Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

KasiulinDus

co jesli to on

Polecane posty

od jakiegos czasu jestem zalogowana na jedyn z portali dla singli rozmawiam sobie z jednym facetem i wydaje mi sie bardzo mily, wesoly i przede wszystkim inteligentny.przesłałam mu swoje zdjęcie i poprosilam o to samo jego. nie jest taki jak go sobie wyobrazalam :( dla mnie facet nie musi byc super piękny, ale... co jesli jest mi pisany, a ja tylko dlatego ze inaczej go sobie wyobrazalam zakoncze tą znajomosc, nawet nie dając jej szansy:(

Gość olllllllaaaaaaaa
miałam podobną sytuację. Dobrze nam się rozmawiało, dogadywaliśmy się. No i też przesłal mi zdjęcie i tez inaczej go sobie wyobrażałam. Ale postanowiłam się spotkać. Wygląd nie jest dla mnie na 1 miejscu. No i to było bez sensu. Na żywo wyglądał jescze gorzej niż na zdjęciu,był dużo niższy ode mnie, mówił w taki drażniący sposób i jakoś nie mogłam się do niego przekonać.

dla mnie wyglad tez nie jest pierwszorzedną rzeczą a jak mu to powiedzialas? ze nie masz ochoty sie z nim wiecej spotkac?

Gość olllllllaaaaaaaa
Powiedziałam na koniec spotkania, że jednak nic z tego nie będzie, że nie chcę się więcej spotkać. NA szczęście zrozumiał.Tak mi się wydawało,bo nie pytał dlaczego. W nocy napisał mi maila,że spotkanie mu się bardzo podobało,ja też,że nie bardzo rozumie dlaczego nie chce się spotkać. Nie napisałam mu wprost dlaczego. Tylko,ze czuje,ze to się nie uda. Później jeszcze po jakimś czasie rozmawialiśmy na necie, on kogoś poznał. Także w porządku.

Gość g g g gt
pojdz z nim na randke a jak ci nie bedzie pasil - to olejesz...

:( ja strasznie nie lubie takich sytuacji bo nie lubie ranic ludzi ja sie mu chyba spodobalam troszke bo pisze do mnie a ja teraz jak go zobaczylam to jakos juz inaczej a nie chce go skreslac dlatego ze nie wyglada tak jak go sobie wyobrazalam nie jest straszny , normalny. tylko ze ... :o

Gość no niestety
miedzy bajki nalezy wlozyc to, ze nie zwracamy uwagi na wygląd

o ranyyyyyy :o zawsze na randki chodze z nadzieją ze bedzie fajnie a teraz mam isc z myslą ze moze/oby nic z tego nie bylo :D:D:D to dziwne zeby nie powiedziec chore :p

ale on nie jest jakis straszny , normalny facet tylko ja sobie go wyobrazilam inaczej i niemoge sie jakos przestawic :o

ale nigdzie nie jest powiedziane ze moj ksiąze musi byc boski moze to wlasnie on jest mi pisany a przez tą moją chorą wyobraznie nie dam szansy szczesciu 😭

Gość jarek244
hahah cierp teraz, masz za swoje.......

Gość ononononon
No ladnie..... wlasnie dostalem ta strone od jednej z Twoich przyjaciolek i juz wiem na czym stoje.... nie spodziewalem sie tego, przykro mi ze masz o mnie takie zdanie :/

jak zobaczyłam pierwsze zdjęcie mojego obecnego to, go nawet nie rozpoznałam. na tym zdjęciu wygląda strasznie, wogóle niepodony do siebie. może to poprostu kiepska fotka. może będziesz mile zaskoczona?

Gość ononononon
to juz nie ma znaczenia, bo ja nie chce sie z nia spotkac, jak to czytasz to wszystko skonczone !!!

onononononono a to ciekawe co piszesz bo ja nikomu sie nie spowiadałam z tego ze pisze z kims czy to maile czy tutaj na forum :P