Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ewelinkaaaaaaaaaaa

czy wyglad nie ma naprawde znaczenia?

Polecane posty

Gość ewelinkaaaaaaaaaaa

w kontaktach damsko meskich? czy liczy sie tylko charakter? zast sie nad tym po obserwacjach ze wiele zjest par ze on/ona ladna a druga polowa naprawde brzydka

NIe mogłabym mieć brzydkiego faceta, nie pociągałby mnie zupełnie :O niestety. Mam takich kolegów, baaaardzo ich lubie, lubie z nimi przebywac i rozmawiac, są inteligentni i sympatycznie. Ale własnie... nigdy nie mogliby być moimi facetami.

Gość laraaaaaa
wygląd ma znaczenie na poczatku znajomości. Zawsze pierwsze co najpierw robimy w kontaktach damsko-meskich to zwracamy uwagę na wygląd (bo czyms ten ktos musi zwrocic nasza uwage kiedy go nie znamy), a dopiero później na charakter.

Gość tez sie zastanawiuam

a ja ost widzialam taka pare on przystojny nieziemsko ona mala gruba ubrana w dres wlosy tluste zawiazane w kucyk:O i co? tez go oczarowala na poczatku wygladem? nie rozumiem az sie obejrzalam za nimi:D

Gość laraaaaaa
każdy przypadek jest inny. Są też takie pary, w których dziewczyna i chłopak byli na początku znajomymi, przyjaciółmi i po jakims czasie cos miedzy nimi zaiskrzylo. Nie ma na to reguły. Ale większość wydaje mi sie że własnie tak jak wczesniej na początku napisalam.

Gość a to figa
oczywiscie ze sie liczy, a to ze Ty widzisz jakas pare i myslisz sobie np"przystojniak i potwora" to nie znaczy ze ten przystojniak tez uwaza swoja dziewczyne za potwore;) kazdemu przeciez podoba sie co innego...

zgadzam sie ze kazdy ma inny gust ale czy zaniedbana dziewczyna moze sie podobac?i to bardziej od tej ladenj i zadbanej??/ yyyyyy......

Moze napoczatku wygladala ladniej, a potem sie zapuscila :) Uroda czesto nie ma znaczenia, wyglad w sensie zadbania / zaniedbania - owszem Jak poznalam mojego exa, pomyslalam sobie "ale brzydal" - po kilku latach byl dla mnie najpiekniejszym facetem pod sloncem (choc o niemal 100% odbiegal od idealu) :P

wygląd ma znaczenie tylko o tyle że na początku ktoś musi ci się wydać atrakcyjnym żebyś miała ochote z nim porozmawiać w ogóle.. natomiast później to już idzie w odstawke bo tak naprawde do wyglądu można się z czasem przyzwyczaić a nawet polubić a do charakteru nie.. :)

Gość rzeczoznawca.
może, jeśli zadbana i ładna jest pusta i tępa

i co? tak go soba zauroczyla ze nie patrzyl ze wyglada tak a nie inaczej? przeciez moglby mieckazda a nie taka ...hmm dziwne

Gość jasne że ma
jasne że ma ja wiem to z doświadczenia dwa lata temu byłam dość gruba do tego jestem niska więc tak średnio się prezentowałam teraz jestem szczupła poza tym zmieniłam kolor włosów zaczęłam się inaczej ubierać: słowem wyglądam lepiej i od razu moje notowania u płci męskiej wzrosły oczywiście trzeba też tu wsiąść pod uwagę że faceci mają różne gusty kilka miesięcy byłam z kolesiem za którym oglądały się wszystkie moje koleżanki ja wtedy nie byłam już gruba, wyglądałam tak jak teraz ale powiedzmy sobie szczerze nie jestem długonoga blondynką..... a mimo wszystko on mi powtarzał że uwielbia takie małe istoty

Gość jaraj_się_mną
kto Cię tak okłamuje? że aparycja nie ma znaczenia? :O