Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czuje sie okropnie

CZY KTOS MOGLBY POSTAWIC MI TAROTA ?

Polecane posty

GeniuM wyszła ci karta, która pokazuje, coś czego jeszcze nie dostrzegasz, uważaj na przeziębienia, uczula cię na coś co może się zdarzyć, ale nie musi.

każdą kartę mam opracowaną, ale tasowanie i skupienie na osobie to już moja inwencja i los .....

dramaqueen Strength, Siła, nr 8 ZDROWIE-- Dużo energii. Mogą pokazać się drobne problemy /ból głowy/, zostaną jednak pokonane bez większych trudności. UCZUCIA-- Nie jesteś w stanie podjąć żadnej konkretnej decyzji dotyczącej obecnego związku. Twoje serce nadal wypełnione jest uczuciami do kogoś zprzeszłości. W krótkim czasie zapomnisz o przeszłości i podejmniesz decyzje dotyczące przyszłości. Możliwość rozmowy o małżeństwie. FINANSE-- Koniec problemów finansowych. Spłta długów. PRACA-- Trudności z otrzymaniem pracy czy awansu. Proszę być cierpliwym i robić wszystko co jest potrzebne, żeby osiągnąć swój cel. Problem jest tylko chwilowy. RODZINA-- Kłopoty spowodowane plotkami kogoś ze znajomych. Brak porozumienia. Uwaga: od problemu nie wolno uciekać.Żeby go usunąć, trzeba mu spojrzeć prosto w oczy.

Gość lalka z porecelany
hej a ja zostałam chyba ominięta wybrałam 16 jakby coś :)

Gość niezapominajkaaaa
liczba 7

Gość Truskawka.
Poproszę 3... :)

Gość Truskawka.
Tłoczno się robi. :)

Gość a71
ja też poproszę 21

lalka z porcelany Judgement, Sąd, nr 20 ZDROWIE-- Ktoś bliski tobie będzie miał poważne problemy ze zdrowiem, może nawet odbyć się operacja. Ty uważaj na swoją dietę - możesz mieć momenty, że będzie ci słabo. UCZUCIA-- Postępowanie kogoś bliskiego twojemu sercu zmusi cię do poważnej analizy tego związku. Będziesz się zastanawiać, czy jeszcze jest sens kontynuować ten związek. FINANSE-- Znaczna poprawa finansowa. Doadatkowe zyski. Prezenty. PRACA-- Zadowolenie, poprawa, dostaniesz podwyżkę lub awans. RODZINA-- Dostaniesz dobrą wiadomość o kimś z rodziny.

bardzo przepraszam, ale nie mogę się skupić, bardzo proszę, jeśli ktoś jest zainteresowany, to proszę liczbę 1do 22. Może byc także dzień i miesiąc urodzenia by znaleźć anioła opiekuńczego na adres : bmblondyn@wp.pl. Życzę pogodnej nocy i snów.

Gość Truskawka.
Rozumiem. :) Pozdrawiam serdecznie. :)

Witam i postaram się dokonczyc, a więc: Persona na A Temperance, Powściągliwość, nr 14 ZDROWIE-- Kłopoty i zmartwienia, z którymi borykasz się w tej chwili, osłabiły twój organizm. Twoja nerwica przyczyni się do odnowy starych problemów ze zdrowiem. Wymagana będzie pomoc lekarska. UCZUCIA-- Rozczarowania i cierpienia spowodowane przez osobę bliską twojemu sercu. Osoba ta kłamie, oszukuje i nie włącza cię do do swoich planów. Była miłość, będzie próbowała się z tobą skontaktować. FINANSE-- NIespodziewany przychód finansowy. Pieniądze przyjdą do ciebie z kilku różnych miejsc. PRACA--Niezadowolenie z obecnej pracy będzie wzrastało z dnia na dzień. Twoje marzenia o zmianie i wiara w lepszą przyszłość, pomoże ci podjąć ważną decyzję. Spodziewaj się znacznej poprawy. RODZINA-- Twoja rodzina będzie wyrozumiała i pomocna. Możesz na nich liczyć. dziubulka The Magician. Mag. nr 1 ZDROWIE--Złe samopoczucie, nerwy, trudności w znalezieniu właściwego lekarstwa. UCZUCIA-- Mimo to, że myślisz,że to już jest koniec tego związku, nie masz racji, związek ten nie tylko się nie zakończy, wręcz przeciwnie, umocni się i da ci dużo więcej zadowolenia. FINANSE-- Zadowolenie w sprawach finansowych. Zyskowna transakcja. PRACA-- Pozytywne zmiany. Możliwość zyskownej spółki. RODZINA-- Zmiana planów u kogoś bliskiego z rodziny, może być powodem nieporozumienia. Ktoś z bliskich ma problem z nałogiem- spróbuj pomóc. niezapominajka The Moon, Księżyc, nr 18 ZDROWIE-- Przesilenie organizmu i zbyt dużo nerwów osłabiło twój organizm. Możesz spodziewać się kłopotów ze snem. Wymagany wypoczynek i zmiana otoczenia. UCZUCIA-- Rozczarowanie dotyczące obecnego związku. Plany co do przyszłości tego związku były tylko złudzeniem. FINANSE--Mimo to, że dług ci bedzie zwrócony, będziesz się czuła oszukana i pokrzywdzona. PRACA-- Spodziewaj się problemów i nieporozumień w pracy. Spokojnie i dyplomatycznie, jesteś w stanie rozwiązać ten kłopot. RODZINA-- Ktoś z rodziny, będzie miał do ciebie pretensje. Spodziewaj się burzliwej dyskusji. Nie załamuj się, racja jest po twojej stronie i w niedługim czasie osoba ta zrozumie twoją pozycję. jezoo The Lovers, Zakochani, nr 6 ZDROWIE-- Jesteś na drodze do znacznej poprawy zdrowia. Aktywne życie fizyczne i seksualne. UCZUCIA-- Rozłąka z kimś bardzo bliskim, przyniesie uczucie samotności i niezadowolenia. Niezadowolenie z obecnego związku, trudna sytuacja do rozwiązania. FINANSE-- Pieniądze przyjdą z kilku różnych miejsc- kupno, sprzedaż, zwrot długu, wygrana, albo spadek. PRACA-- Zmiana pracy na kompletnie inną niż do tej pory wykonywałaś- przyniesie ci dużo zadowolenia. RODZINA--Rodzina obarczyła się zbyt dużymi problemami. Powinnaś mieć z nimi poważną rozmowę. a71 Strength, Siła, nr 8 ZDROWIE-- Dużo energii. Mogą pokazać się drobne problemy /ból głowy/, zostaną jednak pokonane bez większych trudności. UCZUCIA-- Nie jesteś w stanie podjąć żadnej konkretnej decyzji dotyczącej obecnego związku. Twoje serce nadal wypełnione jest uczuciami do kogoś zprzeszłości. W krótkim czasie zapomnisz o przeszłości i podejmniesz decyzje dotyczące przyszłości. Możliwość rozmowy o małżeństwie. FINANSE-- Koniec problemów finansowych. Spłta długów. PRACA-- Trudności z otrzymaniem pracy czy awansu. Proszę być cierpliwym i robić wszystko co jest potrzebne, żeby osiągnąć swój cel. Problem jest tylko chwilowy. RODZINA-- Kłopoty spowodowane plotkami kogoś ze znajomych. Brak porozumienia. Uwaga: od problemu nie wolno uciekać.Żeby go usunąć, trzeba mu spojrzeć prosto w oczy. Wróżby są na podstawie opracowań amerykanskiej tarociski polskiego pochodzenia Aleksandry Jaśniak, której w tym mieiscu serdecznie dziękuje. Korzystam z nich wróżąc, bliskim i znajomym, a jak ktoś chce wiedzieć więcej w którymś z tematów wtedy rozkłam całego tarota. Ale to już jest wyższ szkoła jazdy konnej. Mam nadzieję, że nikogo nie pominąłem, i życzę wszystkim tylko dobrych dni , nie muszą być słoneczne, aby dobre były. Powodzenia!

Z tego, co widze po paru kartach, blondynie, to tarota nie rozkladasz, tylko po prostu bierzesz liczbe odpowiadajaca danej karcie i jechane :P Gdyby tak bylo, moglabym wybrac sobie przyszlosc, wybierajac I zawsze mialabym Maga, XVIII - Ksiezyc, a XIII - Smierc :D Dlatego Wam, zainteresowani tematem, proponuje wybrac sobie liczbe, np. V, po czym wpisac w Google "Tarot" i odnalzec znaczenie piatki. Jesli komus bardzo zalezy, to niech poszuka tlumaczenia Aleksandry Jasniak :D Latwo, prosto i zupelnie bezwartosciowo. Lubie Twoje wpisy, Bardzo Mily Blondynie, ale odstawiasz tu chalture :P

to byłoby za proste i nieuczciwe. Tasuję karty, skupiam się na osobie, której chce wróżyć i w realu ona sama wyciąga kartę tu podaje liczbę, która oznacza kartę odłożoną z talii. Tak, że więc karta podana przez Ciebie 5 , będąca w talii Arcykapłan, wcale nie musi być podaną przeze mnie. Ja tasuję karty, a ty wybierasz sobie swój los. Życzę szczęścia.

tak masz słuszną rację i dlatego Aleksandra Jaśniak opracowała tzw szybką wróżbę, jak to amerykanka, choć polskiego pochodzenia. Wróży z 22 kart arkanów wielkich, dając ogólny pogląd na zastaną sytuację, a potem jeśli osoba zainteresowana szczegółami poprosi o to np jaka jest sytuacja np w uczuciach rozkłada całego tarota, Też czasem tak robię, ale jako, że jestem humorzasty strasznie to robię to tylko mojej żonie.:)

Gość owiecka z piekła rodem
16 moja liczba

Gość ja juz wiem jak to robisz
dziennik.pl wchodzisz na wrozby i tam jest tarot i te wszystkie opisy sa takie same hehe

Drogi Blondynie!! nie podam numeru, bo znam kolejność kart tarota... Jednak prosze Cie ze szczególna prosba- spróbuj znależć odpowiedz na moje pytanie- jesli naprawde masz Talent- modle sie o powrót do kogos , kogo utraciłam pol roku temu... wszystko co złe- przemyślałam, przepracowałam,zmieniłam... czy jest szansa na szanse? chce z nim porozmawiac w Świeta, ale tak sie boje .... tak pragne.. tak kocham... pomożesz? Dziękuje.

Gość a71
Wielkie dzięki

ja już wiem jak to robisz, gratuluję, jeśli czegoś nie ma w internecie, to znaczy, że nie ma tego w ogóle na świecie. No to karty w rękę i proszę, a Tobie nikaka, nie odpowiem, bo nie jestem jasnowidzem tylko tarocistą skromnym, narzędziem w ręku Losu. Pozdrawiam.

Gość myszkamała
Prosze o postawienie tarota 12

Gość serwetka**
ja tez poprosze🌻 11

Gość up******************