;x - ile masz lat dzieciaku? 13:17 [zgłoś do usunięcia] glos forumee Kochać=sie nie krzywdzić kurrwo - podobnie. skończona podstawówka ?

Gość ale żałosny dupek
o kurwa!

Gość maciekembi
matyldo - chciałbym się ponacierać papryczką chili po odbycie...

Gość maciekembi
he he - a gdzie się podziała tolerancja? Który mamy wiek? o ku.wa już 21?? Zachowujecie się jakbyście byli dalej w średniowieczu...

Gość bo na male malo kto zwraca
oczywiscie ze masz ja gdzies - ale samooszukiwanie siebie to u ciebie chyba cecha wrodzona :O jaka masz te fantazje ? jak narazie wyszlo, ze twoja zona jej nie chce spelnic wiec szukasz kogos innego kto to zrobi wychodzac chyba z zalozenia, ze wszystkie kobiety poza twoja zona nie maja zadnych obiekcji przed spelnianiem tej fantazji. wiec powiedz jaka to jest to zobaczysz co mysla o tym kobiety

Gość polejka
jak by mi maz powiedzial, z emnie kocha i szanuje i w ogole ptaszki, kwiatuskzi i serduszka ale chce posunac inna babe bo fioota nie potrafi utrzymac w spodniach przez jakas fantazje to zdecydowanie wybieram zycie w sredniowieczu

Gość maciekembi
@ polejka - bo to jest wydaje mi się tylko kwestią zdefiniowania, co to jest zdrada. Każdy będzie miał inne zdanie na ten temat. Ja mam swój pogląd i tak będzie. @ brum, bo na male... - chodzi o seks analny. Nie uważam, że każda zakwiczy z zachwytu, ale wydaje mi się, że są kobiety to lubiące. @ taka jedna 25.... - jakie miasto?

co wy tu pierdolicie o szanowaniu zony jak nie o tym mowa!!!!!! chlopak ma swoje niespelnione fantazje erotyczne i chce sprobowac zanim sie zestarzeje bo zona w ciula leci a wy go jedziecie jak debile,pewnie wasze zony to wam daja jak dziwki na wszystkie sposoby:o kurwa nie moge

Gość nic tu po mnie
Jakie są to fantazje? Kochać się z Tobą nie będę, ale zawsze mogę poczytać. Pisz o Twoich fantazjach. Temat się rozwinie, bo narazie Twój post brzmi, jak ogłoszenie z propozycją sexualną.

Gość maciekembi
@ daroo - nie podbieraj :D @ 12 kochanek.... - jasne. można pójść do burdelu.... Jak to mówił pewien filozof: "jestem zbyt piękny i zbyt młody, aby za to płacić" HAHAHA :D

Gość lepiej zapytaj sie
' @ polejka - bo to jest wydaje mi się tylko kwestią zdefiniowania, co to jest zdrada. Każdy będzie miał inne zdanie na ten temat. Ja mam swój pogląd i tak będzie.' najwazniejsza kwestia jest tu czy twoja zona ma takie samo zdanie na temat zdrady jak ty. pytales sie ja ? jezeli jej to nei przeszkadza to co mnie to obchodzi, to jest tylko wasza sprawa, ale jezeli ona ma inne zdanie to twoje zdanie na temat zdrady jest goowno warte :O bo to ja krzywdzisz.

Gość maciekembi
@ nic tu po mnie - pisałem już (anal). poniekąd jest to swego rodzaju ogłoszenie... :) @taka jedna - Wroc, a reszta jak u Ciebie :) pozdrawiam

Gość maciekembi
@darroo - co racja, to racja. pozdr.

kurde sam mam stary podobny problem bo moja nie dosc ze mi da raz na 3 tygodnie to wychodzi jakies 3 razy co 2mc to jeszcze tak w ciul romantycznie,zgaszone swiatlo klimat cieplo itd.... a ja chce troszke pikantniej a nie takie dziamdziowate monotonne bzykanie:o tez mam smaka na prawdziwa suke co mi wkoncu pokaze kto tu zadzi a nie ze tylk JA i JA !!!!!! wiec prosze sie grzecznie od autora odpierdolic:) :P dziekuje