Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ana_bell

różnica w zachowaniu - internet a real. z czego może wynikać ?

Polecane posty

odwiedziłam kolesia, którego znałam tylko z neta. mamy wspólnych znajomych. na gadu gadu zawsze był bardzo rozmowny, elokwentny, błyskotliwy i pewny siebie, gdy gadaliśmy na żywo mniej, taki bardziej cichy, z o wiele gorszym zasobem słów (na dodatek niepoprawnych pod względem zasad języka polskiego). trochę mnie to zraziło. jak to możliwe, że fajny i zabawny chłopak na żywo jest taki dziwny ? z czego to może wynikać ?

Gość och to super
na gg pisze za niego jego siostra

Gość och to super
no przecież jego dziewczyna

Gość matko jejkujejku
pewnie mu sie podobasz i czul sie skrepowany. to chcialaś usłyszeć, czy może jesteś tak głupia ze tego sama naprawde nie wyczailaś ? :/

Gość Sarka-farka
to normalne - na necie człowiek jest bardziej wyluzowany.Pewnie chciałby już pobzykać.

no dobra, ale ej - typowy imprezowicz, balanga jedna za drugą, mnóstwo lasek za sobą i mimo takiego doświadczenia nadal zawstydzony ? to mi właśnie nie pasuje.

Gość matko jejkujejku
pewnie jestes szpetna. a on byl niedostatecznie pijany zeby nieskrepowany rozmawiac z tobą :)

mhm, w porządku, ale może jednak jeszcze jakieś wnioski ? może udawał kogoś, kim nie jest, i teraz się tak spłoszył, bo bał się, że to wyjdzie na jaw ?

Gość matko jejkujejku
hmm, może udaje, ale najlepiej spytaj sie jakichś wspolnych znajomych jaki on naprawdę jest...