Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ffftttyytty

Za ile kasy kupujecie swoim dzieciom prezenty???

Polecane posty

Buhaha od dzisiaj jestem sknera :D Ja nie negują dziewczyn co robią dzieciom prezenty za 500 czy 1000 piszę tylko jak ja robię :) Ostatnio mała miała urodzinki 5latek skończyła :) oczywiście torcik kilka osób z rodziny ,burdel na kółkach w domu :D dostała kilka prezentów ,jakieś piżamki w koniki pony ,lalkę barbi już dziesiątą w jej karierze i takie tam różności ,ja jej kupiłam zestaw malowideł za 20 dyszki (dla dzieci),kolorowankę ,paletę z kredkami świecowymi ,ołówkowymi i farbki ,plastelina ,kilka słodyczy .Wszystko zapakowałam w pudełko kartonowe ,takie kolorowe i na górze kokarda .Wszyscy dali prezenty ,mała zachwycona ,na końcu ja wyciągam karton \"prezent\",i co ... Mała odłożyła prezenty na bok ,spojrzała na pudło ,otworzyła i buźka od ucha do ucha uśmiechnięta ,w oczach diabliki :D jak mały odkrywca wpadła z rączkami w ten karton i co wyciągnęła to tylko słyszałam \"ja ,jacie ,mama,jakie śliczne \" skakała jak zając z radości :D Gorzej było z gośćmi bo każdy musiał przejść test malowania i układania fryzur :D